עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברים יש לי מעבד דיי מעפן E2200 אבל אני לא אוהב רעש של מעבד אני צריך הכי שקט וזה שהכי מקרר בכללי המחיר לא משחק עניין אבל אני לא יתקין מערכת קירור נוזלי או המלצה על ספק שמקרר ומוציא אוויר יותר טוב תודה אנטולי

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  2. למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by edi17,

חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Art Tatum,

הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  5. http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 לא יודע אם להאמין זה לא הגיוני כזאת קפיצת טכנולגיה!! 256 MB זיכרון רק למעבד!!! 1TB RAM!!! 2T איכסון!!! תראו גם את זמני התגובה של הזיכרונות פשוט זה יטוס אין היגיון... מה עם כל חברות האיכסון הזיכרונות והמעבדים? זה לא הגיוני כי אם זה נכון החברה הזאת פשוט תמחץ את אינטל וAMD ועוד חברות רבות בשנים בודדות... מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. יש לי p4 2.4 ghz 800fsb שאני רוצה להאיץ (וקצת האצתי כבר) אני מחפש קירור עצבני אבל עדיין לא קירור מים שיפתור לי את בעיית החימום. כרגע אני עובד ב 45C (עומס מלא) אחרי האצה מ 2.4 ל 2.6 GHZ

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

יש לי שאלה, בעת מריחת המשחה רצוי להוריד את המדבקה שמודבקת על המעבד?? או שאין צורך??.. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by dennis14,

אני מחפש לבחור קירור טוב ל - 8800GT במחיר של עד 200 ש"ח בערך. לפי מה שקראתי לכרטיס יש את אותו אופן החיבור כמו ל - 7900GTX אז ה - ZALMAN Fatality FS-ZV9 (בפנדה הוא עולה רק 15 ש"ח יותר מה - VF900-CU) יתאים, אך אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כי הכרטיס חם למדי. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232 ואתמול ראיתי שהקירור החדש של TT הגיע ל - TMS, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4636 ובמחיר נוח, לא ראיתי בנצ'ים שלו ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהם הביצועים שלו.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by Raped,

שלום וחג שמח, בבקשה תביאו לי את הקירור הכי טוב שקיים פה בארץ לכרטיס מסך BFG GeForce 8800GT OC II תודה מראש לעוזרים

11. שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למעבד יש לי מעבד e6300 של אינטל העלתי את מהירות המעבד מי 1.86 ל2.20 עכשיו הטמפ' במאמץ עם פרימיום 95 היא 56-55 וקירור המעבד הוא זה שבא עם המעבד האם זה טוב ? האם אני יכול להעלות עוד קצת?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Shlompy,

המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler‎ של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  15. הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NOLOL,

מחפש קרור למעבד כמו שרשום בנושא שאני יוכל לעבוד בקלות על 4.5 GH יש הרבה קרורי אויר לא מבין אם הם שווים חוץ מלקרר שיהיה שקט מאוד Corsair H100 האם הקרור הזה צריך מילוי של נוזל לקרר ? יש לי מארז ענק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות

18. Started by shlomi8,

לאחר oc של 3.2@3.76 הרצתי את בדיקה של s&m וזאת התוצאה למישהו יש מושג איך לפתור אותה? האם היא בכלל מסוכנת?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by LiorZi,

טוב אז ככה, מעולם לא ביצעתי אוברקלוק, קראתי פה בפורום ובעוד אתרים אחרים מדריכים וקיבלתי הבנה כללית לנושא אבל לא ממש מדויקת, יש לי כמה שאלות: 1. אחריות - הבנתי שנניח ונשרף כרטיס המסך, אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בגלל אוברקלוק או לא, מה הכוונה? כלומר מה אמורים לעשות כביכול כדי שזה לא יראה שביצעתי אוברקלוק ואם יש בכלל מה לעשות? אשמח לשמוע על מקרים בהם מומשה האחריות למרות אוברקלוק וגם מקרים בהם לא מומשה האחריות וכמה זה שכיח. 2. העלאת מתחים - האם בהעלאת מתחים יש סבירות יותר גבוהה שישרף הכרטיס לעומת בלי, והאם אוברקלוק גבוה יחסית ללא העלאת מתח הוא מסוכן יותר מאשר אותו אוברקלוק גבוה עם העלאת מתח? 3. האוברקלוק לכרטיס - אני רוצה להעלות את הכרטיס (דרך OC GURU) למהירות CLOCK של 850-90…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nim901,

כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by E_XeQuit,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי. הבנתי שיש בעיה עם הלוח עם שלי (GA-P55A-UD3) מבחינת מייצבי המתחים. 1. מה המתח המקסימלי שאוכל לתת למעבד ? 2. לאיזה תוצאה אני אוכל להגיע עם מתח זה ? 3. איזה קירור למעבד בתקציב של עד 400 ש"ח מומלץ לרכוש כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר (בגבולות המתח) ? שאר המפרט בצד. תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום! ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 400 . מהירות הליבה שלי היא 200 והזיכרון הוא 334. כשאני מעלה את המהירות ל-210 ואת הזיכרון ל-342 אני מפעיל מחדש את המחשב וזה חוזר למצב הרגיל שלו (200, 334) ניסיתי כמה תוכנות והם לא עזרו (RivaTuner,GeForce Tweak Utility ודרך ההגדרות של הכרטיס מסך) תודה!

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  24. שלום!! אני רוצה לעשות OC בגלל המשחק הכבד הזה יש לי מעבד אינטל E6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך 4850 ג'יגה זכרון למעבד החלפתי כבר קרור קניתי ארטיק קולינג פרו 7 הייתי רוצה להגיע ל2.6 במעבד יש לי ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 עוד לא עשיתי OC אף פעם תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.