אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח DS3, מעבד C2D E6300 עם ביג טייפון. רציתי לנסות OC בתוכנה שג'יגבייט מציעה לי.. פתחתי אותה, לחצתי על הלשונית OC ולחצתי שם על Easy Mode.. העלתי MHZ ב-10% והוא מראה שזה עומד על 2048.00mhz עכשיו איך אני יודע שזה יציב והכל בסדר?
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני עומד לעשות אוברקלוק למעבד שלי (AMD 3500 VENICE CORE?) רציתי לדעת אילו תוכנות אני צריך ועל איזה הגדרות לשים אותו זה מחשב חדש לכן אני לא מתכנן OC קטלני משהו עד 2500 MHZ לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם היום החלפתי את הקירור סטוק של המעבד i7 2600 במאורר katana 3 , בזמן מנוחה הטמפ' היה סביב ה38-45. בזמן בדיקת מאמץ באמצעות OCCT והפעלת hwmonitor טמפ' המעבד קפצו לאיזור ה95 מעלות ואז ישר הפסקתי... למה זה קרה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה, יכול להיות שההתקנה לא הייתה לכיוון הנכון וזה מה שגרם לכך , מה עליי לעשות?!
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את זה צריך להוריד תוכנה? או שמה? יש לי לוח עם P55 עם I5
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
עשיתי oc עם i7 4770k ל 4.5ghrz ב1.35 וולט הבעיה הראשונה היא שהתוכנה (occt) מזהה 1.37 וולט בעוד שהגדרתי בביוס 1.35 הבעיה השניה היא שאני לא מצליח ליצב את המעבד עם הגדרת הoffset נסיתי לעשות offset של 0.1וולט ושמתי לב שהמעבד משתנה בין 1.24 ל1.37 אבל הוא לא יציב... הבעיה האחרונה היא שמהירות הבס שלי היא 99.8 למרות שהגדרתי 100 אבל זאת בעיה קוסמטית בלבד... כאילו הלוח אם מתנהג טיפה שונה ממה שאני מגדיר לא כרגע הבעיה שהכי מציקה לי שאני לא מצליח לעשות oc עם offset ואני חייב כל הזמן לרוץ על מתח סטאטי לוח אם הוא ga z87 hd3 תודה רבה לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
??? ??? ??? זה אלכוהול 70% וסילזול 2% זה לא יהרוס משהו?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע עם 66GT על 55 מעלות בIDLE - זה לא טוב ! כמה דרישות: זול - עד 150 ש"ח. שקט ! תאימות - כמה שיותר תאימות לכרטיסים חדשים יותר (הכרטיס הבא שלי יהיה כנראה 1950PRO). שליטה על המאוורר - לא חובה אבל רצוי כדי שיהיה אפשר להשתיק אותו בעת הצורך.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום... יש לי רעש של סירנה במחשב וה CPU הוא מסתובב ב 60-80 אחוז.... וכשאני מכבה את הדפדפף שלי[לפי דעתי מקור הבעיה] אז הרעש מפסיק... וגם כשאני משחק בבאטל פילד 2142 [וכניראה זה מקור הבעייה] אז יש תרעש הזה וכשאני יוצא הרעש מפסיק תעזרו לי תודה מראש....
