אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ובמאמץ הוא מגיע לשבעים מעלות. אני לא יודע אם זה בסדר אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאחרים. אני מחפש גוף קירור טוב לכרטיס שלי (אולי עם לאוברקלוק). פתרון לזמן קצר. אני עדיין לא מוכן לקנות כרטיס חדש... (אני מחכה ל4870X2) נ.ב - אני מודה לטי אם אס שהקשיבו לבקשתי והוסיפו אפשרות נוספת של כרטיס מסך באתר
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה את המעבד E8400 ואני רוצה לדעת עם הקירור הזה : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1690 טוב בשבילו ומוכן לOC ואם בכלל יש המלצות על הקירור . תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המעבד הינו E6300 הבאס הועלה ל320 , איך לעזאזל הMHZ 1900? אמור להיות 2.24 http://img103.imageshack.us/img103/9242/29261587ig0.jpg תמונה מ EVEREST ה BUS גדל ה CLOCK לא : http://img87.imageshack.us/img87/7469/62379478ci8.jpg ד"א , כשמפעילים את המחשב מופיע 2.24GHZ . יש קשר לויסטה X64 אולי? (ד"א TAT לא עובד פה , יש למשהו משהו בסיגנון?)
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ביצעתי OC לאחר שנעלתי תדר PCI-E על 100, נעלתי מתח מעבד על 1.325 והורדתי מכפלת זכרון ל2.0 העלתי באס ישר ל300 מ266 ואבצע בקרוב בדיקות יציבות. לפני כן, רציתי לדעת מהם הפונקציות הבאות בביוס: DIMM OverVoltage Control PCI-E OverVoltage Control FSB OverVoltage Control G)MCH OverVoltage Control) האם צריך לגעת בפונקציות האלה? (כולן מכוונות על Normal) האם יש פונקציות נוספות, בתפריט הAdvanced BIOS, שרצוי לבטל/להוסיף? תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3500+ AMD ATHLON ולוח אם של אביט שהבנתי שהוא מזייף טמפרטורות אז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' ושיהיו יותר אמינות(אם אפשר קישור) כי לפי הטמפ של הלוח המחשב עומד להתפוצץ!!!
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איך המצב טמפ' שלי במחשב בזמן לילה ?(תמונה מתוך אוורסט בפנים) המצב תקין?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך הקירור הבא למעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Scythe JAPAN SAMURAI-ZZ האם הוא טוב? (ושקט?) או להפך, הוא יותר מדיי, ואפשר להסתפק במשהו פחות רציני שיספק את הסחורה (ומה למשל) המחיר שהציעו לי עבורו הוא 150ש"ח. המחשב הוא מחשב שמיועד למשחקים ד"א (עם כ.מ 5770HD) אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
http://img62.imageshack.us/img62/4582/img7453q.jpg היות ובאוריינטצייה הנוכחית חסומים לי 2 סלוטים של זכרונות, ומחירי הזכרונות מפתים למלא אותם, ברצוני לסובב את הקירור ב-90 מעלות. אני לא ממש רואה דרך לעשות זאת - למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים של gb הקטע בקניה הזאת היא לשם יופי וביצועים יותר נוטה ליופי מערכת אז ככה במערכת הקירור של גיגה בייט המשאבה טובה יותר מזו של tt והרדיאטור בסדר כך שאין צורך להחליף הבעיה שלי היא עם הקירור שיושב על ה cpu שהוא מכוער לטעמי ובא עם אור כחול חזק שאני לא מעוניין בו בכל אופן חשבתי להחליף את הקירור שיושב על ה cpu למשהו אחר לא יקר ,שיהיה יפה ..:] אני גם רוצה להוסיף למערכת את ה- Thermaltake 207 Water Level Indicator ואת - Thermaltake Flow Indicator for liquid cooler system השאלה אם אני יכול לחבר להם את הצנרת הזאת שהבנתי שהיא יותר עבה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב S&M ה CPU עבר הכל אבל משום מה בזכרונות הוא נופל לי ב SINGLE ERROR או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי למה??
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
-
אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם. אז ככה: Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A Asetek Pump DYO - Hydor L30 Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III Asetek Reservoir DYO RSV02 Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml TYGON TUBING 1/2 10 Feet Natural Polypropylene Ys הנה קצת היסטוריה (קצת OFF TOPIC ) http://photos.walla.co.il/xmyth קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-