עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by com,

אוברקלוק רצחני לסלרון טוטאלין 1000. (אני מעדיף שתקנה 1200 ) מעלים את הסלרון ל150 בבאס והכל מתגלה כיציב. עליו יושב בגאוה ולקנו 7 WCPUID כמה בנצים לסלרון המווהר, והלא ממוהר. מטורף משהו, אחלה "וליו" אחלה ביצועים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yair_gobani,

עשיתי בפעם הראשונה אובר לסלרון 1000 שלי עם לוח VIA- CA64-TC דרך הביוס העלתי מ100 ל110 ואחר כך ל120 אבל המחשב לא עלה אז הוצאתי את הבטריה....... אחר כך ניסתי דרך הג'מפרים והעלתי ל133 והמחשב עלה :D אבל אחרי שהוא קרא את הכוננים והגיע לשלב להעלות את הWINDOWS הוא נתקע :'( :'( :'( למשהוא יש פתרון שהמחשב לא יתקע נ.ב לא ההעלתי את ה VCORE (הוא על 1.51 ) בגלל שאני לא יודע איך בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  3. אני לא מצליח לגרום למאורר של המעבד לעבוד שלא במהירות מלאה. מישהו מכיר את הבורד? יכול להיות שהוא מאפשר בקרת מהירות לחיבור 4 פינים בלבד?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by leahd3,

שלום יש לי מארז ‏Centurion 534 Black )‎ יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by shainov,

במפרט הנ"ל עשיתי למעבד שלי OC של 15% מ3.2 ל3.6...זכרונות עלו בתדר ל400 בDC וזה על מתח של 1.36(קבוע לי בAUTO)..דבר ראשון האם לשנות את המתח..?? דבר שני זכרונות סמסונג (2של 512)פועלים במקור על 1.85וולט ואני העלתי אותם ל1.9 כאשר הם עובדים על 400.. נגיד והם בתווח פעולה של בין 733ל800איזה מתח צריך להיות?? תודה למגיבים.שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by rk666,

יום אחד אני נכנס לתומי לbios ובודק שם את הטמפרטורה, סתם בשביל הקטע, חשבתי שזו תהיה אותה טמפרטורה כמו בASUS PROBE ובMBM אבל התברר לי שלא, זו היתה טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות! כל התוכנות אומרות לי שיש לי 35-45 אבל בביוס זה מגייע ל55! אני לא יודע מה הטמפרוטורה האמיתית של המחשב שלי . נ.ב הפרשי הטמפרטורה הם רק של המעבד ולא של הלוח.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by wowohw,

מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by parlux,

אני רוצה שתמליצו לי על קירור לכרטיס מסך עד 150 ש"ח.. אני יביא לכם פה 2 קירורים תגידו מה הכי טוב מביניהם ואם יש יותר טוב שלא הוספתי ל2 הקירורים במכיר עד 150 ש"ח אשמח מאוד שתגיבו עם המלצה על קירור אחר במכיר 150 ש"ח אז הינה Zalman - ‏‎‏Z-Machine GV1000‎ ‏Arctic Cooling Accelero Twin תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  10. הנה תמונה להמחשה http://www.zalman.co.kr/DataFile/product/VF900-Cu_01_b(0).jpg השאלה היא איך אני יכול להוריד את הסינקים הכחולים מהצ'יפים של הזיכרון? ניסיתי עם מברג זעיר ואני לא מצליח, אני גם מפחד שהסינק ימשוך את הצ'יפ יחד איתו הטמפרטורה במנוחה של הזיכרונות היא 77 מעלות ואני חושב שזה בגלל שלא שמתי אז ב2006 את הצ'יפים כמו שצריך זה נראה שהם טיפה לא מכסים צד מסויים בכמה צ'יפים. בכל מקרה איך אפשר להוריד אותם? צריך להפעיל עוד כוח? ואם הורדתי איזה דבק אני צריך כדי להדביק אותם שוב אחרי שמיקמתי אותם נכון ודרך אגב לא כזה חשוב אבל אולי כן, הדיסקיות, לא שמתי אותן, האם אני צריך לשים את הדיסקיות על הברגים בצד האחורי של הדיסק? אני חושב שהן נגד שחיקה אבל אני לא מצאתי אותן כי הן הלכו לאיב…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. היי הP4 2.4C רץ פתאום ב2.5 ללא שעשיתי שום OC (אין לי מושג אפילו איך עושים...) לפי AIDA : Motherboard Properties Motherboard ID04/30/2003-i865PE-6A79ZG05C-00 Motherboard NameGigabyte GA-8IPE1000 Pro Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (QDR) Effective Clock833 MHz Bandwidth6667 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual DDR SDRAM Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (DDR) Effective Clock417 MHz Bandwidth6667 MB/s Chipset Bus Properties Bus TypeIntel Hub Interface Bus Width8-bit Real Clock69 MHz (QDR) Effective Clock278 MHz Bandwidth278 MB/s ה FSB היה 800 ועכשיו 833, לכן ה CPU מתחמם ל32C ב IDLE במקום 27C שהיה עד עכשיו איך אני מחזיר א…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by mosh18,

