עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהו יכול לתת לי המלצה למשאבה מים הכי שקטה שאפשר מחיר לא חשוב ואם אפשר לדעת כמה dba

2. Started by PzD,

אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

4. Started by dor_eli,

יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  5. היי, בעבר היתה האופציה ל overdrive וניטור טמפרטורה לכרטיס 9600XT. כעת יש לי את ה X1600 pro בלי שתי הפונקציות האלו. התקנתי את הדרייבר של אומגה וגורנישט, גם שם זה לא היה מלבד העובדה שהם די דפקו לי את המחשב. האם יש דרך אחרת להפעיל את התכונות האלה כי בדרייבר של ATI אין. האם התכונות האלו בכלל נתמכות בכרטיס הזה כלומר, האם יש לו בכלל חיישן טמפרטורה או יכולת OC? כמו כן, נא לא להציע ATI Tool. תודה אופיר

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  6. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  7. יש לי מעבד פרסקוט פנטיום 4 3000 סוקט 478 והמעבד רותח 60 מעלות ומעלה. יש קירור טוב שאתם יכולים להציע לי?

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by hiyal,

הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום לכולם לפי מה שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים הצליחו להגיע עם הזיכרונות מעל 250 כרגע אני על 260 במתח של 2.7, במהלך הבדיקה בMEM TEST החלטתי לנגוע בזיכרות סתם כדי להרגיש כמה הם חמים, אומנם נגעתי עם החלק העליון של האמצע (שהוא יותר רגיש) והם היו ממש רותחים אני יכול לדעת בוודאות את הטמפ' שם? לפי מה שאני יודע אין תוכנה שבודקת, נכון ? אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר ? יש לי סירקולציה בסיסית במארז של אחד מקדימה מכניס ואחד מוציא 120X2 מ"מ(ועוד אחד של הספק). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by -UltraV-,

שלום.. המעבד שלי על 56 מעלות במנוחה...שזה מוגזם..(למרות שהוא PRESCOTT) יש לי 3D ROKET של ג'יגה בית שנהרס ועובד על 4000 RPM קבוע.. תושבת 478 !!! אי אפשר לישון עם דבר כזה.. ובנוסף כל המחשב רותח וזה ממש מחמם את החדר.. הכרטיס מסך R9800PRO שלי ממש רותח.. והמאוורר עושה רעש בטירוף.. אני רוצה עכשיו מערכת שתיהיה שקטה מאוד.. תקציב עד גג שיהיה 1000 שקל.. אם אפשר פחות אז כמה שפחות יותר טוב ^^ תודה

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Tommy,

קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  12. היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ללא ספק כוח. בדגש על יעילות/כמות/רעש של מאווררים ופוטנציאל אוורור באופן כללי. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=175 http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by shlomi8,

קניתי משחה טרמית אתמול היא בצבע כחול המוכר בחנות אמר שהיא ממש טובה...עלתה לי 50 שקל...אבל היא כחולה לא יודע משהו לא ניראה לי...מה אתם אומרים לרענן משחה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום לכם, מה הפוטנציאל OC עם החלקים האלה: מעבד:INTEL D 805 לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI קירור: ARTIC COOLING Freezer 7 Pro מארז: Sunbeam Transformer עד כמה אני יכול להגיע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. המצלמה תוקנה והצילומים כאן! ------------------------------------------------------------------------------------------------ אהלן.. יש לי קומפיוקייס 6A19, שבתוכו D805 וP5LD2 חמים! אני בנאדם שאוהב לרוץ על 4GHZ גם בשיא הקיץ בצהריים בלי שהחומרה שלי תהיה חשופה לאבק על קופסת האריזה של האסוס שלי.. מה עושים? מקררים.. לכל בעלי הקומפויקייס קחו את זה כמדריך.. מבטיח ירידה של עד 10C לפני בערך חודשיים קניתי מחשב חדש, עם הקומפיוקייס השחור והכיפי.. איתו קיבלתי את מאוורר 120MM שמאחורה המעולה.. הוא ביחד עם מאוורר 80MM של הספק עשו עבודה ראויה לציון אבל גם רעועה לציון.. קיבלתי טמפ' די גבוהות בהרכב הזה. ומן הסתם. כי לא נכנס כמעט אויר. שלב ראשון: שעשיתי זה לקחתי מחבר מאוורר 80MM …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Prophecy,

שלום צריך המלצה לקירור של Celeron D בסוקט 478. הקירור המקורי של אינטל בקושי מצליח להחזיק אותו ב50 מעלות ועכשיו בקיץ זה בכלל בעייתי. כנראה בגלל שהוא ליבת Presscot. יש גם כמות אבק דיי גדולה בסביבת המחשב ואם זה יהיה גוף שלא יתפוס אבק זה יהיה בכלל טוב. כדאי שהוא כמובן יהיה כמה שיותר זול. תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by Esparco,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2596 משהו פה לא ניראה לי מה חסר פה??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך אני עושה שהמאוורר של המעבד יעבוד על שיא?ולא שיעבוד לפי החום של המחשב

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  21. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. http://vr-zone.com/?i=3713 אמן שהיה כזה בארץ ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by cold-fire,

איך החום שלי לאחר 2 שעות של פרים 95

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  24. אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  25. אני צריך קירור מים שיחזיק לי את המעבד ואת כרטיס מסך אבל הכי שקטה שאפשר לא חשוב תקציב ולא מתכן אוברקלוק למעבדי קונרו

דיונים חדשים בפורומים