אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ PRIME95 בלילה המסך נכבה אוטומטית ולפעמים זה גורם לשגיע בבדיקה האם יש קשר בין הדברים?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב שלי נכבה ונדלק באופן פתאומי וגם למסך יש בלאקווטים לכמה שניות ולפי מה שהבנתי זה קשור להתחממות המחשב.הורדתי את ספידפאן ואכן המעבד של מתחמם בצורה ניכרת כאשר אני פותח את האינטרנט ונכבה לאחר כמה זמן. חיברתי מאוורר חזק למאוורר הנוכחי כדי להגביר את זרימת האוויר ואף פתחתי את המחשב וחיברתי מאוור לילה קטן לגוף המחשב כשהוא מכוון על לוח האם.שמתי לב שגם ההארד דיסק שלי חם מאוד רק מנגיעה בו ושמתי מאוורר נוסף שהיה לי מתחתיו כשהוא תלוי באוויר. כל אלה עזרו בהתחלה והוא נכבה פחות אבל עכשיו הוא נכבה כרגיל. החום של המעבד מגיע ל63 מעלות כאשר המחשב נכבה לעומת 40 ברגיל.כל המדדים בספידפאן ממראים שהכל בסדר עד שאני עושה פעולה אפילו קטנה.אני ניקתי את החשב כמה פעמים בחודשים האחרונים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע אובר קלוקינג למעבד AMD Athlon 64X2 - מיוצר בתהליך של 0.09 מקרון ,939תושבת ברצוני להבין האם צריך לכוון אלמנטים נוספים בביוס ומה ? לפני שאני משנה את הביוס ל-OK ברצוני לציין שהלוח תומך על הנייר עד 30% OK אך בפועל מעל 10% יש בעיות (ASUS ) הדבר היחידי שעשיתי העלאה של - העלייתי את הזיכרון ל-600MHZ מ-400MHZ האם יש לכוון טמפרטורה גבוהה יותר ?בביוס ? ואיפה ? עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוור חדש למארז לא למעבד הנה תמונה: http://www.mediagalaxy.co.il/files/computer-fan-80mm.jpg עכשיו אני רוצה לרכיב אותו על המארז רציתי לשאול לאיזה כיוון אני אמור להרכיב אותו שיאוורר את המארז (יכנס הרוח למארז) ? או הפוך, שיוציא אויר החוצה (לכוון את הרוח לכיוון החוץ) תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להוסיף מאווררים במארז: 1- האם יש מאווררים לתפקידם הכנסת אוויר ומאווררים שתפקידם הוצאת האוויר, או שבעצם כל המאווררים אותו הדבר ורק משנה כיוון הרכבתם ? 2- האם המאוורר הזה מומלץ http://ksp.co.il/?uin=12000 3- האם המאוורר מתאים גם לכניסה וגם ליציאת אוויר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
שלום רב! לאיזה כיוון אמור המאורר להזרים אוויר,האם לכיוון הלוח או החוצה? לוח אם AMD או בכלל גם לגבי פנטיום. תודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שאלת n00b (מצטער, פשוט לא מצאתי תשובה בגוגל): מה כיוון זרימת האוויר במאוורר סטוק שבא עם q9300? האם הוא זורק אוויר על צלעות גוף הקירור, או האם הוא יונק את האוויר החם מצלעות הקירור? אני שואל כי מארז המחשב שלי (http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212) מגיע עם תעלת איוורור שניתן לשנות את אורכה, שאמורה לשבת מעל קירור המעבד. המחשב הגיע כשתעלת האיוורור קצרה ובכלל לא מתקרבת לקירור המעבד. פתחתי את המארז וכיוונתי את התעלה ככה שהיא תהיה בדיוק מעל המאוורר סטוק, במחשבה שככה אוויר שנזרק מהמעבד יעבור התעלה ויצא החוצה מן המארז, במקום להשאר בפנים ולחמם אותו. הבעיה שמיד הבחנתי בעליה של כמה מעלות (במקום 47-48 ב-idle, עכשי…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי,במארז שלי(דגם וחברה בצד)יש אר מאוורר אחד גדול שמוציא אוויר .מה עדיף שיכניס או יוציא? הקירור למעבד הוא GlacialTech Igloo 5062 האם הוא מספיק לE8400 ללא OC? כדאי להוסיף עוד מאוורר? תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק אבל אני רוצה שהכרטיס מסך לא יושפע מזה איך אני עושה את זה יש לי לוח של ABIT N-FORCE2 NF7-S2 אם למישהו יש מושג אז בבקשה תכתבו וחברה אם יש תמונות זה יועיל מאוד תודה רבה לכם .... DJEZ26
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
יש לי מאוורר על הדלת של המארז שזורק אוויר על ה DDR והמעבד, ורציתי לדעת איך הוא יהיה יותר יעיל זורק אוויר פנימה או מוציא אוויר החוצה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקרר את ההארדיסק, כי הטמפרטורה שלו גבוהה מידי. במארז שלי יש שני מקומות שניתן לשים בהם מאווררים: אחד מקדימה ליד ההארדיסק, ואחד מאחורה. רציתי לשאול איפה, ולאיזה כיוון כדאי לשים את המאווררים, כרגע כשיש לי רק אחד, ובהמשך אם זה לא עוזר, אז אקנה לי עוד ואז איך לשים את שניהם?(מבחינת כיווני אוויר). תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-