אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
-
-
ובאותה הזדמנות אני קונה בעוד חודש-חודשיים מקסימום מחשב ואני רוצה לעשות לו O\C ר-צ-ח-נ-י ולהגיע לבאס 250 ובחרתי בינתיים ברכיבים הבאים: EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN מעבד Thermalright SLK-600/800 Extreme גוף קירור למעבד Winbond/Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי Connect3D 9500/9700/9800 Pro 128Mb DDR כרטיס מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח יש איזה שינויים במפרט שאתם רוצים להציע לי? ואיזה סטפינג לקחת למעבד? אני גם מחפש מאורר שקט יותר (אני חושב שאני יכול להסתדר עם 30-40 דצ…
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הקירור של הצ'יפסט בלוח האם לא אוהב אותי. ממש לא אוהב אותי. אחרי שקניתי את ה-Antec P180 בשביל להחריש את המחשב לחלוטין, הוא התעצבן והתחיל לעשות רעשים של טרקטור. שימון לא עוזר. בינתיים הוא מנותק, והצ'יפסט מתבשל לו בהנאה ב-70 מעלות (קריאת חיישן, לא מדידה בפועל). יש איזשהו פתרון קירור שקט חדש ללוח הזה? בזמנו לא היה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מטייל קצת התעניינתי במאווררים למארז ואיזה מהירויות הם מגיעים ראיתי שמאוררים של Delta ידועים במהירות מטורפת ומזיזים הרבה אוויר עכשיו ברור שזה אוברקיל אבל חשבתי שיהיה נחמד לשים אחד כזה בנוסף למאוררים הקיימים במארז בחלק האחורי שיוציא אוויר לחבר אותו ללוח אם ולשלוט בו דרך התוכנה שכל הזמן יהיה במינימום מהירות ואם אפשר בכלל לא פעיל ורק לפעמים שמתחשק לי לטהר את המארז מאוויר חם אני ישים אותו על 100% ל 30 שניות בשביל האפקט לא רואה שיש מקום לקנות כזה בארץ אבל זה יעבוד התוכנית שלי? או שגם במינימום הוא ירעיש או שבכלל אי אפשר לשלוט במהירות אולי http://youtu.be/-BeTVOgVkAA http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835213006 LOL http://youtu.be/9Dcj7tB4NCk
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש חשיבות איך שמים את גוף הקירור?????.. כלומר אם התופסן (זה שסוגרים אותו עם המברג) יהיה למטה או למעלה? אני מדבר על המאורר וההיטסינק שמגיעים הם AMD XP
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בתמונה הנ"ל רשום כי השיפור במהירות הבאס הוא 227% אך הבאס עלה מ133 ל 217 אם 133 זה 100 אחוז אז לפי ערך משולש 217 זה 163 אחוז. שזה שיפור של 63 אחוז. אז מה הטעות שלי פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ge force 4 ti 4600 של inno3d לצורך בדיקה אני רוצה לעשות OC אם בכלל יהיה אפשרי (ומשתלם) לכרטיס הנ"ל שווה? סכנות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס לאחרונה ורציתי לשאול אם יש טעם לעשות לו OC אם אני משחק ברזולוציה 1360X768 ועם מעבד AMD 630 2.8@3.6? או שכרגע המעבד הוא הצואר בקבוק וOC לכרטיס לא יועיל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
זה יעשה משהו רע? יש לי גם 2.5 עכשיו זה על SPD והוא עושה לי את זה ב3 וחוץ מזה יש לי שמה טבלה שאומרת שכשהFSB על 200 MHZ אז זה על CL3)T3 וT3 זה אותו דבר, כן?) וזה מראה שכשהFSB יהיה על 133 אז זה יהיה על T2... אז שווה לי ידנית (במקום הSPD) להחליף לT2? מה זה בעצם יעשה??? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל הבעייה שהוא מתחמם יותר מדי ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (קרוב ל - 80 מעלות) שזה מפריע באוברקלוק. חשבתי לקנות לו קירור רציני אבל הבעייה שאני לא מוצא אחד כזה, מישהו יודע אם יש קירור לכרטיס שניתן לקנות? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
-
יש לי ATHLON XP1800 וקניתי בשילו VOLCANO 9 +. הבעיה שלי שאני לא מצליח להוציא את הגוף קרור המקורי מהמעבד. יש שמה שני חיבורים המחברים אותו ללוח,כפי שהבנתי באחד מהם אני לא נוגע והשני שהוא מן קליפס כזה אני צריך לדחוף אותו עם מברג למעטה עד שהוא ישתחרר!! אבל הבעיה שאני לוחץ עם המברג למעטה וזה לא קורה!!! הוא פשוט לא רוצה להשתחרר.. אני חושב שאני דוחף עם מספיק כוח (אני מפחד להפעיל עוד כי יש מצב שאני אשבור את הלוח אם!).. למישהו יש נסיון ויכול לתת לי טיפים בנושא בבקשה? ועוד שאלה.. יש לי volcano 9 עם COOL MOD. האם יש דרך לחבר את הלדים למחשב לא על חשבון הלדים של המארז? תודה.
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
^
-
- 19 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התכווני שעל הדלת של המארז, יש מין כיפה כזאת שמכסה את המאוורר של המעבד, ומוציאה את כל האוויר שלו החוצה. האם שווה להחליף את הכיפה הזאת במאוורר שמוציא אוויר?? או מכניס?? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-