עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by AMITOC,

שלום,לאחרונה ראיתי לא מעט מאוררי AC שדוחפים המון אויר ביחסית לא הרבה רעש (50 דציבלים). לדוגמא לSUNON יש סידרה שלמה של מאוררי 254 על 89 שמוציאים 680-770 CFM. לכן אני שואל למה לי לא לשים מאורר אחד או שניים כאלו במארז ולא לדאוג יותר לעולם לקרור? עליי לציין שמבחינת הגדול אני יכול בקלות להסתדר(המאורר יהיה בחוץ ולא בפנים) כנ"ל לגביי ניקוי האבק וכנ"ל לגבי הרעש (אני עם סמארט פאן שפועל על הרמה הגבוהה ביותר וזה לא ממש מפריע לי) בקיצור כדאי?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by The_Byter,

קיבלתי את ההזיכרון כשבוע לאחר שהזמנתי מארה"ב זיכרון יפה: נתוני יצרן: Module Size: 2GB kit 1GBx2 Package: Ballistix 240-pin DIMM Feature: DDR2 PC2-8500 Configuration: 128Meg x 64 DIMM Type: Unbuffered Error Checking: NON-ECC Speed: DDR2-1066 Voltage: 2.2V Memory Timings: 5-5-5-15 הזיכרון רץ אצלי על 630 5-5-5 2.2v קבוע תוספת מתח ל2.4 הביא לתצואות הבאות: עם מתחים גבוהים (2.9+) ניתן להגיע לאזור ה700+ הבעיה העיקרית היא שהD9 שעליהם מבוסס הזיכרון מתים בקלות יתרה... בכל מקרה כרגע הלוח שלי נותן עד 2.4 מהBIOS, בהמשך VMOD ובתקווה מספרים יותר מופרעים... סביבת עבודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  4. הייי לכולם קניתי כ.מסך חדש EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 שנקנה בארה"ב.. אז ככה ידועה על החברה EVGA שמיצרת קירור חדשני בשם KO ACS3 עם מכסה מברזל שמקרר יותר אז למה אצלי הוא מתחממם במנוחה מגיע ל70 מעלות ובמאמץ מגיע ל80 מעלות עם KO ACS3 צריך להיות 40-50 מעלות מאוד מוזר המהירות של המאוור שלו 2700RPM 100% יש 4 מאוורים במארז לא מבין למה זה קורה תעזרו לי תודה לעוזרים דרך אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב ספק כוח:‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 12…

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  5. אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by bora-aa,

כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT. הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler ועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE. בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו לי הדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ. אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה? אין משהו שאני צריך לדעת.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by SharP,

סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by f_b_i,

יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by SZLTF,

שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by X1000P,

יש לי מעבד AMD 2500 אני רוצה לעשות לו OC מי 333MHZ ל400MHZ 1) עם אני עושה OC למעבד מי 333 ל400 אז זה OC כבד?OCקל? OC קל ביותר? 2) זה אבדל גדול בין 333MHZ ל400MHZ ?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  12. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 475 צפיות
  13. יש לי את הקירור הנ"ל קניתי אותו בזול יד שניה ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לפרק אותו ולחדש משחה אם יש שם בכלל משחה או שזה מחבר באזור שמסומן בתמונה? אני מבקש תשובות ממבינים בלבד אני לא רוצה להרוס או לפגוד ביכולות של הקירור תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by NIRAN,

אז היום סוף סוף הגיע אחרון החלקים והרכבתי את המחשב: Intel Core i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro ואני לא מלצליח לעשות את ה QUICKBOOST בתוכנה EasyTune6, שאני מנסה לעלות ל3.2 המחשב מאתחל את עצמוכמה פעמים וחוזר לסטוק ב3.0 מתחרבשים דברים והמערכת לא יציבה וב2.8 זה עולה סבבה ונראה לי יציב (לא בדקתי לעומק) אז למה אני לא יכול להגיע ל3.2? אני על קירור סטוק עם arctic silver 5 הטמפ במנוחה לפי ET6 על 2.8 היא 33, נראה לי סבבה לא?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כנראה שהוא יהיה מבוסס C2D. קיבלתי הצעת מחיר מחנות למפרט חביב שמבוסס על 6320. בפורום המפרטים הציעו לי לקנות 4300 עם קירור וכו'.. ולעשות לו אוברקלוקינג. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258667.10 אין לי מושג בזה בכלל, קראתי את המדריכים, הבנתי בכללי אבל לא ממש מה צריך לעשות צעד אחר צעד. הפחד הגדול שלי הוא שבסופו של דבר זה לא יצליח ואני "סתם" אשאר עם מעבד חלש וזהו. לא מצאתי בשום מקום איזה מדריך של "צעד אחר צעד" שממש מסביר להדיוטים בנושא כמוני מה לעשות. מישהו יכול לעזור? להדריך? להפנות למדריך כזה? אני פשוט רוצה להיות סגור על זה שאדע מה לעשות לפני הרכישה...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  17. אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by karpad,

שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by joniar,

שלום... הינו כבר פעם בסרט הזה עםהמחשב הזה וOC רק כיון שלקחו לי אותו לתקופה ארוכה הורדתי את הOC ועכשיו אני רוצה לחזור לעשות שוב אז יש את המפרט בצד ואני העלה את התמונות מה-OCCT ומCPU-Z אז..איך אני ממשיך מכאן[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 12:25:01 זה WIN7[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום לכולם =] בזמן האחרון כבר ממש התעצבנתי , והחלטתי שנמאס לי מהמאוררי 12CM הג'נריים שבאו לי עם המארז , ועם קירור הסטוק המעפן . בעקרון מה שאני מחפש אלו 2 מאוררי 12CM ( אחד מקדימה להכניס , השני מאחורה להוציא ) , משחה תרמית ( AS 5 , לא ? ) וקירור למעבד . אני אחד שבעקרון רעש לא ממש מפריע לו , ישנתי עם הדבר הזה שנה בחדר , אבל כבר נמאס , אז הייתי רוצה איזה משהו שייתן קצת שקט . תמונות של המארז אבל לא כ"כ ברורות , סליחה :( HEC 6A21 ) http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08555.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08556.jpg אין לי כ"כ מגבלות תקציב , אבל אני רוצה משהו במחיר סביר . לדוגמא חשבתי על BT VX , עם 2 מאוררי Arct…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  22. אז שלום יש לי זיכרון DIGMA PC3200 512M DDR400 CL2.5 T1 עכשיו רציתי לדעת מה זה בדיוק אובר קלוק לזיכרון ויש לי מיספר שאלות: 1)במה מתאפיין הOC לזיכרון? (MHZ\תיזמונים) 2)האם צריך קירור כלשהוא בישביל להגיע לתוצאות טובות יותר או כל דבר אחר ? 3)איך עושים את הOC כלומר בביוס או בתוכנות מסויימות? 4)ושאלה אחרונה במה באים השיפורים לידי ביטוי לאחר הOC וכיצד זה מסוגל לפגוע באורך חיי הזיכרון? תודה רבה לעונים מת על הפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by RGod,

שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by haim_king123,

יש לי מחשב לא משהו עם מארז לא משהו של EZCOOL אבל יש לי הרבה מאווררים (5 מאווררים ) וסירקולצייה טובה ואני לא יודע למה אני מתחיל להזיע לקחתי את המחשב שלי לחנות שממנה קניתי את המחשב והם החליפו לי משחה טרמית במעבד וספק כוח ולספק כוח אין מאוורר גדול מתחת וגם הסידור כבלים שלי נורא ואיום !!!!!! הכל מבולגן אני לא יכול לעשות כלום עם זה .... : ] יש מצב שהחום הנוראי בא מהספק כוח או מהאי-סידור כבלים ? וד"א יש לי קירור סטוק למעבד ובמאמץ הוא מגיע ל48 מעלות ! ועוד משהו ... : הTMPIN1 בתוכנה HWMonitor זה הטמפ' של הלוח אם ? כי אם כןן הוא הגיע לי במאמץ ל42 מעלות ... ): יש לי אחלה מאווררים ואחלה סירקולצייה מארז חרא וסידור כבלים חרא ספק לא מי יודע מה מה כדאי לי לעשות בנוגע לזה ? להחלי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pavel19,

חברה מה קורה יש לי שאלה לגבי אוברקלוקינג, נכון כשעושים אובר אז זה מקצר את תוחלת המעבד אז רציתי לדעת בכמה אחוז ואם מהמירים את זה לזמן בכמה חודשים/שנים זה מקצר את התוחלת שלו? ועוד שאלה האם אובר של מעבד פוגע גם בלוח-אם ובחלקים אחרים של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.