אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
היי. אז תראו, נמאס לי שהמחשב באופן קבוע אצלי על 55-60 מעלות במצב המתנה אם אני משחק, הוא מגיע ל75 מעלות. אם אני סורק עם אנטי וירוס או משהו הוא מגיע ל70..או 65. זה די מרגיז כי אני יכול להפעיל את כל התוכנות האלה ביחד והמחשב יזוז טוב...אבל מבאס שהוא מתחמם. אז מה שעשיתי עכשיו זה פתחתי ת'מחשב, ניקיתי מאווררים והכל, ולקחתי מאוורר ביתי קטן. השארתי את המחשב צד אחד פתוח, לידו שמתי את המאוורר הביתי הקטן..והופ..אני סורק כרגע עם האנטי וירוס וכותב לכם פה את ההודעה וע"פ AsusProbe המעבד שלי 50 מעלות. משהו לא יאומן ולא היה לי ככה אף פעם. אם המחשב סתם במצב המתנה הוא 48. אני מתכוון להיות עם זה כמה ימים (חוץ מהלילה..בלילה זה 55 מעלות אצלי..אז לא נורא) ואקנה בקרוב את אחד המאווררים ש…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מארז מיקרו שוכב ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 כולל מאוורר 80 מקדימה ו 2 מאווררים 60 מאחורה. לאחרונה הוספתי לו מאוורר 80 בגג (יש מקום מוכן) כרגע הוא עובד כמכניס אוויר אבל אין שום שינוי קריטי בטמפ! לדעתכם מה יתן את המקס' יעילות? (הכנסת או הוצאת אוויר) כרגע הטמפ' במנוחה: לוח 38 - 39 NFORCE2 מעבד 44 (מעבד סמפרון 2200) ספק 40 דיסק קשיח 44 תודה
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מעבד פרסקוט 3 גיגה הרץ - 24 מעלות עם קירור מים כרטיס מסך - גיגה בייט 6800gs טמפ במנוחה 51 ומאמץ 65 וזכרון כרטיס 35 -40 דיסק קשיח sata 2 wd - טמפ' -60 האם הטמפ' טובות והאם צריך קירור לכרטיס מסך או/ו לדיסק קשיח
-
- 16 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איך ניתן לשפר את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro? החלפת מאורר תשנה הרבה? להכין לו תעלת אוויר לצידי הסינק? מישהו ניסה משהו שעזר? או שראה אחרים שניסו משהו שעזר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי 7900GT חדש, ואני רוצה להמהיר אותו. איך אני עושה את זה? נראה לי שrivatuner האחרון לא תומך בו כמו שצריך - אני לא מצליח למצוא את המסך שמשנים בו תדרים. אגב, ב3dmarks 2006 המחשב שלי מקבל 4375 לפני המהרה, איך זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני קצת אובד עיצות פה יש לי GTO2 X800 ללא OC אבל עם פתיחת צינורות, שעד לפני חודשיים-שלושה עמד על טמפרטורות נורמליות במנוחה, בסביבות ה-30-40 מעלות. המעבד והלוח עומדים על טמפרטורה טובה. לאחרונה הטמפרטורה שלו קפצה ל ל 50-59 מעלות במנוחה, למרות שהמאוורר שלו על 100 אחוז. פתחתי את המארז וניקיתי טוב טוב מאבק והיתה ירידה של 3-4 מעלות, אבל עדיין הוא חם בהרבה מבעבר. אני יודע שהקירור אצלי במארז לא משהו, אבל זו לא הסוגיה כי עד לפני כמה חודשים הכל עוד היה בסדר, מה יכל לגרום להתדרדרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקירור : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7242 המחיר שלו טוב יחסית , אני יודע שיש את ה AC FRIZER PRO אבל אני לא יצליח לנצל אותו בגלל הלוח שלי , לוח אפוקס שהחיבור חשמל הוא בין המעבד ובין היציאות של הכרטיס קול ורשת , קיצור לא המקום הסטנדרטי אז הוא יחסום את היציאת אוויר . ואני לא מעוניין ב BT , גם כי המחיר יקר , וגם אני לא עושה OC כזה מטורף שאני חייב אותו בגדול רציתי XP 120 אבל הוא גם יקר , וזה קירור זהה ל XP 90 כך נראה , לא מצאתי יותר מידי ביקורות מה אתם אומרים , האם כדי .. ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים!! איך אני מבצע ניטור טמפרטורה לכרטיס המסך שלי? אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי גרף מסודר כולל שעות וכיו"ב. . תודה!!
-
שלום אחרי שהתקנתי חלזונות איכס פיכס וכמה תוכנות בנצ'מרק. התחלתי לעשות אוברקלוק. בהתחלה זה היה מאוד קל. פשוט העלתי את הבאס והוא עומד כרגע על 1064 וה-FSB על 266. מה שנותן 3724MHZ עם התיזמונים המקוריים של הזכרון 4-4-4-12. אבל אחרי כמה דקות הוא עשה לי ריסטרט אז הורדתי את ה-FSB ל-239 מה שנתן 3333MHZ והיה יציב בבדיקה. ניסיתי שוב לעלות, ואז חשבתי לעצמי שאני מגזים עם אובר של 900+ MHZ בלי להעלות את המתח זה טיפשי. העלתי טיפה את המתחים לזכרונות ולמעבד. (שלב אחד מעל) ובינתיים המערכת יציבה כשעה עם קירור סטוק ומחלק של 4:5. בינתיים 45 דקות עם PRIME95 בלי בעיות וגם עובד עם המחשב תוך כדי. כמה זמן לדעתכם כדאי לי לבדוק כדי להיות בטוח שהמערכת יציבה? התוצאה בפאי עומדת על 34 שניות. זה נחשב טו…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל האם יש כזו אפשרות להוציא תזיכורן של הכרטיס מסך ולהלחים זיכרון אחר גדול יותר??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את המחשב מאבק (בפנים), אבל ללא ספריי דחוס - נראה לי תמוה לקנות אוויר... : בכל מקרה, חשבתי על שואב אבק - הבעיה שהוא לא שואב כלום ??? מה עם מייבש שיער (על קור, לא חום)? ובכל מקרה, האם פשוט לא נוגעים בלוח, או ש...? אפשר הסבר כיצד לעשות את זה ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-