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הבחור הזה לדעתכם עושה את העבודה כראוי? : http://www.youtube.com/watch?v=drwH08jP0-k אני אשמח לקבל תגובות כמו כן אם מישהו יוכל לתת קישור למאמר בעברית על LAPPING אנדע שהיה באתר פעם משהו כזה g0vner_x3
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ללא מילים, רואים מי המלך החדש של ביצועים\מחיר תוצאות האינטל לאחר הOC (תודה לBIODOME): מפרט: CPU: P4 1.6A 'Woody' HSF: Stock Mobo: Epox 4BDA Mushkin 256mb H.P. PC2100 Cas 2-2-2 GPU: Hercules GF2 Ultra NIC: Genius 10/100 HD: Maxtor 40GB D740-XL Sound: SB Audigy 5.1 OEM DVD: Pioneer X16 http://planet.nana.co.il/riebix/15716.jpg תוצאות הAMD (תודה לRIEBIX): מפרט: AMD Athlon XP 1900 Gigabyte 7VTX-H OCz PC2700 256MB ATI XPERT 2000 32MB SB LIve ASUS X50 TEAC SCSI X8 WD 20GB 7200RPM Antec KS-282 300W http://planet.nana.co.il/riebix/143_12.jpg מה אתם אומרים? 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800 mhz שמעתי שאפש לעשות למעבדים האלה אוברקלוק של איזה עד פנטיום 1000, זה אפשרי?? ואם איזה מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שישי שבת עשיתי כבלים עגולים ויצא לי ממש טוב, אני גאה בעצמי כבל אחד של פלופי וכבל אחד של הצורב והסידירום SCSI שבאמת היה צריך לעשות את זה, כי הוא חסם את כל המארז אבל הכבלים 66/100 אין לי אפשרות לעשות אין רווח בין החוטים הקטנים וזה בלתי אפשרי להעביר סכין בלי לחתוך חוט יש לכם שיטות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק קצת עם OC דרך רייזן מאסטר ולמרות ש5 ליבות מקבלות את ההמהרה מצוין ליבה 6 אצלי פשוט תקועה על 3360 לא משנה מה אני שם, מישהו אולי נתקל בתופעה הדיי מוזרה הזאת? מצורפת תמונה מרייזן מסטר בזמן הרצה של cinebench הטמפרטורות היו מתחת ל75 אם זה משנה(למרות שהליבה ככה כל זמן שיש עומס גם לפני שהטמפרטורה עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החייה הזאתי: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_530&products_id=4819 זה נראה לי כמו ultra extreme כפול ועד קרור מאותו סוג לכרטיס מסך אני טועה? זה אומר זה הקרור אוויר הכי טוב שקיים? כי אם אני לא טועה הUltra extreme היה לא ? אשמח לקבל קצת תשובות
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
תראו חברים,יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא פועל במהיריות של אולטרא (400/1.10) חשוב לציין שאין כל הבדל בטמפרטורות בין מהירויות הסטוק לבין מהירות האולטרא. (הכרטיס הוא של חברת Albatron עם קירור סטוק.) עכשיו,הבנתי שה 6800GT הוא אותו כרטיס בדיוק כמו ה 6800U רק עם DownClock זאת אומרת שהליבה שלי סוחבת את המהירויות של האולטרא בלי כל בעייה נכון? (שעה ATI TOOL בלי רבע שגיאה.) ניסיתי להעלות מהירויות ל 410/1.12 קיבלתי עלייה של שתי מעלות במאמץ 72 עכשיו,ו 70 קודם. ויש ארטיפקטים אחריי שתי דקות. השאלה שלי היא האם זה נובע מזה שאני עם קירור סטוק וזוהי בעיית התחממות? או שפשוט נפלתי על ליבה לא מוצלחת (כי מה הההבדל כבר 10מ"צ לפה או לשם לא אמורים לתת ארטיפקטים לפי דעתי) מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול מה עדיף, 12ס"מ 56CFM, 23DB,1500RPM או 12ס"מ 37CFM, 20DB, 1000RPM הראשון עולה 50 ושהני עולה 30. מה היחס הכי טוב בין קירור לשקט.? שני המאוררים של ARCTIC COOLING אני מכניס את זה לסגיטה עם מאווררים מקוריים עם 8800GT, E6750 קירור סטוק של המעבד ושל הכרטיס מסך. עוד 3 הארד דיסקים, שני DVD ו FLOPPY. וזה לא יהיה אסון גדול אם אני אקנה אותם בKSP, נכון? את המחשב אני קונה בSKYPC... תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה בהמלצתכם, אבל התוכנה משוגעת לגמרי. קודם כל, היא מראה לי טמפרטורות מטומטמות כמו 170- מעלות (מתחת לאפס) וכלה ב-90 מעלות חום בלתי אפשריות. ניסיתי לשנות את הגדרות החיישנים אבל זה לא עוזר. (כאילו דהה, אני לא גר לא באנטרטיקה ולא על השמש). חוץ מזה, שמכל שלושת המאווררים שלי, היא מזהה רק אחד, וגם זה רק ע"י חיישן מסכן אחד. כל שאר החיישנים בכלל לא עובדים. ולסיום, בכלל לא מצאתי שום אפשרות לשינוי מהירות המאוורר. (לוח המדדים של זה הוא סתם חתיכה לבנה עם שעונים כמו במכונית). ??? :AR15: הקיצר, השתגעתי לגמרי מהתוכנה הזאת. אנא הסבירו לי למה כל הבלבול הזה קורה?
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-