אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ברור ש-533X6 יהיה יותר מהיר.... אבל מה יותר חם? והאם ל-Q6600 B3 יהיה קשה להגיע לBUS של 533? הוא מסוגל!?...... תודה רבה לכולם!! נ.ב-הקירור הוא OCZ VENDATTA 2.... (קירור מצויין!) הזיכרונות שלי יהיו REAPER 1066.... כך שהזיכרונות גם כן לא מגבילים... עריכה: קיבלתי את התשובה של מה יותר חם (533X6...) עכשיו נשאל לי לקבל את התשובה על השאלה השנייה.... לכמה BUS (בערך) יכול Q6600 B3 להגיע? (יש לי DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS אז הוא יסתדר עם BUS כזה...) תודה רבה לכל העונים!!!!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי (מלפני 3 שנים) הוא Athlon 1700+ AMD השבוע בדקתי וראיתי שהטמפ' של המעבד ב-idle היא 60 מעלות !! ניקיתי את המאווררים וצלעות הקירור של המעבד והוצאתי מלא אבק אבל הטמפ' לא ירדה (אפילו לא במעלה אחת...). שמתי מאוורר ביתי בינוני מול המארז הפתוח והטמפ' ירדה ל-50 מעלות, זה עדיין נורא גבוה (וברור שזה היה רק משהו זמני לנסיון). מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית של מעבדים כאלה ב-idle ? הטמפ' הזו מסוכנת למעבד? הוא יכול להשרף? או שהוא יסחב ככה גם עוד כמה שנים. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה הרבה כסף כי הוא כבר די ישן, אבל מצד שני הוא עונה על הצרכים של אח שלי ממש ממש טוב (אינטרנט ו-office בעיקר) אז אין ממש סיבה לזרוק אותו לפח ולקנות חדש. אז בעצם אני מחפש הצעות לפתרון הבעיה, ב…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, העברתי לכאן את השאלה לאחר שכמה ימים אף אחד לא הגיב או לא ידע לענות בפורום "לוחות אם וזכרונות"... יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C.כרגע, רק רוצה להגיע לאופטימום בברירת מחדל. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מהו מאורר ה-80 מ"מ עם יכולת העברת אוויר הטובה ביותר היום?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
תמליצו לי על קירור טוב ל-cpu שלא יעבור את ה-200 שקל יכול קצת לחרוג האם ה-beetle של thermaltake הוא קירור טוב?(לא ל-oc)
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
המעבד תוקע אותי בהרבה משחקים חשבתי אולי אם נעשה לו אוברקלוק יעזור במשהו . עכשיו רציתי שתביאו ליהסבר קטן והאם זה שווה בכלל את המאמץ ואם צריך לקנות משהו קירור משחות כל זה תמליצו (לא משהו יקר)
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב קירור פסיבי (Thermalright HR-03GT) על 3870, במארז P150 או Sonata Designer של Antec, שלו אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר אחד מקדימה (92mm כי זה מה שנכנס). יש אפשרות לגרום לכך שמהירות המאוורר תתגבר בהתאם לטמפרטורה על הכרטיס? אם כן - איזה פיצ'ר אני צריך לחפש על המאוורר, הלוח-אם וכו'? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם המ...שאלתי היא כזאת, יש ברשותי מעבד 1.8 A ממוהר ל 2.4 ללא אמצעי קירור מיוחד... אני בחיפושים אחר היטסינק... בעבר התרשמתי מאוד מ AX478, מה ביצועיו כיום? כמו כן, ראיתי את הביקורת ב 3DGAMEMAN על ה SLK900, מה דעתך ומתי הוא מגיע לארץ? (אני אשמח לשמוע במלצות אחרות) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה יכול להגביל אותי באוברקלוק אם המעבד מומהר מ1800 ל2200 מה"צ והמתח 1.75 בבאס של 200 ומכפלה של 11 ? (המתח כבר יותר מדי) -הזכרונות לא כי הם 3200 -AQXEA 0329 -זו לא בעיית טמפ' גבול היכולת של המעבד ?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך שהיה חזק ושיחזיק 4 קטודות ו 4 מאווררים צורב ושני כוננים קשיחים ושיהיה תקציבי תודה מראש. אני מעדיף מהחנות של פנדה אבל לא החרכי
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אומנם אני מדבר על CPU ו- GPU של ה- XBOX שלי אבל זה בידיוק כמו במחשב. הבעיה היא שאני מנסה להוריד את המשחה בעזרת צמר גפן/מקל אוזניים ואלכוהול 70% אבל עדין נשארת לי שכבה אפורה ודביקה של המשחה הישנה. יש דרך אחרת להוריד את המשחה?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה גבול יכולת ה-OC (אם אפשר במס) למעי הכוללת מעבד E6600 וזיכרון 2G 667 cl-5 ? תודה מראש למתייחסים
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
באתר שלהם לא רשום שהוא מתאים לסוקט 1155
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-