אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כמה מאווררים ספק HEC 400 הסידרה החדשה יכול להחזיק? חשוב לציין כרטיס מסך פשוט.
-
- 17 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
(סליחה אם זה לא המקום) בתוכנה speedfan ראיתי שהמאוורר שלי פועל על 3396 סיבובים לדקה,וזה מזהה רק מאוורר אחד כלומר,זה כותב 3396 rpm ב-fan 1 וב-fan 2 זה כותב פשוט 0, והטמפרטורה של המחשב היא 45. כמה שאלות: האם מספר הסיבובים של המאוורר לדקה נורמלי,למרות שלא ניקיתי אותו בערך שנה? האם אחרי נקיון הוא ירוץ מהר יותר? האם יכול להיות שיש לי רק מאוורר אחד? ואחרונה,האם הטמפרטורה נורמלית? תודה מראש וסליחה על כל השאלות,אבל אני פשוט חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תיראו יש לי קירור סטוק של intel והמעבד רותחח 60-90 c...בדקתי והמשחה הטרמית ממש הרוסה וחצי ממנה כבר לא יודע מה...פשוט ניראה לא טוב! אז חשבתי כדאי לקנות משחה או פשוט קירור חדש?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה מבין שני הקירורים עדיף ? Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4041 Arctic-Cooling Silencer 5 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC-NV-SIL-5&affiliate=zap או שיש משו אחר יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי למה המעבד שלי בועררר המהירות מאורר שלי היא 2000 rpm ואפשר להגיע ל6000!!! אבל אני לא מצליחח וזה גם אומר לי כזה שהמהירות ממש נמוכה: http://img271.imageshack.us/img271/3250/11xb.jpg מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם... האם הזלמן שווה את ההשקעה? או שבכלל עדיף אופציה אחרת? המעבד שהוא הולך להיות "מחובר" לו הוא זה שבמפרט בצד.... תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
GTO2 530\580 16P הרכבתי עכשיו את ה זלמן VF 700 ALCU ואת האמת ! זה לא עושה כלום ! חוץ מקצת פחות רעש כמובן . העלתי ב ATI TRAY TOOL את חלון ה 3d renderer כדי לבדוק הוא מגיע ל 74 מעלות !!! נו אז מה הרעיון בכל הקירור הזה ? ועוד שמתי לו את ה MX1 היקרה במקום מה שמגיע איתו כרגיל ..כמו שהיה מקודם אותם נתונים במנוחה . 44 ENV 41 עוד שאלה איך אני גורם למאוורר לעבוד ב 40 אחוז לדוגמא במקום בקבוע לעבוד ב 12V\מקסימום ? מאוד מאוכזב !
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב.. המעבד על מנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע לפעמים ל90 מעלות.. המחשב כבר נתקע לעיתים ועושה רעשים שאני מפעיל משחקים.. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי מעבד INTEL 2.8 GHZ NORTHWOOD HT, לוח אם Intel Bay Field D865BGF, כרטיס מסך elsa falcox 9800pro 128mb, זכרון 512x2 400 MHZ, הארד דיסק WESTREN DIGITAL 120GB 8MB CHACHE 7200RPM, וספק ג'נרי.. 300W. תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב בכל מקרה אני חושב שזה החיישן שהוצאתי(הוא חיצוני ? ) שהיה על ההיטסינק של המעבד עכשיו בינתיים שמתי אותו במצב כזה שייגע בהיטסינק ולא יזוז(לא שזה כזה משנה אבל לכל מקרה שיהיה דיווח) ולפני זה הוא היה איך שהוא בין ההיטסינק למאוורר, איך אני מחזיר אותו לשם ? חשבתי לשים אותו דרך המאוורר שייגע בהיטסינק אבל אני לא חושב שהמאוורר ישרוד הפרעה רצינית בדרך כשהוא מסתובב 60 פעם בשנייה (סתם בצחוק ;D ) ושאלה לגבי המאוורר- אני פוחד למרוח משחה טרמית אבל אם שמתי לב טוב המאוורר ניתן לניתוק מההיטסינק של המעבד ללא הורדת ההיטסינק נכון ? תודה מראש ומצטער על השאלות הטיפשיות :-\
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקנתי את הסיילנסר על ה- 6600GT שלי (Gigabyte) אבל הוא לא עובד! חוץ מפיסית לחבר אותו לכרטיס הייתי אמור לעשות עוד משהו?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אהלן, יש לי D805 וPQI TURBO 667MHZ 2X512 ה805 שלי עומד על 3.8GHZ אבל הזיכרונות על 630 ומשהו נדמה לי [דאון קלוק] האופציה הבאה בגלל המכפלה היא 720 שזה לא מאפשר למחשב לעלות.. אז אני צריך להעלות מתח - אז השאלה שלי היא כזאת: א. איפה לבדוק מה מתח הזכרונות הנוכחי שלי? ב. עד איזה מתח הPQI TURBO מסוגלים להגיע? ג. עד איזה טמפ'? ד. איפה אני רואה טמפ'? ה. עם איזה תוכונת לבדוק אותם בסוף? SNM וMEMTEST?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צריך משו שיקרר טוב ולא יעשהיותר מידי רעש למרות שהמחשב שלי עושה בכול מקרה מספיק רעש לבד
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
היה לי VOODOO3 לפני המון זמן, וזרקתי אותו לפני איזה תקופה ואת הקירור שמרתי... לעניינו, ניתן לתמונות לדבר: מטעמי דחיסה של מהנדסי DFI, צריך לחתוך את הקירור בקטנה: המצוי: http://www.techspot.com/reviews/hardware/voodoo3-3000/card.jpg הרצוי: http://img74.imageshack.us/img74/4146/ratzoi6sg.jpg מצרכים ותהליך: מאחר ואין גישה לקאטר, או CNC או כל דבר פשוט אחר, ומסור לא עושה תעבודה, המצרכים הדרושים: פלייר ומקדחה. התהליך עצמו: קודחים מספר חורים במקומות הרצויים(מהירות מקסימלית, לאיזה 3 דקות לכל חור, יש כמות חומר עצבנית בקירור הזה) *** אזהרה *** בגלל שמדובר במפזר חום, והסיבוב של המקדחה גורמת להרבה חום, אין לגעת בקירור אחרי הקידוח, הוא לוהט *** אזהרה *** ומעקמים את הקירור עם …
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז הינה ככה זה מה שאני מיתכוון להשים כי יש לי שם חיבורים כבר למאוררים אז תגידו לי אם זה טוב או ככה או ההפף רק תגידו לי אם זה טוב
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-