אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות את ה Thermaltake 120 mm THUNDERBLADE X 2 לקירור הרדיאטור והשלב הסופי והאחרון הוא משאבה - 1. איזה נתוני משאבה אני צריך, מערכת עם רדיאטור של פיאט פונטו (יותר קטן משל אופנוע תתפלאו) אחרי שיפוץ, בלוק קירור של DD, וכרגע מתוכנן OC רק למעבד, שתיגמר האחריות על הכרטיס מסך אני מתכנן גם OC לכרטיס מסך (אולי אני אתפתה לפני זה )... עכשיו מאחר ואני לא מתכנן להחליף משאבה כל שבוע אני צריך נתונים שיספיקו לשני הדברים (כרטיס מסך + מעבד) - כמה ליטרים לשעה?? 2. הרדיאטור והמיכל יהיו רחוקים מהמארז, השאלה היא האם אפשר להאריך את חוטי החשמל של המאווררים עם חוטי חשמל רגילים דקים כאלה של רמקולים? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט(...) קישור לטמפרטורות ב SppedFun:' http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ככה הולך הקירור במארז: -קירור המקורי של אינטל -.מאוורר קדימה 120mm(מכניס אוויר) -מאוורר בצד(מכניס אוויר) -מאוורר מאחור(מוציא אוויר) -מאוורר על Slot שאני הכנתי לקירור הכרטיס מסך.. זה בסדר\נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1) אני מנתניה, אז חשוב לי שהחנות תהיה רק מנתניה. אך ורק. (גיבור מחשבים זו לא תשובה, התקשרתי והם אומרים שאין במלאי) 2) אם אתם לא יודעים, אז אולי אתם מכירים חנות שמוכרת את המשחה, חנות לא מנתניה, שאפשר להזמין ממנה את המשחה במשלוח? 3) ואם אתם לא יודעים לא את זה ולא את זה, אתם ממליצים על משחה תרמית אחרת??
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה הבעיה? לפני שבועיים בערך בדקתי וזה הראה לי תמיד בסביבות ה30 מעלות בסנסורים. זה ללוח אם או למעבד? ועוד שאלה - המחשב הנוכחי שלי מאוד רועש ואני לא עושה בו OC, כדאי לנתק מאוורר? המעבד הוא P4 אם זה עוזר
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע מה פשר הקירור של הכרטיס הזה? מה זה הצינור למעלה שיוצא ממנו? וגם כאן: שני הכרטיסים של GigaByte.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור למעבד ב250 שקל... עכשיו חשבתי על זה.. TT blue orb FX מה אתם אומרים עליו.. נדלקי עליו בגלל הצג טמפ' הזה שעליו משהו אדיר!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-