אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב מבוסס AM2 ואני רוצה ליקנות איתו גם גוף קירור למעבד. אז על מה אתם ממליצים? אני צריך שיקרר הכי טוב כי אני מיתכוון לעשות אוברקלוק חזק. חשבתי על ביג טייפון... יש עוד המלצות..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשתף אתכם במקרה שלי בכדי שאולי תשפכו קצת אור על המקרה. ביצעתי קנייה אצל הדובים של גופי קירור ושאר מודינג למיניהם.(ברוך נתן אחלה שירות). בין השאר: 1.Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM 2.Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led אז ככה... הזלמן של הכ.מסך מעולה! הוא מוריד 10 מעלות במצב מנוחה וקצת פחות במאמץ. הבעיה מתחילה עם הגוף קירור למעבד,הוא לא רק שלא הוריד לי את החום אלא העלה אותו במעלה(מצב מנוחה)! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו? הערות: 1-ניקית את הגריז התרמי היישן לחלוטין ומרחתי אחד חדש של זלמן(לא זה שבא עם הג"ק) 2-הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. 3- הסרקולציה של המארז רק נהיתה יותר טובה כי שמתי כבלים מעוגלים. 4- קצת תמונות: א. ב. התמונה הראשונה היא …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים בידי מעבד פרסקוט 3.2 שעליו מאוור מקורי של אינטל שמגיע ל4500 RPM במאמץ. תמליצו לי בבקשה על מאוור שקט וטוב (לא למטרת אובר קלוק) שקל להרכיב אותו (שלא צריך להוציא את הלוח אם כדי להרכיבו) ושהוא מכוון את המהירות שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורת המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עזרווווווו ליייי החלפתי עכשיו משחה טרמית למעבד לפי המדריך שרשום פה באתר .. הדלקתי תמחשב ועכשיו הטמפ' שלו על 70 מעלות.... מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה????
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קראיתי שאפשרי אבל צריך לראות משהו ב ATITOOL משבו בקשר ל F שיש בסטינגס אז הינה תמונה: http://img141.imageshack.us/img141/8974/9917rf8.jpg האם הכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות או לא?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עקב העובדה שפירסמתי כבר שאלה דומה אך גם על כרטיס מסך וקיבלתי תשובות שנגעו רק לכרטיס מסך - אני שואל בקשר למעבד, amd athlon 3500 venice עד כמה אפשר בערך להוציא עם המעבד באוברקלוק בקירור סטוק, וכמה בקירור גוף שלישי (מומלץ גם להמליץ לי על איזה קירור כדאי אם כדאי)
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אוקי יש לי את המשאבה atman at103 עכשיו יש לי צנרת של 3/8 אינצ'. הקטע הוא שהחור יציאה של המים הוא גדול מדי בשביל הצנרת. ראיתי שארקדור פשוט שם איזה מחבר שהתאים לו את זה לגודל צנרת. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות כזה מחבר? שנית,יש לי ג'יגהבייט אורורה ורציתי המלצה למאוורר120מ"מ (רצוי עם לדיםP:). מכיוון שיש לי רדיאטור נחושת והמאווררים של המארז נורא חלשים.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום יש לי רדיאטור 2*120 אבל אין לי מושג איך אני יכול לשים אותו במארז (יש לי thermaltake va7000 ) -מאחור יש לי רק פתח אחד שמוציא אוויר בגודל 92 -מקדימה יש הרדיסקים ולפניהם מאורר שמכניס 92ממ -בצד יש לי שני 92 אבל אני לא יודע אם הפתחי אוורור מספיק טובים בשביל לנסות לשים במקומם את הרדיאטור הזה וגם אם כן אם זה ייכנס ולא יתנגש לי עם הכרטיס מסך. בגג יש לי 80 ממ וUSB ולכן אני ללא יכול לפתוח צוער ולשים שם את הרדיאטור בקיצר מה עושים במקרה הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=277 אני קונה אותו ב150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המערכת הבאה : TITAN NIKITA, מערכת קירור מים למעבד ולכרטיס מסך. http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm מה שתפס אותי במערכת הזו זה שהיא פנימית ויושבת בשני מקומות של התקני 5.25. רציתי לדעת האם החברה הזו טובה במה שהם עושים ? האם המערכת ברמה טובה ? האם יש אלטרנטיבה אחרת למערכת פנימית שכזו ? או יותר טובה ממנה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ובו מעבד אינטל פנטיום 4 32 ביט 2.6 ג'יגה. אשמח אם מישהו יסביר לי מהי טמפרטורת העבודה הנורמאלית של המעבד . תוכנה שסופקה יחד עם לוח האם (pc prob) מראה שטמפ' המעבד 75 מעלות וזה מלחיץ!!! אין אפליקציות כבדות הפועלות ומכבידות והמאוורר תקין. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מחשבי : מעבד :478 HT P-4 3 Ghz לוח אם :ASUS p4s800d זיכרון : פשוט 512 חברה לא ידועה מארז : שוכב פשוט קטן ב http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 ספק : גנרי פשוט קירור מע: סטוק פשוט כונן קשיח: שלוש של WD 40 + 80G +G250 1 )הספק חייב ללכת \ להחליף את המאורר של הספק 2) חייב ללכת מרעיש מאוד WD 40 3) מאווררים למעט מאורר המעבד שקטים ולא מפרעים לי הם הם שקטים אבל סתם גנררים FRD 4 UTOPIA CASE לא משהו אבל שוכב. מצב מהירות מהוור המעבד כיום הוא 3700\ מצב רעש מה לעשות. קניתי מאורר שקט NTITA רעש במצב שקט הוא 18DBA ל 4.39 CFM זה המקום כונן 3.5 אינץ רועש 9.85CFM ל מתחת ל 35DB להוציא חום שאלות !!! 1)יש דרך למדוד את הרעש שכל קוממפוננט עושה (תוכנה שמקליטה) ו מחשבת את…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 4% להכל (תוכנית שבאה אם הביוס הכי גבוהה ) עכשיו איך אני עושה יותר ? נגיד את המעבד במקום 2.8 ל3.00? ולא 2.805 ? ובקשר לכרטיס מסך יש לי את הקירור STOK מאוורר אם מפזר חום, הוא פועל על 500MHZ יכל עד 800MZל3D ו200MH ל 2D יכל עד 800MHZ ולזיכרון 800MHZ יכל עד 1200MHZ בקשר למפרט... P4 DUAL CORE 2.8 INTEL M BOARD 875PBZ 800MHZ שני כרטיסים של 512 400MHZ(פועלים על 333MHZ)י N-VIDIA 6600GT LEADTEK אם חסר משהוא? תמונה...
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המאווררים של ENERMAX שנקראים spider filter fan. הנתונים של המאוורר של 120mm הם: 80cfm ו-25dba בלבד. הנתונים של המאוורר של ה-80mm הם: 32.5cfm ו-20dba. כמו שאתם רואים הנתונים ממש ממש מרשימים וגורמים לי לערער בנוגע לאמינותם. מה אתם אומרים? הנתונים האלה נכונים? כן? לא?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-