אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אוקי, יהיה לי Q9300, אני הולך לעשות OC כנראה חזק, המארז הוא Tempest. מה הקירור הכי מומלץ בשבילי? תקציב 600.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
באוורסט החדש יש 2 דברים שלא היה בגירסא הישנה(אני מתכוון איפה שהטמפ'): GPU ו- GPU Ambient מה זה כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא 3.0 GHZ סוקט 478 עם 768 DDR ...הטמפרטורות שלו בזמן מנוחה הן: (מועתק מאוורסט) Motherboard 32 °C (90 °F) CPU 41 °C (106 °F) WDC WD800EB-00DJF0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 2557 RPM הטמפרטורות ניראות לי סבבה לאללה וכול זה רק באמצעות קירור אוויר רגיל וגוף הקירור של המעבד כמובן.. האם כדאי להחליף גוף קירור למעבד למשהו יותר טוב (הוא עם הקירור הרגיל שלו)?? האם כדאי לקנות קירור לזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אלן , איפה אפשר למצוא בארץ מאוורר בעובי 20 MM ??
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי נינג'ה פלוס במחיר זול בגלל שהחיבור לתושבת שלי שבור לו הזמנתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7590 ולבנתיים הקירור יושב לי פה והנחושת שיושבת על המעבד התחילה לשנות צבע כמו בתמונה: רציתי לדע רק אם זה יוריד מהביצועים של הקירור או שזה לא משנה?! תודה מראש ofeky1
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב לי המפרט הכתוב בחתימה. מערכת הקירור שלי היא מבוססת מים (מערכת סגורה) ועד היום לא היתה שום בעיה. לאחרונה המחשב ללא הודעה מוקדמת נכבה באופן פתאומי ללא שום התראה. הבוקר, החלטתי לבדוק את מצב החום של ה-CPU וגילתי שהוא מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ מיוחד (מצב סרק) כמובן שהוא מגיע ל-100 וקורס. (כל זאת אחרי כ-7 דקות מקסימום) אגב, הרדיאטור של המערכת וכל הצנרת דיי קרירים שהוא מגיע ל-100 . מה עושים? מאיפה מתחילים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן .... יש לי 2.66GHZ TI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2 אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו. אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא - 120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL 8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים. הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים.... אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הזמנתי את המאוורר הזה בשביל הכרטיס מסך שלי שאלתי את המוכר בגולדטופ והוא אמר שהוא יתאים לי. באמת בהתחלה הרכבתי אותו והרי ה8600 יש לו את אותו הרכבה של המאוורר בדיוק כמו של ה7900 שמפורט באתר היצרן אז ניסיתי להרכיב את המאוורר הוא באמת נדלק לי אבל אחרי כמה שניות נפל כל המחשב . הלך הכרטיס הלך הספק קיצור בעיה גדולה . עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר יצירתי עם המאוורר הזה כי חבל לזרוק את אותו לפח אחרי הכל . זה המאוורר : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED ותסתכלו למטה בתמונה שמסבירה את ההתאמה של המאוורר לכרטיסי ה7900 יש לי בול את אותם הנק' השחורות האלו גם בכרטיס שלי מבינים . אז יש מצב שהמשחה הטרמית לא מתאימה לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 מעבד AMD 64 3000 ולא אם של EPOX 8KDA3+ כרגע המצב הוא שיש לי מאורר 120 מאחור שמוציא אוויר, 120 מקדימה שמכניס אוור, 90 מהצד שמכניס אוויר, וTHERMALTAKE POLO 735 על המעבד, עכשיו הטמפ' עדיין לא