רציתי לשאול עד כמה טוב ה-BIG TYPHOON ובכמה אחוזים לערך הוא יהיה יותר טוב מהקירור סטוק?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום יש לי המעבד הבא : 760 intel core i 5 הקירור הינו MUGEN 2 (נראה מפלצת ) הטמפרטורה כשהמחשב לא עושה כלום הינה 40 +- מעלות האם הטמפרטורה סבירה או גבוהה מידי ? ביחס לקירור וכן שהמחשב ללא מאמץ מיוחד יש לציין שזו הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב (כשהמחשב ללא מאמץ ) אני שואל מיכוון שלחבר מעבד אחר עם אותו קירור ואצלו הטמפרטורה לא עוברת את ה- 25 מעלות כשהמחשב (ללא מאמץ ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by huber,

הייתם מנסים את זה??

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ... למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע .. לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?..... נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה ..... בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר .... תודה מראשש לעוזריים !

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by lowdez,

אז ככה: העליתי את הFSB של המערכת מ266 ל333, נתתי לזיכרונות מתחים של 2.1v והם רצים לי על 4-4-4-12 עכשיו העיניין כאן הוא כזה: מתי שאני מסתכל בmy computer אני רואה שהמעבד רץ על 3 ג'יגה ... שזה סבבה. אבל מתי שאני פותח את הCPU-Z או את הEasy Tune 5 אני רואה שהמעבד עובד על 2000 ובמכפלה של 6. אחרי כמה שניות אני רואה עוד פעם 3 ג'יגה-הרץ ומכפלה של 9, ואז חזרה ל2 ג'יגה. השאלה היא כזאת - רק ליבה אחת אצלי עובדת על 3 ג'יגה וכל השאר עובדות על 2 ג'יגה ? המערכת: Gigabyte X38-DS5 Q6600 G0 Corsair XMS2 800mhz 4-4-4-12 XFX 8800GTS alpha dog edition Tuniq Tower 120mm

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by eytan243,

שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by xHitmanx,

אני רוצה לעשות OC אני לא ממש מבין בזה.. אני יודע שצריך לעלות משהו.. תגידו לי מה אני צריך לעשות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  20. היי. ביצעתי המהרה קלה לכרטיס ה-GTX570 ע"י לוח הבקרה של NVIDIA(בחלק ביצועים שלו)..המהרתי את מהירות הגרפיקה בכרטיס מ-732 ל-800,אני לא יודע אם זה תקין ואפשרי לעשות ולכן המליצו לי בפורום לעשות בדיקת מאמץ עם התוכנה FurMark. הרצתי את הבדיקה במהלך 4 דק' בעצם ולא הבנתי באיזה שלב היא מסתיימת והכרטיס הגיע לטמפ' מקסימאלית של 87 מעלות. אני לא יודע אם זה תקין שהוא מגיע לטמפ' כ"כ גבוהה ולכן אחרי 4 דק' הפסקתי בעצמי מחשש שיהרס. אודה לאנשים שיעזרו במתן תשובות, שגיא.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying זה אחלה מדריך דבר ראשון אבל לא הבנתי כל כך איך אני מורח את המשחה על הליבה של המעבד, נגיד אני מורח עם כרטיס אשראי, אני תופס את הכרטיס במאונך{--} או במאוזן{|}?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by BandiT,

רכשתי לאחרונה את הכרטיס sapphire x1950gt 256m הוא הגיעה עם קירור מקורי של החברה.. הוא נורא מרעיש...יותר מרעיש מ 3 מאווררים 12סמ שיש במארז... מה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הרעש? או שזה אבוד..ככה הכרטיס הזה עובד ולא ניתן לעשות שום דבר בנידון... תודה..

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by nw,

לפני שאני מתחיל לעשות שטויות, כמה שאלות.. 1)כדי להיות בטוח..את הגריז טרמי מורחים ישירות על המעבד והזכרונות? 2)אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנות נוספות למדידת מהירויות מלבד 3dmark2001 ? ד"א למדתי המון ממדריך ההמהרה (ב).. תודה רבה למחבר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aviv00,

שלום רכשתי לוח אם עם כרטיס מסך 965G פנימי והוא מגביל את ה OC שאני יכול לעשות האם ברגע שאני יקנה כרטיס מסך וישים אותו ויבטל את הכרטיס מסךהפנימי [אם אפשר] יפתחו לי דלתות חדשות ל OC ?? עד עכשיו הגעתי ל 2.4 יציב תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by DS,

1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550

• 5 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.