עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the_lighting,

האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by Leo101,

שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by cellman,

שלום, האם הטמפרטורות האלו נורמליות לצ'יפסט אינטל 965 ? מעבד E6300, לוח אינטל 965 תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by ofekd23,

מישהו יוכל להמליץ לי על אוורר 12 ס'מ איכותי וחזק שיוצר אבדל משמעותי בקרור לא איכפת לי עם הוא ירעיש תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by killer47,

יש לי כמה שאלות: 1.לכמה מעלות אפשר להגיע עם מערכת קרור מי מים אחת מי הכי טובות בשוק?..... 2.הOC תלוי גם במעלות של הרכיב שעושים לו OC \את אומרת שאני יכול לעשות OC גדול יותר מי הרגיל?!...או שיש עדין איזו שהיא הגבלה? תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עבור חבר שלי מעבד אינטל E6300 עם הקירור המקורי והביזיוני לוח גיגהבייט G31M-ES2L 2 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4850 של ספיר 512 מ"ב הארדיסק 500 ג"ב של היטאצ'י ספק כח 500 וואט FSP עם מאוורר 12 ס"מ ו-Active PFC מצ"ב תמונה של המחשב. כמובן שאין פה שום דבר מיוחד מלבד העובדה שהמחשב נקנה במחיר מגוחך של 2020 שקל כולל מארז מיקרו וצורב LG. במארז הגיעו שני מאווררים 80 מ"מ שהוצאו ובמקומם שמתי מאוורר 92 מ"מ שפורק ממחשב דל ישן שיש בו דיודה ששולטת על המהירות לפי הטמפרטורה. התקנתי XP וישר ניגשתי למלאכת האוברקלוק, במכה ראשונה העליתי את הFSB ל-333 מה"צ, המחשב עלה וגם רץ חצי שעה של אורתוס כשהזכרון ב-500 מה"צ. מרשים בהתחשב שמדובר בזכרון CEON ללא צלע קרור …

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני מחפש קירור למעבד שלי, (פרסקוט, חתיכת תנור מטומטם!) בסוקט 478 (ישן, אני יודע). אמרו לי שהסוניק הוא הבחירה הכי טובה (רק 170 שקל!), האם זה נכון? מה שאני מחפש בקירור זה שיהיה שקט. אני לא מתכנן שום OC, אני רק צריך קירור לתוכנות ומשחקים כבדים (רידיק, FEAR) אז, כדאי לי או לא?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, תמיד ראיתי כאן בפורום פוסטים על איך משיגים חנקן נוזלי אז החלטתי להרים את הככפה ולבדוק יש חברה שקוראים לה מקסימה שמוכרת גם חנקן נוזלי וגם קרח יבש (מחירי קרח יבש של החברה אפשר למצוא בגוגל) והנה העתק של השיחה איתם במייל: שלום רב, כמה יעלה לי ליטר של חנקן נוזלי? כמובן שאני אביא את המיכל אליכם בתודה עידו ------------------------------------- שלום עידו מחיר ליטר חנקן נוזלי תלוי בנפח המיכל שלך מיכלי 5-10 ליטר- מחיר מילוי לכל המיכל- 120 ש"ח + מע"מ מיכלי-20-30 ליטר- מחיר 9 ש"ח לליטר + מע"מ בברכה אורית מיכאלי שיווק ומכירות מקסימה בע"מ 073-2188646 -------------------------------------------------- תודה יש לכם סניף במרכז שאוכל להגיע ולמלא? איפה בדיוק הוא ממוקם? בתודה עידו -----…

• 64 תגובות
    • 98.6k צפיות
  9. Started by WhateverX,

-------------------------------------------------------------------------------- שמעו יש לי בעיה מוזרה. כשהייתי על 3.2GHZ ועל מתח רגיל 1.120, הטמפ' במנוחה היו על 44 +-, ומאמץ על 58+-. עכשיו מתי שאני עולה ל3.3GHZ) 370), ואני על אותו מתח, הטמפ' במנוחה גם 45+-, והבעיה שאני לא יכול לבדוק במאמץ, כי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה OCCT, זה עושה לי: OCCT.EXE הפסיק להגיב, "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. WINDOWS יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פתרון זמין" (ויסטה). עכשיו, אני מניח שזה בגלל היציבות כי כשהייתי על 3.2 זה לא עשה לי ככה, יכלתי להפעיל את התוכנה כבדיקה המלאה, אבל מתי שאני עליתי ל3.3 זה קורה.. לדעתכם כדאי להעלות במתח? תודה לעוזרים.. עריכה: אני עם קירור סטוק, ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

יש ליWD160GB SATAII וקירור ששמתי עליו שני מאווררים כאלו של BESTCOOLER, הטמפרטורה עכשיו היא 39 מעלות להארד דיסק, ואני לא בטוח שהמאווררים עובדים (אין לי כוח לפרט למה) ואין לי דרך לראות אותם ויזואלית גם, להוציא ולבדוק זה טרחה גדולה מדי, אז אמרתי, אני ישווה טמפרטורות עם אנשים אחרים

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by lowdez,

שלום חברים, יש לי מעבד Q6600, לוח של X48-DS5, זיכרונות של Corsair XMS2 DDR2 PC6400 4-4-4-12 שעובד ב2.1v (ע"פ היצרן זה המהירויות והמתח שהם אמורים לעבוד בו). משום מה, לא משנה איזה מתח אני מגדיר למעבד, אני לא מצליח לראות אותו עולה בתוכנות כמו CPU-Z או Coretemp. מה אני מפספס ? שמתי את הLoadline Calibration בלוח על Normal. יש איזה הסבר איפשהו על כל אפשרויות האוברקלוק שיש לי בביוס ?

