אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר? יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש מארז של טרמלטייק קסייזר 3 הפול טוור עם 7 מאווריים של 80 והמעבד שלי זה אטלון אקס פי 2800+(עם קירור סטוק) המעבד דיי חם 55 במנוחה (אבל המחשב בחיים לא מתחבה) שמעתי הרבה ביקורות על ה-BT ומה שאני מחפש זה בעיקר שקט מה אתם חושבים עליו??? והכרטיס מסך שלי זה גיפורס אסוס 5900 יש עליו מאווררים שעושים רעש של מכסחת דשה שמעתי כל ה-Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 רציתי לדעת אם הוא באמת שקט או לא או יש משהו יותר טוב שאתם ממליצים בבקשה זה דחוף לי! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שבודקת טמפרטורות ומקצועית לבדיקת כרטיס מסך הן במזמן מאמץ והן לא במאמץ, יודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה אני צריך תוכנה אמינה אשר אומרת את המעלות באמת... בגלל שאני רוצה להכין את הכרטיס לOC אז אני רוצה לדעת מה מעולותיו...
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי geforce 5900XT. מספר חודשים אחרי הרכישה, מסיבה מוזרה, החלטתי לרכוש גוף קירור חדש הנקרא Thermaltake Giant III. הרכבתי אותו, אך מעולם לא עשיתי OC. היום, אחרי שנתיים, החלטתי לעשות זאת. מהירות מעבד - מקורי 390MHZ; הצלחתי להביא אותו ל-483MHZ זיכרון - 700MHZ מקורי; הצלחתי להביא אותו ל-929MHZ תוצאה ב-3DMARK 2001: מקורי: 12893 נקודות אחרי OC קיבלתי: 15203 נקודות מרשים, נכון?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקבל ביום ראשון: amd 3800x2 939 bw-e6 יש לי אפשרות בחירה בין שני מעבדים בעלי סטיפינגים שונים שהם: 1) 0547XPMW 2? 0605GPMW לאיזה מהם יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גבוה?? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
כן אני מבצע OC למעבד עם מעבד 805 של אינטל לוח אם 8i945P-G של GB זכרונות 1 גיגה של Kingmax ב533MHZ אני ניכנס לBIOS עכשיו יש לי שם לעשות ENABLE או Disable לCONTROL CORE SPEED. אז אני עושה Enable אחרכך מה לעשות? איך אני משנה את הFSB ? אני לא מוצא ת'קטגוריה.. זה בCPU HOST FREQUENCY ? תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש לוח אם P5DW2 מעבד D930 מארז ישן שכבר חוררתי אותו מול המעבד אבל אין לי בעיה לחורר בעוד נקודות אם יש תורך מה שאני צריך זה המלצה לקירור למעבד ובעיקר שיהיה שקט א הצלחתי להבין מהנעוץ מה עדיף הBT או הסוניק טאוור וגם הבנתי שיש מהם כמה דגמים אז אני צריך המלצה ספיציפית לענין זה וכן אני זקוק למשחה טרמית טובה בכמות שתספיק לפחות לשלושה הרכבות כי המעבד הישן שלי הולך לחבר שנותן את המעבד שלו לחבר... לא הצלחתי למצוא מידע בענין זה
-
- 16 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב, הלכתי ללוג'יק כבר פעמיים, בפעם הראשונה קניתי את כל המפרט, אחרי זה עשיתי שינויים. בהתחלה אמרתי שאני אקנה את ה 5700 של איגלו, אחרי זה המוכר שכנע אותי שאני יקח ביג טיפון, ואתמול הלכתי שוב והחלפתי בחזרה לאיגלו 5700, בגלל שדר. נוב הביא לי טבלה שמראה שה 5700 נותן טמפרטורות יותר נמוכות. אני עכשיו צריך את עזרתכם, שתעזרו לי מה לקחת, עם ביקורות שיגבו את מה שאתם אומרים, עדיף יותר מביקורת אחת. ביום שני כנראה אני ילך לקחת את המחשב... בבקשה תענו מהר. תודה רבה לכם. עריכה: ושחכתי, אני רק רוצה ביצועים, לא משנה לי הרעש.. תודה.
