אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי 7600 גי טי של גינוורד ואני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג גבוה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ביוס לכרטיס מסך הזה בתוספת מתח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות זכרונות מבוססים uccc http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2604
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO. המעלות שלו במנוחה זה 55 ובמאמץ 73. האם המעלות האלה סבירות לכרטיס מסך כי לי זה נראה קצת יותר מדי גבוה. הסתכלתי בפורומים באינטרנט וגם הם אמרו שהכרטיס הזה מתחמם מאוד אבל לא היה כתוב כמה חם. חוץ מהחום הגבוהה, אני גם מתכן OC בעתיד אז אני רוצה לקנות קירור חדש. אתם יכולים לתת לי המלצה לקירור עם היחס ביצועים/מחיר הכי טוב. כלומר אני רוצה קירור טוב אבל בגדר המחיר הסביר. קשה להגיד תקציב כי אני ממש לא מבין בקירורים ולכן אני אקבל כל מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
בביקורת של גופי הקירור הטורבו2 הציג ביצועים טובים מאוד שמתי עליו עין ומצאתי אותו ב165 שקל ועוד בחנות בעיר שלי ככה שאני לא צריך משלוח רק אני לא יודע אם הוא מתאים לAGP אני חייב לדעות בודאות אם הוא מתאים לAGP כתוב באתר 6600GT אבל לדעתי הגשר על הכרטיס מפריע.. מישהוא יודע? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VC-RHC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אפשר להריץ חיפוש בגוגל...אבל אין יותר כיף מלדון בזה ביחד אני יודע שהמחיר שלו כמו הבי טייפון והביג טייפון טוב יותר....פשוט לא נוח לי ליראות גודל כזה בארז ולכן אני מעדיף משהו יותר צנוע אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה בייט והורדתי את התוכנה המעבד שלי נמצא על 25 מעלות גג!!! שמתי עליו את הביטי אבל אי לי אפשרות ללחוץ על הכפתור אוברקלוקינג באיזי טיון 5 יענו הוא אפור כזה למישהו יש פיתרון בישבילי או תוכנה שהיא גם קלה כזאות באובר קלוק
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחשב ישן שפורמט מחדש דורש OC. מעבד :PIIIE 667Mhz (5X133. לוח :Asus Pegasu מבוסס VIA VT82C694X Apollo Pro133A זיכרון :256Mb SDRAM(3.0-3-3-6 @133Mhz כרטיס מסך :NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 האם יש טעם לנסות OC על המחשב הזה ? האם חבל על הזמן ? איך נחשבו הרכיבים האלה בזמנו ? מאיפה להתחיל ? ולאן יש סיכוי להגיע ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק. פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות... אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע ע…
-
- 15 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה שמחשב מאתחל את עצמו עקב טמפ מעבד גבוהה .. הכל התחיל כשמד של אינטל הצביע על טמפרטורה של 88 מעלות וניגשתי לבדוק את הבעיה שהתבררה כרגל שבורה במאוורר בכל מקרה הבעיה תוקנה אך המחשב עדיין מאתחל את עצמו ומציג טמפ מעבד של קרוב ל 170 ... יכול להיות שניקוי של המשחה הטרמית והחלפתה יפתרו את הבעיה או שמדובר בבעיה אחרת ??
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאלה קצת דפוקה..איך אני מגיע לביוס כדי שאני אוכל לשחק שם עם העניינים?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להגדיר את ההגדרות של המעבד בביוס? (הגדרות כמו ה-FSB והמכפלה) יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz, לוח אם Asus P5S800-VM וביוס של AMI.
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי את הRADEON 1900XT ורציתי לדעת האם זה אפשרי שהמאורר במערכת קירור שלו יעבוד תמיד על 100 אחוז כח??? כלומר האם זה פוגע בחלק כלשהו לטווח ארוך חוץ מהרעש שהוא עושה????
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-