עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בכמה להעלות את הערכים כל פעם? CLOCK CORE SHADER CLOCK MEMORY CLOCK תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by Monopoly,

יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by maormark,

אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Mentally ill,

יש לי מעבד 1.5 עם ליבת Williamet , החום עומד על 40 במנוחה ו-46 במאמץ, וחום הלוח עומד על 32 במנוחה ו-39 במאמץ. האם אלו מעלות טובות? בנוסף - הוספתי לא מזמן מאוורר בגב המארז - ג'נרי 80MM שיוציא אוויר חם, ויש מאוורר בקידמת המארז שיכניס אוויר קר - האם צריך להוסיף עוד אחד? אם כן - היכן? תודה רבה לעונים, ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…

9. Started by roeiw,

למי יש ביצועים יותר טובים? (בלי להתחשב ברעש) ומה ההבדל בין CNPS 7000A-Cu ל CNPS 7000B-Cu (חוץ מהמשקל)?? תודה.

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  10. ??? שלום מישהוא יודע איך אני מוזיף את הלשונית של העלת מהירות הליבה והזיכרון דרך הדריוורים עצמך ולא דרך שום תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. ואיזה גדלים של מאווררים כדאי לי לשים במארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ובאיזה צורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by יורםבהרי,

שיא ישראלי חדש... by Tycoon & the byter כל הכבוד להם.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by LORIANTA,

אני לא רואה את המסכים האלה מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by aviv00,

האם ניתן לדעת בוודאות כשמבצעים OC [ל-מעבד] מאיפה זה נובע זאת אומרת חסר מתח לזיכרון או למעבד.. אם המחשב לא נדלק או שהוא נדלק אבל בעיות אחרות צצות כמו מסך כחול וכו... תודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by laviko1,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by Check_Point,

שלום. רציתי לדעת אם אפשר לעשות בפרספקט חור של 80mm עם מקדח כוס של מתכת. שניסיתי לעשות עם מקדח כוס פלסטיק זה יצא דפוק. בכל אופן - האם מקדח כוס מתכת יתאים לפרספקט ?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by b127,

השאלה בכותרת. אמנם יש לי בביוס אפשרות לשלוט על המתח, אבל משם אני יכול רק להוריד RPM, ואני שואל אם זה אמור להסתובב במהירות זו, או יותר? כי נראה לי שאחרי הקניה המספרים היו הרבה יותר גבוהים רק אני לא זוכר על בטוח, אולי תעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. {מפרט בצד} אני מעוניין להפעיל את הזכרון ב-CL2.0 ביחד עם 1T, אפשרי או שהזכרון יקרוס? על המערכת כרגע אין אוברקלוק, לא לכרטיס מסך לא למעבד לא לזכרון ולא לכלום. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by n857,

איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by ליאור הרוש,

עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  24. הבעיה היא כזו ...כאשר אני באובר קלוק... (הכל יציב אגב בדקתי עם כל התוכנות ניטור ל OC )כאשר אני באובר קלוק אמנם מספר הפריימים במשחקים מראה על יותר ו3DMARK גם אבל הביצועים פחותים מאשר אני מבטל את האובר קלוק (מעבד AMD 3000) רואים את זה בעיניים בבירור ! בעיקר ב FPS כמו QUAKE 4 BF2 FEAR ! ...התזוזה נהיית יותר איטית ,שוב,בניגוד לזה שבמספרים עצמם (ה FPS) יותר גבוה . איך זה הגיוני הדבר הזה ? כרגע ביטלתי את האובר קלוק עד שאני יבין איך זה הגיוני ...

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by TZuKi,

אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים