אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
רכשתי תמוצר הזה מלפני שבועיים בערך http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm עכשיו הטמפ' במחשב עומדת על 25-15 לפני זה היה עומד על 30-60 המעבד P4 2.666 Asus-S533X יש מצב שזה באמת הטמפ'? או שהחיישן מזייף? אני שואל כי כולם אומרים לי.... אין מצב
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי PII 667MHZ בדקתי בביוס והטמפ' של המעבד היא: 43C-45C ושל המערכת 33C פלוס מינוס. הטמפ' גבוהות מידי ? מה כדאי לעשות בנידון ?, שמתי לב שעל המאורר שעל ההיטסניק יש הרבה אבק, האם ניקיון שלו יעזור במשהו ? והאם טמפ' גבוהות יכולות לגרום למחשב לעבוד באיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום ! אני בעליו הגאה של מעבד AMD XP 1800 ומה שרציתי לדעת זה מה יכולות האוברקלוק שלו. הקוד שרשום עליו הוא- AXDA1800DUT3C JIUHB0311UPBW תודה!
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא geforce 4 Ti4200 128mb זכרונות עובדים על 444 MHZ והליבה על 250 MHZ.. המטרה שלי היא להרגיש בשינוי בביצועים במשחקים... ... לאחר פרק זמן ... הורדתי COOLBITS...עכשיו מה עושים? פשוט מעלים את המהירות עד שהמחשב נשרף? עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות למהירויות הבאות: 300\500 (אחרי פעם שהעלתי ב25 לכל אחת..) איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת משפיע במשהו? אני לא מרגיש יותר מדי שינוי חוץ מקצת יותר קרטועים בFARCRY
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קראתי את המדריך OC עם התוכנה MSI על הכרטיס GTX 470 ואני רוצה לעשות לו OC קודם רציתי להבין האם מעלים קודם תדר ליבה ואז זיכרונות?? ואיפה מעלים את השיידר הזה? בכמה מעלים תדר ליבה בכל העלה? בכמה זיכרון בכל העלה? ומה היכולות של הכרטיס הזה בOC תדרי ליבה זכרונות ושיידר..?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי אינטל פנטיום 4 2.4 ואני עושה איתו אוברקלוק ל3.2 בלי בעיה עם זכרון 256 מגה SDRAM 133 MHZ וקירור סטוק. אז חשבתי שאם אני ישדרג לABIT IS7-E , ג'יגה 500 מגה הרץ של PDP או OCZ (מי עדיף?) וקירור של זלמן למעבד אני יגיע ל3.8. היש מצב??? אשמח לתשובות BOSE.
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. אני קונה מחשב חדש מTMS, המפרט שנבנה לי בפורום מפרטים הציע את המעבד הזה פלוס אוברקלוק. (האוברקלוק ייתבצע ע"י TMS ובמסגרת האחריות) המעבד : Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM קירור למעבד : Thermaltake V1 CL-P0401 מארז NZXT Nemesis Elite שכולל 3 מאוררי 12CM במהירות של 1800 סיבובים בדקה 2 מאוררי Zalman F3 120MM Case Fan למארז. פה באות כמה שאלות: 1. לאיזה רמה המעבד יכול להגיע אחרי OC? (אמרו לי בפורום מפרטים שהוא יכול להגיע לרמה של הE6750, אבל מקורות חיצוניים אמרו שזאת הגזמה) 2. מה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC, ומה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC? 3. לפי המדריך בנעוץ הטמפרטורה האופטימלית בסדרה הזאת היא בסביבות ה60, המעבד המסויים הזה שונה …
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מדובר על Q6600, בהתחלה הוא היה יציב על 3.2GHZ אבל אחרי כמה זמן הוא הפסיק להידלק והורדתי ל3GHZ ומאז זה רק יורד. ניסיתי לעשות ל 2.8 אבל המחשב אפילו לא נדלק והייתי צריך לאפס את הביוס. זה משהו שאמור לקרות למעבדים עם הזמן? זה פשוט נראה מוזר.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שנכנס ומנסה לעזור ((: יש ברשותי כבר קירור למעבד שקיבלתי במתנה מאחותי מאילת Noctua NH-D14. אני רוצה לאט לאט לרכוש מעבד 4790K ולוח אם MSI Z97 GAMIMG 5 וכרטיס מסך msi 970 gamimg. אין ברצוני לעשות OC לזיכרון RAM. רק למעבד וכרטיס מסך איזה ספק לדעתכם אני יצטרך?? רמת ה OC תהיה בהתחלה בינונית ומטה.. לאט לאט אלמד איך מתעסקים ואז למתוח את הגבולות (כמה לדעתם יהיה אפשר להגיע עם תדר מעבד?)... לדעתכם הספק הזה יספיק?
-
- 14 תגובות
- 12.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם יש לי מעבג INTEL I5 750 ואני מעוניין ב OC למעבד יש לי לוח של ASUS P7P55D EVO איזה קירור מומלץ כדי לא לגרום נזק למעבד?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על משחה תרמית הכי טובה שיש היום בשוק דוד שלי אמר לי איזה משו X-2 אבל אני מעדיף את האמלצות שלכם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס ותודה מראש (: רציתי לשאול אם יש למישהו מדריך לתוכנת OC של EVGA לכרטיס מסך GTX 970 FTW 2.0. האם אפשרי וכדאי להשתמש בתוכנה של MSI? אני ממש התרגלתי לעבוד איתה בכרטיס הקודם שהימהרתי. (לפי מה שזכור לי כן, אבל לא בטוח)
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-