אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
(וכבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על סינקים לפנטיום 3...וגם הלכתי 7 דפים אחורה ולא מצאתי, אז בלי צעקות.... :) אני רוצה להחליף לפנטיום 3 שלי ת'היטסינק והמאוורר שעליו, ואולי גם לקנות משחה טרמית, האם המשחה arctic alumina טובה? אם יש לכם המלצות אחרות למשחה או hsf(לP3), אשמח לשמוע אותם.... תודה מראש T0M3R
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את התוכנות OCCT. ו prime אז תמיד במאמץ מופיע לי מסך כחול physical memory dump ממה זה יכול לנבוע חוץ מזכרון כי בדקתי את כל הסלוטים ובדקתי גם ממטסט ואין כלום i5 2500k cordair veaheance 4GBx2 Gigabyte ga-z68x-ud4
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
ניר שלנו (אני) היה במצב רוח מרומם. למה אתם שואלים , כי החלקים למחשבו החדש והסקסי כבר בדרך!. (כתוב למטה) אבל אבוי! לנירלה יש בעיה , הוא צריך קירור למעבד. מה הוא יעשה?! במחשבו הישן והטוב היה לו sp-94 , אך ניר לא רוצה את ה XP-90 / 120 כי הם גדולים ולא חמודים! (סתם , אם אני הולך על THERMALRIGHT אז רק הxp-120( אז בבקשה ענו לניר שלכם ותעזרו לו למצוא קירור טוב למעבד , שהוא לא רועש. ולא כבד (אם תגידו לי זלמן7000 אני אעשה בכם מעשי סדום : ) איזה חביב אני נ.ב: יש איזה היטסינק של switchtec אמרו לי הוא טוב.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש את האיזון בין שקט ליעילות, עם קצת יותר דגש על שקט. יש כאן למישהו ניסיון עם מערכות קירור כמו H60 של Corsair או H2O 620 של Antec? איך הם בהשוואה לMugen2 של Scythe או NH-D14 של Noctua, מבחינת שקט ויעילות תחת כזה אוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
5950x עם קירור arctic freezer ii 420 בחדר ממוזג על 18 מעלות. הרדיאטור ממש קר. בתדר 4650mhz במבחן יציבות המחשב קורס, הטמפ' של המעבד נוחה סביב 85 יציב.. לא ברור לי מה אפשר לבדוק כדי למתוח עוד..גם להוסיף מתח לא עוזר. ב 1.3 אני ב 4500 וטמפ של 78 מעלות מקסימום. עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מארז Thermaltake VA4000BWS SVIKING. הוא מגיע עם 2 מאווררים 120mm (קדמי ואחורי) עם שליטה על מהירות סיבוב. לצערי, המאווררים רועשים במהירות הגבוהה יותר מהמינימום... גם במינימום מהירות הם לא הכי שקטים. אולי משהו יכול להמליץ לי על מאווררים שקטים ויעילים שאני יכול להחליף עם אילו של TT ?? והאם אני יוכל לשלוט במהירות סיבוב שלהם דרך המארז כמו עכשיו ? ???