-
- 34 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני מחפש קירור מים לציפסט . אני צריך רק את הבלוק כעיקרון .אז אם יש למישהו מידע אפוא אני יכול לירכוש שיגיד לי זה בישביל nForce4
-
- 6 תגובות
- 449 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש - Palit X800 GTO 256MB.. וכנראה שהקירור ממש חרא כי כבר עכשיו כשקניתי, הכרטיס עובד פשוט מעולה אבל אני מקבל מעט Artifacts (פוליגונים בצבע מסוים על חלק במסך) כשאני משחק במשחקים.. זה מעצבן רצח והבנתי שזה בגלל התחממות יתר של הכרטיס.. הוא כרגע (בזמן כתיבת ההודעה) זז על 65+-.. אז תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור \ מאוורר \ לא יודע מה שיתאים לכרטיס החדש שלי וישמור עליו קר? עוד יותר טוב אם תוכלו להגיד לי גם איפה לקנות אותו.. כי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות - מקווה שפחות מ200 ש"ח.. עדיף חנות בצפון. תודה רבה על העזרה. עריכה: לא יודע אם זה עוזר, אבל כשאני נוגע במחשב הוא דיי עד מאוד חם, אבל פתחתי אותו והכרטיס לא היה חם.. לעומת זאת הספק כח היה חם מאוד. אמרו לי שזה בג…
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום.. המעבד שלי על 56 מעלות במנוחה...שזה מוגזם..(למרות שהוא PRESCOTT) יש לי 3D ROKET של ג'יגה בית שנהרס ועובד על 4000 RPM קבוע.. תושבת 478 !!! אי אפשר לישון עם דבר כזה.. ובנוסף כל המחשב רותח וזה ממש מחמם את החדר.. הכרטיס מסך R9800PRO שלי ממש רותח.. והמאוורר עושה רעש בטירוף.. אני רוצה עכשיו מערכת שתיהיה שקטה מאוד.. תקציב עד גג שיהיה 1000 שקל.. אם אפשר פחות אז כמה שפחות יותר טוב ^^ תודה
-
- 48 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ALTHON 64BIT +3200 הלוח הוא DFI LANPARTY ULTRA-D NF4 זיכרונות של OCZ עם תזמונים של 2.5-4-4-8 אני רוצה להעלות את התיזמונים אבל אני לא יודע איך או איפה אני משנה אותם בביוס .כי כאשר העלתי את מהיאות הבאס ל240 תוכנת הפריים95 הראתה לי ERORS אז אמרו לי שצריך להעלות את התיזמונים של הזיכרונות... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
איפה אפשר לחפש מדחסים לקירור משהו זרוק (וכמות גדולה כדי שאני במקרה אמצא משהו עובד) (אני מאזור תלאביב יד אליהו) כי כרגע אין לי תקציב לקנות ואני ממש ממש רוצה לבנות קירור גז בבקשה תעזרו לי ורציתי לדעת כמה טמפ' אפשר להגיע עם קירור גז שלב אחד
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
די מאכזב, המכפלה הנעולה של D805 עושה צרות.. התוצאות שלי הן כאלו- CPU - MEM 3.56GHZ - 712MHZ 3.6GHZ - 600MHZ 3.8GHZ - 630MHZ 4GHZ - 667MHZ הצורה הראשונה מן עדיפה על השניה. ומן הסתם שהרביעית על כולם.
-
- 15 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO
-
- 15 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם שווה לשדרג את מה שיש לי עכשיו לsamsung tccc יש לי עכשיו זכרונת kingstone kvr 512mb אם אני שם אותם לבד בלי הmosel יש מצב שאני יגיע לביוצעים טובים יותר בoc וגם נגיד במשחקים?
-
- 11 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2596 משהו פה לא ניראה לי מה חסר פה??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפי מה שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים הצליחו להגיע עם הזיכרונות מעל 250 כרגע אני על 260 במתח של 2.7, במהלך הבדיקה בMEM TEST החלטתי לנגוע בזיכרות סתם כדי להרגיש כמה הם חמים, אומנם נגעתי עם החלק העליון של האמצע (שהוא יותר רגיש) והם היו ממש רותחים אני יכול לדעת בוודאות את הטמפ' שם? לפי מה שאני יודע אין תוכנה שבודקת, נכון ? אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר ? יש לי סירקולציה בסיסית במארז של אחד מקדימה מכניס ואחד מוציא 120X2 מ"מ(ועוד אחד של הספק). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-