לשביעות רצוני - 40 מעבד (50 בעומס) ו35 בלוח עכשיו העניין הוא שיש לי עוד שני מאוררים של 80 מהמחשב הקודם שלי שיושבים בצד, האם כדאי לשים אותם בין שני הכוננים מקדימה (בסלוטים הריקים) שיכניסו או יציאו אוויר (או אחד יכניס ואחד יוציא)? יש לי ספק HEC 475 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OverClock למעבד Intel Core2Quad Q6600 ואני צריך מישהו שבאמת יודע ומוכן לשבת איתי ולעשות את זה בבקשה. הטמפ' במאמץ של Call Of Duty Black Ops רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Full Graphics היא 62 הכי הרבה ב-Core 1. אני לא יודע אם אלה נתונים טובים אבל אני צריך ממכם עזרה להגיד לי האם כדי לי לעשות OverClock והאם אני בנוי לעשות את זה. תודה, בר
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
במאווררים של scythe, בסדרת GT, יש תוספת japan servo המשמעות של צמד המילים האלה הוא מנגנון יפני? (ידוע ש-servo משמעו מנגון עזר) ואם כן, דבר זה גורע או מיטיב עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי בחוברת שישנו פנל חיצוני ללוח שלי P4S533 האם יש באמת ואיפה אפשר להשיג
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי ACCELERO X1 לאחר שקראתי את כל הביקורות עליו וכולן טוענות כי הוא מתאים לכל הכרטיסים של NVIDIA מסדרה 6 ו-7. כמו כן לפני שקניתי שאלתי את המוכר בחנות אם הוא בטוח שזה יתאים. לאחר שקיבלתי את המוצר,פתחתי אותו,הוצאתי את הקירור הישן של הכרטיס וניסיתי לשים את ה-ACCELERO X1,ו... כלום!!!! לא מתאים. הוא נתקע בכל מיני רכיבים אחרים או מכסה את הכניסת לחיבור המאוור,לא משנה איך ניסיתי לשים אותו! ועכשיו גם אי אפשר להחזיר את זה לחנות. מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי אני מפספס משהו ובגלל זה זה לא מתאים ? :s05: (למרות של נראה לי שפיספסתי משהו)
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו לבנות מע' קרור מים ועוד מארז גם (יתפרם ת'רד בתחילת השבוע במודינג ..) אני מלתלבט במשאבות מסויימות : 1.hydor L30 1200L/R 1.95H 2. eheim1048 3. eheim1250 לינק ל איהם : http://www.eheim.com/technik_pumpen.htm בנוסף אני גם לא יודע איזה בלוק למעבד ולכרטיס : לכרטיס ממש אני לא יודע מה לקחת ולמעבד אני חושב על אנטארקטיקה של אזטק , TDX של DD או את הזלמן ..... ראדיאטור : אני נוטה לכיוון של לקנות מפירוקיה אבל הפרש בין אחד מוכן לאחד מפירוקיה מאוד זניח והעבודה והסיכון של לשפץ אחד מפירוקיה יכול להיות לא שווה ... ד"א מה ההבדל בין ה Black Ice Xtremeשל DD ל Black Ice Pro של אזטק ?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת 15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם: Gigaybye P35-DS3 מעבד intel E8400 ספק 450 של קורסייר, ספק חזק, יכול לעמוד בזה, כבר עמד באוברקלוקים כבדים הרבה מזה שאני מתחנן --- בעבר הרחוק. --- הדיפולט של המעבד הוא 333Mhz - מכפלה 9 = עובד על 3000mz --- עשיתי אוברקלוק קטן וצנוע מ333mhz ל 360mhz (מסתכם ב 47% אוברקלוק). המעבד במצב מנוחה על 48 מעלות. האם זה הרבה \ קצת? (אני כבר לא זוכר ת'נושא).. אני מתכנן להגיע ל400mhz גג, לא יותר מיזה. אשמח לקצת טיפים, ולדעת מאנשים כן, מהיא הטמפרטורה שאסור להגיע אליה.. אצלי המארז פתוח לרווחה.. מצד אחד כמובן. צירפתי תצלום מסך של ה CPU-Z מסך ראשי, אם זה יעזור למומחים שכאן, זה מראה איך זה על מצב מנוחה.. --- אגב, שאלה נוספת, במסך POST בחלק של האוברקלוק, בשביל לה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזו תוכנה אני אמור