12. Started by the king2006,

שלום .. יש לי את המערכת הזאת : PD 930 3.0GHZ קירור סטוק בינתיים MSI 945P 2G DDR2 533 אני רוצה לעשות OC למעבד לפחות ל 3.5 , קראתי את המדריך ויש דברים שלא הבנתי . מה אני אמור לבטל בביוס איזה אפשרויות ואיך אני מחלק את הזכרונות ?? תודה לעוזרים

• 51 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by skullfacer,

Arctic Cooling Accelero Xtreme 4870X2 http://tinypic.com/view.php?pic=1xyxhf&s=4 אוקי חיכיתם כולכך הרבה זמן אז הנה זה הגיע פה בדיון תשאלו שאלות ועזרה מה שאני יכול אני יעזור לכם יאלה נתחיל? שלב הראשון זה להכין תדברים שצריך כדי לפרק תקירור הישן ולנקות תליבות הכלי הבאים מברג\ה עם ראש משולש קטן לא זוכר תמספר , נייר סופג , אלכוהול 70% , הקירור החדש , והכרטיס מסך http://i33.tinypic.com/16242v7.jpg השלב השני פירוק הקירור מהקופסא ותצתרכו גם להישתמש עם מברג ראש שטוח ופלייר http://i38.tinypic.com/n4yyo2.jpg השלב השלישי לפרק את הברגים של הפלטה האחורית ולהניח אותה בצד בלי לגרום נזק למדבקות ולשמור 3 ברגים להתקין אח''כ http://i37.tinypic.com/10fch1u.jpg השלב הרביעי לפרק את כול …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חברה יש לי מערכת קיררור מים היא לא בדיוק נועדה לקרר מחשבים אבל בעיקרון היא נועדה לקרר מ250 מעלות ל0 אז אפ בא לכם אני רוצה לשמוע הצאות מחיר :asthanos: :AR15: :saint:

15. שלום לכולם, רקע: מעבד I7 2600 עם גוף קירור מקורי GTX570 עם חתיכת קירור מארז של גיגהבייט http://www.webjoaquin.com/newtienda/images/260702010.jpg המחשב משמש כמחשב עריכה עם עבודה קשה הטמפ' הם: האם להחליף קירור? לשפר? אשמח לכל תגובה. תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hag911,

מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by spektor666,

שלום לכולם אני צריך המלצה לקירור למעבד 3900x. אני לא מתכוון לעשות המהרה.לא משנה איזה קירור נוזלי או לא. תקציף : עד 1000 ש"ח. תודה.

19. Started by prince amir,

יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  21. Started by KoM,

כן, תראו איך לאט לאט כשמסדרים את המארז הטמפרטורות פשוט יורדות פלאים !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Lambomeir,

אי משתמש בגרסה super_pi_mod-1.5 והורדתי מהרבה מקומות כולל האתר כאן ותמיד שאני מבצע בדיקה ראשונה על 1M הכל בסדר אבל בפעם השניה הוא רושם לי שהתוכנה לא מגיבה. כמו שציינתי הורדתי מהרבה מקומות ותמיד בבדיקה הראשונה זה בסדר אבל בבדיקה הבאה הוא כבר רושם לא מגיב. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by swisaavi,

הנה הטמפרטורות: http://img48.imageshack.us/my.php?image=dfhgdfqp8.jpg המפרט בצד. למה יש הבדל כזה גדול בין הטמפ' של המעבד לבין 2 הליבות? אלה הטמפ' שצריכות להיות עם הקירור שמצויין לי במפרט? שאר הטמפ' בסדר? דרך אגב זה מחשב חדש שהרכבתי לפני כמה שבועות.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Lanzar,

כמו שאתם רואים המחשב באוברקלוק, יש במארז 3 מאווררים 120 מ"מ, אחד מכניס אוויר למטה במארז, אחר מכניס אוויר על הדלת של המארז, ואחד מוציא למעלה מאחורה במארז... יש במארז שני 4870... אם אני מכניס את היד לתוך המארז אז ממש לא חם שם השאלה אם הטמפרטורה הזאת סבירה...? ( כאן המאוורר היה מכובה לחלוטין, שהמאוורר דלוק על מינימום הטמפרטורה 61 מעלות, ו55 שהמאוורר בעוצמה מלאה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים