אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה שמחשב מאתחל את עצמו עקב טמפ מעבד גבוהה .. הכל התחיל כשמד של אינטל הצביע על טמפרטורה של 88 מעלות וניגשתי לבדוק את הבעיה שהתבררה כרגל שבורה במאוורר בכל מקרה הבעיה תוקנה אך המחשב עדיין מאתחל את עצמו ומציג טמפ מעבד של קרוב ל 170 ... יכול להיות שניקוי של המשחה הטרמית והחלפתה יפתרו את הבעיה או שמדובר בבעיה אחרת ??
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, המאורר שלי כבר מלא אבק והמחשב מגיע לטמפ' של 70C בעבודה לכן חשבתי שהגיע הזמן לניקיון פסח מוקדם. הבעיה היא שאני לא מצליח לפרק את המאוורר מצלעות הקירור. במיוחד הקליפס השמאלי בתמונה. מישהו יודע איך אפשר לפרק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב נתחיל בכך שיש לי p4 2200 P4s333-M לוח אם עכשיו קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.coolermaster.com/retail/product_detail.asp?lang=eng&at=boutique&category_id=1&product_id=61 והיתקנתי אותו.. הכל ניראה בסדר.. עכשיו השאלה שלי היא.. מה חום המעבד שאמור ליהיות ביכלל.. איך אני יכול לדעת עם המאוורר הזה קירר משהו.. ואיך אני יכול לבדוק כל איזה דקה את חום המעבד? תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אלה שבאים ב-BOX עם קירור, אז זה קירור טוב? רועש? ואם אני עושה OC רצוי להחליף מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי BFG 8800GTS 320MB. הטפרטורה במנוחה היא 63 ובמאמץ 73. איך אני יכול לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך? והאם הטמפרטורות נורמליות?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש להוריי מחשב מאוד ישן אל תצחקו פנטיום 4 פרסקוט 3 גהץ שיושב על לוח אם מסוג msi rc410m הוא עושה את עבודתו נאמנה אך לצערי הוא מרעיש ברמות קשות - אני די חושד במאוורר של המעבד (מאוורר של טרמנטייק ישן). הרצתי everst ובדקתי נתונים.. תראו בעצמכם: לוח אם: 51 מעלות-50 מעלות מעבד: 63 מעלות-57 מעלות הרד דיסק 1: 49 מעלות הרד דיסק 2: 45 מעלות הרד דיסק 3: 48 מעלות מהירות מאוורר של מעבד: 2508-2458 RPM. מה דעתכם? הוא מרעיש כמו טרקטור, יש מאוורר מקדמת המארז ומאוורר בגב המארז אחד מכניס אוויר והאחר מוציא. אני זקוק לפתרון כלומר למאוורר עליו אתם יכולים להמליץ למעבד שיעשה את העבודה נאמנה ולאורך זמן - רצוי פחות ממאה שקל, בדקתי כבר בזאפ אבל לא ננעלתי על אחד ורציתי לשמוע מ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחפש קרור למעבד כמו שרשום בנושא שאני יוכל לעבוד בקלות על 4.5 GH יש הרבה קרורי אויר לא מבין אם הם שווים חוץ מלקרר שיהיה שקט מאוד Corsair H100 האם הקרור הזה צריך מילוי של נוזל לקרר ? יש לי מארז ענק
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני הולך לרכוש בימים הקרובים מחשב HTPC, המארז יחסית קטן והמעבד יהיה E5200 האם יספיק לי הקרור המקורי של המעבד ? (אני קונה מ KSP, רגיל) אני כמעט בטוח שהמעבד שאני רוכש כולל קרור מקורי.... כמו כן חשוב לי שהמארז לא יהיה רועש מידי....יש מצב שהמקורי לא כזה נורא? במידה ולדעתכם אני צריך לרכוש אחד אחר מה אתם אומרים על: VertiCool II SP601B0 שעולה רק 65 ש"ח במציאון שלהם אם יש המלצות אחרות אשמח אם זה יהיה מ KSP תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הלוח אם החדש (השני מת...) הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. על הלוח הקודם עשיתי דיי בקלות (3.4GHZ (426X8 ל-Q6600 שלי עם מתח 1.39V ועכשיו אני מנסה להשיג את אותה מטרה... בהתחלה שמתי 426X8 במעבד, זיכרונות על 1022MHZ 2.2V מתח למעבד - 1.43V, מתח לצ'יפסט- 0.3+. המחשב עלה ופתאום נתקע עוד לפני שהספיקו לעלאת כמה תוכנות אחדות... עשיתי RESTART ונכנסתי לביוס. בעודי משוטט בביוס פתאום המחשב קפא! (אני לא יודע אם זה יעזור, אבל היה משהוא על המתחים שהם לא אופטימליים בביוס שהבהב ואחרי שהמחשב קפא הוא המשיך להבהב...). כיביתי את המחשב ואיפסתי את הביוס וניסיתי שוב אבל הפעם עם מכפלה 9 - כדי לנסות להקל על הצ'יפסט... ושוב אותה בעיה בדיוק... (ה-WIN נתקע בהתחלה וכשניכנסים לביוס ושוהים ש…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב 38-45C במנוחה זה גבוהה מאוד וכשהוא במאמץ בכלל מגיע ל100C מה שלא אמור לקרות אחרי בירורים החשב יכבה את עצמו רק שהמעבד יגיע ל126C הכל היה נראה לי מאוד מוזר. אז לקחתי קטורת ובדקתי את זרימת האוויר במארז,יש לי קירור מים של קולר מאסטר 240MM ומאוד מוזר שהמעבד יגיע לרמות כאלו והתחממות כזאת מהירה,אפילו רק שאני פותח משחק זה קורה(וכדרך אגב לא בוצע שום אוברקלוק למחשב בשום צורה כלשהי) אז עברתי עם הקטורת לייד כול המאווררים וגילתי ששבעצם המשאבת מים מוציאה אוויר החוצה וכל שאר המאווררים מכניסים אוויר פנימה זה נראה לי מאוד מוזר שהמשאבת מים צריכה לקחת את האוויר מבפנים ולא מבחוץ. מישהו יכול לעזור לי אפילו בצאט בטלפו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-