אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/links/ocsoft_links.html נתקלתי בו במקרה ויש בו עשרות לינקים אם לא מאות.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני יודע איך לבנות פאן באס פשוט אבל אני רוצה משהו משוכלל עם לדים ואפשרות ל7 וולט לא רק לכיבוי והדלקה ואם יותר קל אז ל5וולט במקום לשבע
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אפשר להריץ חיפוש בגוגל...אבל אין יותר כיף מלדון בזה ביחד אני יודע שהמחיר שלו כמו הבי טייפון והביג טייפון טוב יותר....פשוט לא נוח לי ליראות גודל כזה בארז ולכן אני מעדיף משהו יותר צנוע אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יענו תוכנת צריבה של גיגהבייט וממה לצרוב את הביוס על המערכת מהווינדוס.. ולא דרך הביוס.. זה גורם לבעיות או שזה לא מומלץ? ואם כן למה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה מצורפת. וד"א ב CORE לפעמים הטמפ' עולה ל50 או עוברת את ה50 מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע ב s&M ב LOOP מלא ומאמץ של 100% המעבד מגיע ל 63 מעלות ויציב על 60, האם כדאי להמשיך ?
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
אני עומד לקנות ביג טייפון, שיעלה לי בערך 260 ש"ח. חשבתי אם כבר, להוסיף איזה 70 ש"ח או משהו דומה, ולקנות גוף קירור טוב יותר מהאתר: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=185 ברשימה שהבאתי, יש גוף קירור טוב יותר מהביג טייפון, עד 60$? מה שחשוב הוא השקט, מקום שני הביצועים.
-
- 13 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי CF 4850 והכרטיסים ממש מתחממים אני רוצה לקנות גוף קירור לשניהם אפשר המלצה על קירור טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש על הלןח אם דבר כזה שניקרא ג'מפר OC שנועד לעשות OC לא דרך הביוס אני לא שמעתי על זה וזה נשמאה קצת לא הגיוני מישהו שמעה על זה???
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVAR12122&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 תקראו את הפרטים בלינק שהבאתי על המאוורר, כתוב שלמאוורר יש 105CFM. זה יכול להיות? זה נשמע לי מאוד לא הגיוני. בדקתי כבר את ה-CFM של המון מאווררים ששייכים לחברות טובות והכי הרבה ראיתי אחד שמגיע עד 87CFM והוא די יקר, אבל המאוורר הזה מגיע עד 105CFM ונמכר רק ב-55 ש"ח??!?!?!?!?!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מעט רועש לי ושקלתי לפרק את הפלסטיקה וחבר לו 2 מאווררים 120MM של מארז במקום המאווררים המקוריים שמגיעים בגירסת הרפרנס הסיבה להבדל בטמפ' היא שמאוורר השני נכנס לפעולה רק כשהוא מגיע ל-75 אחוז והוא נהפך לטרקטור (בערך 28-30DB) ובגדול גם באזור ה60 אחוז הוא די מפריע לי מישהו ניסה לעשות את הקומבינה הזו? משתלם מבחינת רעש וטמפרטורה? יש הפרש של *אין בעיית אבק\מאווררים, הוא תמיד היה כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר'ה. אני חושש שהחיישן מזייף קשות, ולכן אני צריך למדוד את טמפ' הליבה. יש דרך לעשות זאת? אני יודע שלC2D יש את TAT. אבל מה עושים עם פנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ עם 2000MHZ המהרתי אותו ל 2400MHZ ואני עובד על המהירות הזאת קבוע , יש דרך נגיד שהמחשב יזהה את המעבד כ 3500+ (754) או 3400+ ולא כ 3000+ ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.60 ג'יגה של אינטל 800 FBS החדשים האלה שכחתי את השם של זה, הייפר טרד או משהו כזה, ומשום מה כשאני עושה לו אובר קלוק יותר מ 3.150 ג'יגה הווינדווס מתחיל להשתגע!! והטמפ' אצלי בסדר גמור, לא יותר מ45 מעלות במאמץ כשהמאוורר מסתובב במהירות של 1500 סיבובים לדקה. בקיצור אני רוצה להבין איך אנשים עם מעבד כזה או קצת יותק חזק מגיעים איתו ל4 ג'יגה?
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואחרי בדיקה רצינית אני אשמח לשמוע את הדעות של חברי הפורום בנוגע לשאלה בכותרת. האם יש היגיון להשקיע 1200 שקל בקירור למערכת - שכולל בין היתר קירור מים סביר (H100I) ועוד מספר רכיבים נוספים כולל קירור יעודי לכרטיס המסך. לשקט יש משמעות חשובה כמו גם לאמינות. האם נכון יותר להשקיע את הסכום בשדרוג רכיבי המערכת? נ.ב. כדי לכסות את השאלה לפני שתעלה, המערכת עליה מדובר תבוסס מעבד iv i7 3770k וכרטיס מסך amd 7950 ותשמש לפיתוח בסביבות מרובות (windows, לינוקס ומק) ולמשחקים במידה והזמן יאפשר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-