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אתם שואלים איך לעשות OC ל2.2 GHZ למה המעבד הזה יספיק לכם עוד שנתיים לפחות ועוד אחרכך אתם צריכים לקנות איוורור יותר טוב. אז תסבירו לי למה OC לP4?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
HELLO יש לי כרגע GF4TI4600 שעליו יושב קריסטלאורב לא מועיל. אני מרגיש שבמשחקים לאחר זמן קצר (משחקים כבדים כמובן, כמו UT2K3) ביצועי הכרטיס במשחק צונחים בעד כ 50%, והצלעות של הקריסטל אורב רותחות. לדוגמא, אני מתחיל לשחק באנריל, אותם הגדרות והכל, כל המשחק בערך על 70FPS למשל, אחרי תקופת משחק, הוא יושב רק על כ 40FPS וכדומה. אני מעוניין להשיג קירור אחר לכרטיס מסך, ומעוניין הפעם גם קירור לזכרונות, הדרישות הם כמובן עוצמת רעש של המאוורר של הקירור לא יותר מ 30DBA. ואני מעוניין במשהו אפקטיבי, לא משהו עלוב כמו הקריסטל אורב.. אפשר המלצות?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
SpeedFan מאפשר לי לשלוט על מהירות המאוורר של כרטיס המסך. לא הצלחתי לקנפג אותו בצורה נורמלית. כוונתי היא שהכל יהיה שקט, ופתאום מהירות המאוורר קופצת למעלה (וכמובן שמתלווה אליה רעש איום) עד שהטמפרטורה יורדת קצת, וחוזר חלילה. הייתי רוצה שהמהירות תגדל בהדרגה, ולא תקפוץ מיד ל-100%. תחת Advanced כשאני בוחר את ה-chip של ה-GPU, אין לי אופציה ל-PWM. האם יש טעם בכלל בשליטה במאוורר בעזרת SpeedFan במקרה הזה? האם יש תוכנה עדיפה? (6970)
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי אופטרון 170 העלתי לתדר באס 290 במכפלה 10 ככה שאני עומד על 2.9 תדר זכרונות 590 (מסוגלים לעבוד ב 600) חודש שלם ה oc היה יציב בכל הבדיקות ופתאום ביום בהיר התחיל לקרוס........ מישהוא מכיר את התופעה? אני לא מצליח לייצב אותו על 2.9 שוב
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חיפשתי אתרים שיש בהם מדריכים לTWEAKING לכרטיסי מסך וכד'. מצאתי אתר שבו מסופר על תוכנה שמאפשרת לשנות כל מיני אפשרויות בביוס, למרות שאינן מופיעות בו. לינק: http://www.tweak3d.net/tweak/harddrive/2.shtml מתחת לכותרת :CAS LATENCY בתוכן יש קישור לתוכנה שנקראת TWEAKBIOS, אבל לצערי התוכנה לא תומכת בצ'יפסט שלי. האם יש תוכנה דומה לזאת ויש לה תמיכה בצי'פסט שלי ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי את המארז Transformer המאווררים עושים רעש של מטוס והאורות מפריעים לפעמים, אני מחפש פאן באס יפה ואיכותי שאני אוכל איתו להחליש את העוצמה של המאווררים ולכבות\להדליק את הנורות שעל המאווררים של המארז. אני מתלבט בין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לבין http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ מה הבדל בינהם, מה יותר כדאי ולמה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט שלו מעבד : amd 8650 phenom לוח אם : ma 790gp ds4h זכרון פנימי : 4gb כונן קשיח : 1tb 7200 כרטיס מסך : Palit hd4870 1GB המארז הוא סופרנו של Thermaltake השאלה שלי זה אם צריך להוסיף איזה מאוורר למארז או כל מיני מערכות קירור למעבד\כרטיס מסך ואם כן אם אז איזה? חוץ מזה מה זה משחות תרמיות ולמה צריך אותן?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האלן הורדתי speed fun והמהירות שהמאורר שמוציא עומדת על 490,אני רוצה להגביר את המהירות,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שאני משנה את הבאס מ 133 ל 170 בלוח שלי ( ראה מפרט ) הלוח נדלק ולא ממשיך לטפס והוא גם לא מדליק מסך. אם אני מכבה ומדליק לא עוזר רק הוצאה של כבל המתח והחזרתו גורמת למחשב לעבוד. יש למישהו השערה מדוע ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 3 600 slot 1 ולוח אם pcpartner bx440 ובביוס אין לי אפשרות לשנות את הfsb :'( אז יש דרך אחרת חוץ מלשחק עם הג'אמפרים לשנות את הfsb? אולי עם תוכנה? אהה ורשום לי בmanual של הלוח אם שיש רק fsb - 100,133,auto יש דרך לעשות יותר גבוהה? תודה רבה רבה לעוזרים! אני חוזר עוד חצי שעה.. אז עד אז אני לא יענה 8)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-