לסמוך. אני עכשיו ב OC של 3Ghz בעומס אני מגיע ל 68 - 69 על פי Coretemp ועל פי Realtemp זה 5 מעלות פחות תמיד. אז רציתי לדעת על מיני יכול לסמוך, כי אני לא רוצה לעבור את ה 70 מעלות, כי אני כרגע בקירור סטוק, ורציתי אולי להוציא עוד איזה 100MHz על סטוק עד שאקנה קירור "נורמלי". אבל בלי קשר לקירור שלי, על מי לסמוך משתי תוכנות האלו? ועוד שאלה, עם פריזר פרו 7 אוכל להגיע ל 3.3 - 3.6 או שאצתרך קירור "חזק" יותר? ועוד דבר.. מתי באמת המעבד מגיע ל 100%? חוץ מתוכנות ש"טוחנות" את המעבד. לפי מה שראיתי גם במשחקים, וגם בקידוד ופתיחת קבצים, זה אף פעם לא הגיע ל 100% ואני מדבר על המעבד הנוכחי שלי. כי במעבד הישן שלי רק הייתי מריץ FF זה היה מגיע ל 100% תוד…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) עם i7 2600K וקירור Mugen 2. לפני שאני אעשה OC רציתי לדעת אם הטמפרטורות שלי הגיוניות. את המערכת הרכבתי לבד ומרחתי את המשחה הטרמית: Arctic Silver 5. במנוחה עם Real Temp נמדדו בערך 33 מעלות. ובמאמץ (אומנם רק 2 דקות עם OCCT) נמדדו 55 מעלות - מקסימום. מצורפת תמונה: Uploaded with ImageShack.us משום מה זה נראה לי נמוך מידי (לא שאני מתלונן ), בביוס נמדדו בסביבות ה 40 מעלות. יש תוכנה אחרת מדוייקת יותר למדוד טמפ'?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.thermaltake.com/water-3-0-riing-rgb-280.html אני יכול לרכוש את המערכת הזו ב 290 ש"ח(למעבד 2700X). מה דעתכם? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. בא לי לעשות איזה אוברקלוקינג לפנטיום 4 - 1400 שלי. אבל יש לי את הלוח של INTEL- GRIBALDI D850GB. ואין לי שם אפשרויות אוברקלוקינג בביוס. מישהו יודע על איזה דרך לעשות אובר? דרך איזה תוכנה חיצונית כמו שיש בכרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי מחשב חדש, הנה המפרט: amd 2400+ epox 8rda+ xtreme ddr 256 MB pc2700 X2 radeon 9700 pro (היה חסר במלאי, אז כרגע שמו לי leadtek ti4200 וביום שני יביאו לי את הרדאון 9700 של איי טי איי במחיר של הג'יגה בייט) עכשיו, אין לי הרבה מושג באובר קלוק.... הסתכלתי בביוס וראיתי שהלוח אכן הצליח לפרוץ את המכפלה! הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר המכפלה... וכו' אז רציתי שתגידו לי בבשה איזה אובר קלוק מומלץ לי לעשות? משהו ממש ממש לא רצחני שלא יסכן את המערכת שלי! אבל שיראה שיפורים בביצועים... הטמפ' של המעבד אחריי 3 שעות של עבודה היא 36-37 מעלות... זה טוב נכון? אז עם הטמפ' האלה... כמה אני יכול להעלות את המכפלה (כרגע זה על defult אז אין לי מושג כמה זה צריך להיות...) ובכמה להעלות א…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי הטמפ' של ה readon hd4670 1000mb שלי בזמן מנוחה היא באיזור ה41 מעלות כאשר הactivity 0% והfan speed הוא 3% זה לא מוגזם לכרטיס מסך בעת מנוחה? הבנתי שיש אפשרות שליטה מוגדרת על הfan speed, אך בנוסף הבנתי שזה יכול להזיק, למשל במצב שקבענו את הfan ל50% ובעת משחק נגיד הוא דורש יותר - אז הוא לא יעלה מעבר. ובכלל, כל מה שקובעים ידנית קבוע - לא קורץ לי מדיי. קצת מלחיץ אותי העסק מאחר וכבר קיבלתי blue screen פעם אחת במשחק וסביר שזה היה הכרטיס הזה, כי כל השאר נראה תקין (כולל בדיקות זיכרון וכו) יכול להיות שהעובדה שהמסך של 24 אינטש משפיעה על ההתחממות בidle? על כל פנים - אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הכרטיס טוב, או ממי שיש לו אותו גם. וגם הסברים קלים לא יזיקו תודה רבה מראש לכ…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-