עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Esparco,

כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  3. איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  5. אני הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 . גיליתי שהמאורר הצידי (ה25 ס"מ) מיתנגש עם המאוורר למעבד של TT BIG TYHPHOON VX - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=878 . טוב חברה אז השאלה שלי אליכם היא כזאת : מה עדיף ? לקחת את המארז 3050 , בלי המאוורר הצידי ועם הBIG TYHPOON וליסגור עיניין ? או שאולי לקחת את המארז 3052 , עם המאורר הצידי ולקחת קירור למעבד - SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915 ? אז מה לדעתכם עדיף ? קירור יותר חזק למעבד או המאורר הצידי הגדול בימיוחד (25 ס"מ) שייתן לי זרימת אוויר טובה בהרבה מ3050 (בל…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by k_700,

אהלן, המפרט שלי כולל: AMD X2 3800 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D לאחרונה נתקלתי בבעיות עם המעבד בהפעלת משחקים ועל זה כבר פתחתי תראד בפורום, הבעיה שכל תוכנה לבדיקת טמפרטורה מראה לי תוצאות שונות וקיצוניות. בתמונות מובאות תוצאות מהתוכנות הבאות: EVEREST SensorsView Pro 2.1 SPEED FAN איזה תוכנה הכי אמינה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  7. ? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by motis7,

TAOTAO לא אוהב פרטיות :] טוב לא משנה אני רוצה לסדר תכבלים שלי במארז שיהיה סירקולציה יותר טובה יש לי מארז די טוב שאפשר לעשות בוא הרבה דברים שמסתרים תכבלים , ככה אני לא ממש חזק בנושא ובגלל זה אני מפחד להוציא קבל ואז לשכוח איפה לחבר אותו מה צריך לעשות ? ואיזה סידור אפשר לעשות במארז COOLERMASTER CM690 , עם צריך תמונות של המחשב מבפנים אז בכיף ו TAOTAO הצלחתי לסדר תטמפרטורה של הדיק קשיח כנראה שהמיקום שלו גרם למאוור לעביר אליו אוויר אבל כשהאוייר מתחמם אין לו לאן לצאת אז העלתי אותו למעלה את הדיסק קשיח ולבנתיים אין שום בעיות על 41 יציב

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by dexie,

היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. האם זה בסדר אם אני מגביר את המהירות מאורר של הכרטיס מסך ל100%?אני מגביר דרך ה ntune

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by masteryoda91,

יש לי 285GTX OC2 כשהוא לא במאמץ 50-53 כשהוא במאמץ בCRYSIS WARHEAD ל מקסימום הכל ורזולוציה מקסימלית 1680X1050 הוא הגיע אצלי עד 84-86 גג האם אלו טמפרטורות נורמליות ?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by ab1c3,

כשאני מגביר את ההמהרה מעבר לזה או שהביוס לא עולה או שאחרי זמן קצר אני מקבל מסך כחול. ניסיתי להוריד את המכפלה ולהגביר את ה FSB Frequency וגם להפך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by dude1221,

אני עם E7400 כרגע על 3.85 אבל כשאני מעלה ל4 או אפילו ל3.90 פתאום יש מסכים כחולים וב4 המחשב קופא ומתכבה מה הבעיה ? ספק 500W ג'נרי לוחGA-G31-S2C קירור COOLER MASTER HYPER N520

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by maCr0T,

יש לי מחשב ישן, P2 350. האם אתה מכירים תכנה שמאפשרת לשחק עם הFSB של הלוח, ללוח אין אפשרות בביוס או בג'מפרים. אם אתם מכירים תכנה, אז תגידו את שמה, ואם אפשר אז גם לינק, תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by MAOR,

יש לי שתי מחשבים בחדר ........ אחד מהם הוא סלרון 3 800 אם לוח וכרטיס מסך של חברת ASUS יש לי בו 2 מאווררים אחד מתחת לספק ואחד מתחת להארד דיסק וכמובן את המאוורר של הספק .... החום לפי דעתי מאוד גבוהה (בדקתי אם תוכנה Pc Probe) Full Load הוא הגיע לי ל - 70 שהוא לא עושה כלום הוא עומד יציב על - 40 זה נחשב חם ? עכשיו בדקתי את המעלות (במצב מנוחה) אם התוכנה SpeedFan .... והיא הבאיה לי את אותם תוצאות ! 42 מעלות מנוחה ! http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/IsraeliHacker -2002819235552-NotWorking.jpg אם אפשר אני צריך תוכנה שגורמת למחשב לעבוד ב - FULL LOAD ... אני רוצה לראות את הטמפרטורה במצב הזה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by yoav9,

דבר ראשון אני חייב לציין שהוספתי דלטא 60 מ"מ על הhsf שלי (הוריד לי ב13 מעלות כמעט אבל אני שומע אותו מכל פינה בבית) צבעתי מאווררים ושמתי אזיקונים, והכי חשוב, הכל מצולם בוידאו ואולי עוד היום אני יערוך את הכל לתמונות וישלח לאתר!!!! רק רציתי לשאול, האם חיבור מאוורר ללוח אם מוריד לו מהמהירות?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  20. אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  21. כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  23. יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by mokisho,

האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by rubberDucky,

אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.