עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by iyehuda,

הבנתי שניתן לעשות ל Q9500 אוברקלוקינג אפשר הסבר איך ניתן לעשות זאת ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. 2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. 2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  5. Started by dorliv,

amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. המחשב שלי זה Intel Core 2 Duo E4300 עם כרטיס מסך : GeForce 7300 gt זיכרון 1 G בקיצור המלצות על אפשרויות קירור למחשב

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  7. הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. שלום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם יחזיק מעמד באוברקלוק לכרטיס מסך.... עד לפני חודש לא ידעתי אפילו מזה אוברקלוק אבל נכנסתי פה לעיניינם ואני קצת מבין עכשיו.... המפרט בחתימה.. הטמפרתורות שלי דיי בסדר... מעבד : מאמץ-49 לא מאמץ-41 כרטיס מסך: אני אביא מחר

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  9. יש לי מחשב דיי ישן שזה המיפרט שלו לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM דיסק קשיח 250GB ספק כח 350W כרטיס מסך OB NVIDIA 6100 ניסיתי לקרא פה קצת בסטיקי אבל לא הבנתי כלום מאיפה אני מתחיל הורדתי RIVA TUNER או משו כזה איך אני רואה טמפרטורות? איך אני יכול לשחק עם המתח ועד כמה אפשר-אני מאמין שאמור להיות איזה סטיקי שמדבר על רק שאני לא מכיר אותו....

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  10. יש לי מחשב לפני 6 שנים.פתחתי אותו ואין לי שם עוד משחה טרמית.זה מסוכן? כדאי להזדרז ולהשים?

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  11. ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?

13. בביוס האפשרויות המתקדמות של המעבד לא מאופשרות (אפור) מישהו יודע איך אפשר, אם בכלל, לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. מפרט המחשב: Core 2 DUO E4500 4MB CACHE 2.2GHZ 1GB DDR2 320GB SATA2 Geforce 7300GT המאורר של המעבד שלי זה: רציתי לדעת האם כדי לי לעשות OC למחשב.. ואיך.. חום של המעבד: 45 מעלות חום של הלוח: 39 מעלות

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  15. איך אני בודק אם הוא מתאים? איפה זה כתוב? אני יודע שמישהו פה לקח ממילונית. תודה לעוזרים. עריכה: אני ראיתי שיש לו חיבור לי 16 חוטים, אבל המילונית השתמשה ב 14, כנראה השניים האחרים זה תאורה. אם זה אומר שזה מתאים? אין לי מושג. הוא גם בגודל 20*4 תווים ככה שזה עוד רמז שכן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by R-E-L,

היום (בעצם עכשיו) חיברתי מסך LCD קטן ונחמד ביותר למחשב שלי! את המסך אתם יכולים לראות בכתובת http://www.seetron.com/bgx128_1.htm המסך הוא מסך גרפי, כלומר אפשר לצייר משהו ואז הוא מציג אותו, הוא לא מוגבל להצגת אותיות. יש לו תאורה אחורית ואפשר לכוון את הבהירות... היה לי קצת בעיות כי בהתחלה השתמשתי בכבל סריאלי לא מוצלב אבל הפכתי אותו למוצלב ועכשיו הכל טוב ויפה! הנה תמונה של המסך (מצטער על האיכות :\)

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  18. עשיתי עכשיו OC ל 4.5 , עפ"י המדריך הזה : http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/01/07/how-to-overclock-the-intel-core-i5-2500k/4 מהניסיון הראשונה כבר הגעתי ל 4.5 עפי ההגדרות שמומלצות במדריך(מומלץ) וקיבלתי OC יציב יחסית כמה שאלות: 1. במדריך כנראה ביטלו את הנושא של חסכון באנרגיה ,לכן התדר אצלי קבוע על 4.5 גם על idle , איך/איפה משנים בביוס ככה שעל idle התדר ירד? ואיזה מצב בכלל עדיף לי לבחור -כלומר שיהיה קבוע על 4.5 או את מצב החסכון ? עריכה: -כבר מצאתי את הההגדרה בשם C state 2.כרגע בסטרס אני על טמפ סביב ה 47-50 מעלות ,כלומר יש לי פוטנציאל/מרווח עבודה עד סביב ה 60-65 מעלות . הטמפ בסטרס נראים לי נמוכים מדי יחסית למה שהכרתי ,יכול להיות שה REAL TEMP לא מוגדרת נכון , לכ…

• 37 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. מה שעשיתי זה את הבאס העלתי ל 200 הוא היה על 166 ואת המתח העלתי ל 1.675 -1.8 משהו כזה בין לבין זה טוב ? זהיכול לגרום בעיות ? במנוחה המעלות שלי הם 36 40 בעומס אני חושה 50 60 זה טוב ?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אני מאוד חדש בכל העיניין הזה של אוברקלוקינג >>> רוצה להתנסות רכשתי לאחרונה מערכת מחשב חדשה >> לא יועדה במיוחד לאוברקלוקינג >> אבל כאמור אני רוצה לנסות התדר הבסיסי הוא 200 >>> והמכפיל הוא 12 אני מנסה לעלות בהדרגה = מגיע ל 226 >>> והמחשב קורס!!! ( אני נאלץ להוריד בביוס בחזרה ל200 בסיסי = כדי להעלות את המחשב מחדש) הטמפרטורה נישארת בגבולות הנורמה >>> לא עובר את 45 מעלות 1. האם זה סביר כל מה שאני מתאר כאן? 2. האם ישנה דרך להאיץ יותר ? >>> נגיד עד 3000 ויותר? THX

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dudi2805,

ואני רוצה לעשות לו OC .. יש לי לוח של ASUS A7M אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על קירור מתאים אם שאלתי אפשרית.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  22. ממשיך לרשום 900 וגם כל התוכנות רושמות 900 למה???????

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. למה לעזאזל? אני צריך לנקות את הmx-1 למרוח שוב מחדש? ואיך זה שהוא עובד מהר והכל ולא קורה כלום אם זאת באמת הטמפרטורה, ראיתי את הטמפרטורה הזאת בEASYTUNE של ג'יגהבייט ובלוח אם

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by mp91,

הבעיה אצלי לעשות אובר הוא הטמפרטורה. אבל מה לעשות הטמפרטורה די נורמלית למעבד שלי כי הוא PRESOCET והטמפרטורה 47-52 במצב לא של מאמץ ולא של מנוחה ביניהם. מה לעשות ? אני יודע שהטמפרטורה לא טובה לאובר. אז אם אני יקנה נגיד BT כמה מעלות זה יוריד לי?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.