עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם! הקיץ הגיע גם אליי ואני מתכוון לחוס על הכרטיס מסך שלי ולתת לו קירור יותר טוב. המטרה שלי היא לקרר יותר טוב את הכרטיס (ושישאר שקט!) אבל אני מדגיש שאין לי צורך ב OC. התקציב הוא בערך 150 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד טוב בקצת יותר. אני מודה לכולם מראש על ההתיחסות! נועם.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3433785,00.html נחמד ופשוט. אולי המחשב יילמד דוגמה מהנמלים ויפסיק להתעצל.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by asili,

אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by TZuKi,

אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by ThE_MaStEr,

עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by joko7,

היכן אני יכול לרכוש מארז שקוף באיזור פ"ת-ר"ג- ת"א ומה קשת המחירים של מארז כזה???? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה. תודה, נ.ב לא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by MishaK,

בחיפושים קלים בגוגל נפל ברשתי הדף הבא... אתר איטלקי נחמד אסף לנו את המספרים המוטבעים על הליבות של המעבדי ה-P4 החדשים יחד עם ה-C1 Stepping אשר כולם מתים ומתפללים לקבל.... לרשימה המקורית

14. ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. התקנתי הערב קירור V1 למעבד שלי+זכרונות חדשים (2X2GB PI של GSKILL)+מאוורר קדמי המכניס אוויר. *כל ה5X הם של הכרטיס מסך, השבוע אמור להגיע אלי HR03+ שהזמנתי מחו"ל הטמפ' בקובץ המצורף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by mz155,

האם יש איזשהו רכיב יותר מדי חם? או אם אתם רואים איזושהי בעיה בבקשה תגיבו: הכל במנוחה

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל איך אני יכול לדעת אם המאורר שלי נדפק? המחשב שלי התחיל להתקע נגעתי בו הוא היה בחום מטורף מזל שכבתי אותו ישר אחרת הוא היה פשוט נשרף, פתחתי את המארז נגעתי בלוח אם בדיסק קשיח בזכרון פנימי הכול היה רותח, עכשיו המחשב דולק בלי המכסה של המארז הייתה לי תחושה שהמאורר של המארז לא פועל כי המעבד לא היה חם כמו האחרים חוץ מזה שאני רואה שעכשיו הוא מסתובב, בניגוד למאורר של המארז שלא זז (הוא אמור לא לזוז?! כאילו זה למקרי חירום או משהו או שזה כמו המאורר של המעבד שפועל כל הזמן), נתתי למאורר דחיפה קלה והוא כזה עושה סימנים של אין כח כאילו מסתובב יותר ממה שהוא היה אמור להסתובב אבל מפסיק מהר מאוד. אז ככה אני רוצה לדעת אם המאורר שלי נדפק אם שווה בכלל לתקן את זה או…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש: E6600 Vista כרטיס מסך: BFG 8800 GTS 320 OC2 לוח אם: GB 965-p-DS3 זיכרון: 2GB 800 דיסק קשיח: WD 320 Sata2 הרצתי את everset וקיבלתי את התוצאות הבאות (לא במאמץ וגם אין שום OC) רציתי לדעת עם הכל בסדר (אין לי מושג...) אודה לתגובות

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  22. בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  23. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Emms12,

או קי אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת קירור מים למחשב החדש שאני עומד לקנות... המפרט: Dfi lanparty UT sli-d/ultra-d (לא סגור על זה) AMD athlon 64 3700 San-Diego בקשר לכרטיס מסך אני לא סגור עליו אבל כנראה או 7800GTX או 6800GT תלוי ברווחים מהבר מצווה ביום חמישי ;D... אני צריך קירור לכל המערכת (מעבד, כרטיס מסך וציפסט....) ויש לי 400$ להשקיע בזה ואני יכול לקמבן משלוח מחו"ל דרך חבר.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by PuMbA,

מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.