עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by spybar1,

שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שבודקת כמה חם כל רכיב ושיכולה להזהיר אותי אם החום גבוהה מדי בתוכנה hmonitor אני לא יכול להשתמש כי הוא מבקש ממני להירשם למישהו יש עוד תוכנה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Murmur,

שלום, אני חושב להתקדם ולקנות מחשב חדש מבוסס Q6600 ולוח P35 ולעשות לו אובר-קלוק לאיזור ה-3.2 כדי לקבל מחשב חזק. שימושים: אני לא משחק משחקים, אלא מאמץ את המחשב בעיבוד תמונה וסימולציות נומריות (Matlab, ArcGis, Photoshop) וקידוד וידאו (לא עריכה). יש לי שאלה: האם חובה להמהיר גם את כרטיס המסך, או שלשימושים שלי אין צורך בכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  6. לילה טוב..או כבר בוקר טוב לכולם.. בכל מקרה..אתמול החלפתי את הקירור שלי מסטוק שקיבלתי לVANTEC AEROFLOW 5600RPM... הוא יושב על סוקט A המעבד שלי ATHLONXP2500... לפני ההחלפה הטמפ' הייתה בסביבות ה47-50.. וכרגע לאחר ההחלפה..היא יושבת קבוע על 50 ורק עולה לא יורדת... למיטב הבנתי מרחתי משחה והכל כמו שצריך...ואפילו הורדתי שוב ומרחתי שוב ועדיין הטמפ לא בסדר...משו לא בדר אצלי או שאולי החיישן דפוק?..מה זה יכול להיות?.. תודה חברה..

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lalo,

שלום שאלה בנוגע ל OC יש לי מעבד amd x3800 x2 am2 , ואני עשיתי אוברקלוק ל- 2660@2000 266@200 הבעיה היא המתח אני לא מבין למה אני רואה שהמתח בביוס הוא המקסימום 1.350 וולט , ואי אפשר לשנות את זה ליותר וזה מגביל לי את האוברקלוק וגם אין לי איפה להעלות את המתח של הזכרונות, וכשהורדתי מכפלה אז יצא לי אוברקלוק קטן יותר... הטמפרטורות הם 40 מנוחה 52 מאמץ ראו תמונות של הביוס וcpuz ותאמרו לי מה לשנות תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by shlomo_l,

הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

הורדתי את התוכנה מהאתר, התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב, הפעלתי את התוכנה וזה מה שהוא רושם לי:(Cannot connect to r6probe, overclocking(and startup overclocking will be disabled מה פשר השגיאה?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by Dan4,

הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה, אז עשיתי לאחרונה OC למחשב שלי והגעתי ל-3.0GHZ עם טמפ' 32 מעלות ללא מאמץ. הבעיה שלי היא כשאני מנסה להעלות את המהירות bus יותר מ-MHZ 170 המחשב לא עולה לי. מהירות באס ללא OC: 133MHZ מכפלה: 18X CPU orginal: 2.4 GHZ תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  14. אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Chura,

שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by MODI,

מחפש קירור פשוט ל. מסך 9800GT. לא משהו קיצוני, העיקר שיעשה את העבודה. עדיף עם מאוורר יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by moshe12,

השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by CoronaLover,

יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by soundf,

שלוםםםםםםםםםםםםם ;D אני יודע שזה לוח אם חזק לOC.. הבעיה שאני לא יודע איך עושים OC.... אז יש לי כמה שאלות.... אני יודע שיש לי אפשרות לשחק אם ה V(וואט) שקל דבר מקבל במחשב... עכשיו מה זה ישנה? אם אני יושיפ למעבד יותר וואט??? או לדברים האחרים??? אם אפשרי אז אני רוצה להוסיפ V למאורר אחד מתוח מה שיש לי ולהוריד ל3 אחרים...(כי הם מרעישים בצורה כבדה!) טוב הנה המפרט של ה לוח אם שלי: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US וסיקור מעולה שנתנו פה באתר התותח הזה: http://hwzone.co.il/reviews/lp_nf4/ והינה המפרט של המחשב עצמו... המארז מגיע אם 4 מאווררים כבחירת מחדל(שהם אלו שמרעישים לי!) ניראה לי שאת מ…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. השאלה בכותרת.. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by most,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי-amd athlone 2000+x (ה-x זה רק בשביל שהפלוס יעבור לצד ימין) נכנסתי לביוס וראיתי איפה שאני יכול לשנות את הבאס מ-133 ל-166 אבל אני לא מצליח לשנות את ה-voltage ... הוא מופיעה לי שם באפור ככה שאני לא יכול לעשות איתו כלום. ניסיתי להפעיל את הבאס על 166 אבל המחשב לא מצליח להעלות את עצמו בכלל ורק אחרי חצי שעה ככה אפשר להפעיל אותו והוא רושם שהוא לא יכול להפעיל את הווינדוס... יש איזה דרך לפתוח את האפשרות של ה-voltage ? יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרכה? נ.ב הורדתי מהאתר את תוכנה powerstrip וראיתי שיש שם אפשרות להעלות את ה-engine clock ו-memory clock כאשר ה-engine נמצא על 400 וה-memory על 250. מה כל אחד מהם עושה? האם כדי להעלות אותם? מתי אני יודע לה…

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by Danix60,

תראו אז ככה הפרטים שלי יהיו למטה : בינתיים יש לי OC קטן ופשוט 2.6 רק העלתי את המכפלה לX13 הפרטים : טוב אז ככה אני רוצה לעשות כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן OC למעבד אבל לא יודע איך וגם ביקשתי עזרה מגל THEUNIQ וגם הוא לא הצליח לעזור לי ! מקווה שאתה תוכלו לעזור לי : אז ככה הפרטים : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 QuadCore Black Edition 2.3Ghz לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 הצ'יפסט הוא 790 זכרונות : Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4-12/15 לא זוכר בדיוק את ההמשך של הCL אבל אני יודע שזה 4 DualChannle Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Ido.K,

אז ככה יש לי בעיה אם הספק הוא מתחמם שנוגעים בו הוא די חם אבל לא עדי כך כאילו שאי אפשר לגעת מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 440 צפיות
  25. Started by shemiraz,

ה vcore1 מתח מעבד משתנה במנוחה הוא על 1.15 ובמאמץ על 1.30 יש אובר קלוק כרגע ל 3 גיגה האם זה תקין שזה משתנה לבד?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.