אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה msi neo p35 intel c2d e660 3x1gb ddr2 1066mhz 8800gts 320mb wd 320gb sata 16mb ide 160gb 8mb 500w אם המפרט הזה האם כדאי לעשות o.c או שלא?האם המפרט טוב לזה? או שכדאי להישאר ככה? אני אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קרייסיס שאני משחק מהירות הfps בממוצעת על 25-30 ואפילו מגיעה ל 40 במקומות מסויימים לאחר התקנת הפאצ' אשמח לקבל המלצות
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.6 HT 478 עם קירור אינטל. לוח ASUS 915P דגם P4GD1 ב PCI-E. 256MB *2 6600GT TURBO FORCE. אני לא GAMER, רק רוצה להביא את המעבד ל3.0 בזמן שאני לומד (תלת מימד) ולחזור חזרה למצב המקורי מיד כשאני מסיים. זה כדאי? אפשרי? מסוכן? והכי חשוב, האם זה מבטל את האחריות לכל החיים ב INTEL? תודה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות אם יש הצעות אני אשמח.תודה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כדאי להחליף משחה טרמית שהיה לי עם הזלמן 700CU ל-AS5? במאמץ הוא מגיע ל-65,ונראה לי שזה חם.אני מדבר על מאמץ של שעתיים משחק HL2 ב-HIGH הרוב.
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מתכנן OC רציני
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המארז המקורי הגיע עם מאוורר צידי שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. הייתי חייב להוציא אותו כי בלתי ניתן להרכיב גופי קירור גדולים דוגמת NH-D15. כפיצוי על איבוד זרימת האוויר וגם למטרת עבודה שקטה כל המאווררים במארז הוחלפו לנוקטואות אבל המאוורר המקורי של הכלוב דיסקים בלתי ניתן להחלפה הוא והכלוב זה יחידה אחת. מה גם שהאוויר שהוא מכניס עובר דרך הדיסקים ככה שזה לא הכי אופטימלי. הלוח שולט לבד במאווררים ושהמצב מתחמם הוא מגביר אותם ואז הרעש עבודה שלו קצת הורס את כל העניין של עבודה שקטה לעומת הנוקטואות שכמעט ולא ניתן לשמוע. חוץ מזה גם רציתי לשפר קצת את הזרימה במארז כי כרגע יש רק מאוורר אחד שמכניס אוויר קר מלמטה וכל השאר מוציאים 3 מלמעלה ואחד מאחורה. עלו לי כמה רעיונ…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
או שעדיף לחסוך כאבי ראש ולקחת אינפיניטי? אהה ומישהו יכול להראות לי מודים לקירור הזה? כי שמעתי שעם כמה שיפורים הוא יכול להגיע לרמה של הטוניק.. ובמידה ואני מחכה לטוניק, האם זה קשה או קל להרכיב אותו לבד? האם זה לקיחת סיכון או משהו כדי שלא ינזק?
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש compucase 6a19 כרגע יש בו את המאורר שהגיע איתו מאחורה מקדימה יש קולרמסטר שהיה לי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=SUF-S12UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm (שלי זה הדגם היותר ישן) וקירור למעבד של זלמן (אני לא זוכר את הדגם המדוייק נראה לי 6000 משהו אבל זה נראה כמו מניפה מנחושת על המעבד וזרוע שמתחברת באזור של כרטיסי ההרחבה ומחזיקה מאורר 92 מעל המעבד) ועכשיו השאלה כדאי לי להוסיף מאורר 92 בפתח שcompucase דאגו להכין ? או שכדאי לי לקחת את המאורר של המעבד לשים אותו בדלת ולשים בזרוע מאורר אחר אולי 120 ? אם כדאי להוסיף מאורר כלשהו אז אני ישמח לקבל המלצה. ועוד שאלה שלא ממש ק…
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
ספק 500 וואט סטנדרט מעבד: amd athlon 3200+ (2000mhz זיכרון: ddr 400 hynix 512 לוח אם: dfi nf4 ultra כ.מסך: ati radeon x800 gto 256 השאלה שלי האם כדאי לעשות למחשב או לחלקים מסויימים oc ואם כן עם איזה תוכנות?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 4 MX 460 של MSI,כדאי לי לקנות לו עוד מקררים ולעשות לו אוברקלוק? לאיזה ביצועים אני יגיע עם מקרר ומאורר רצחני(Thermaltake CRYSTAL ORB + איזה גריל טוב)?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות אוברקלוק??? ואם כן לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?? http://img379.imageshack.us/img379/5596/154705554hc.jpg http://img379.imageshack.us/img379/5568/930095918jc.jpg מה אתם אומרים?? יש לי שני מאוררים בצד המארז שמכניסים אוויר מאוור סטוק למעבד ומאורר בגג המארז שמוציא אוויר...
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי p3 1000 מעבד Asus לא זוכר את הדגם וGeforce2 mx 200 כדאי לי לעשות אוברקלוקינג? ??? אהה שכחתי יש לי גם זיכרון 256m :
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-