עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by prince amir,

יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by ORrrr,

יש לי כרטיס מסך ATI 9500pro הזכרונות כתוב infenion והמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה. יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה. הורדתי Radeonator 2.0 עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה) ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך. 1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס? 2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר? 3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי? תודה מראש, אור..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לאחר כמה ימים של התבלבלות עם עצמי, אני חושב שהגעתי להחלטה על מה שאני רוצה... ( תרגישו חופשי לבלבל אותי שוב ) המטרה: OC ברמה בינונית +- רכיבים: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Tray אוורור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME Extremely Quiet Twin Tower Solution לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מארז: Silverstone TEMJIN SST-TJ05S ספק: PCP 500W כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP האם שילוב הרכיבים מבחינת יכולת קירור וOC נראה לכם? או שהייתם מחליפים משהו? (האם המאוורר מתאים ללוח האם ולמארז? זיכרון/כרטיס מסך ראוי לOC, וכד' ?) תודה עריכה: מבחינת OC, האם תהיה חשיבות משמ…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by cute scorpion,

קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....

6. Started by lipa,

יש דבר כזה מקסימום ביצועים ומינימום רעש ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by nizzan7,

האחריות שלי נגמרת עוד חודש אז אני רוצה לעשות OC. לכמה לדעתכם אני יכול להגיע עם המפרט שלי (בצד)? הקירור TT BT. הטמפ' כיום בערך 38 במנוחה ובבדיקה של שעה בS&M הגיעה להכי גבוהה 54.7 זה נורמלי? כמה אני יכול להגיע בלי לסכן את המערכת?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. שלום רב, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) אני מקווה שלא החסרתי פרטים... יצאתי מנקודת הנחה שהכרטיס מסך שלי הוא צוואר הבקבוק ומה שמונע מהמשחק לרוץ חלק ב- 1080p. למעשה, בינתיים רק ניסיתי לשחק ב- 720p וכבר בקטעים שבהם תנועה רבה על המסך, אני חש בקיטועים קלים (20-30FTP לפי תחושה שלי...), מה שפוגע במשחקיות. השאלה שלי היא - איזה כרטיס מסך (שיתאים למערכת שלי המופרטת מעלה) עליי לרכוש על-מנת להריץ את המשחק באופן חלק, גם בקטעים ה"קשים" והמהירים? נ.ב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 7 למ…

• 24 תגובות
    • 8.2k צפיות
  9. הי אני רוצה לבנות מערכת קירור על בסיס קירור אוויר ואני מעונים לבנות בסיס מתאים לסוקט 478 ולכן אני צריך את המידות שלו. אני השמח לקבל איזה קובץ/אתר או כל דבר אחר שיעזור. :-) תודה נ.ב הוא אמור להתאים לכל לוח מהסוג הזה נכון?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by shmoolm,

שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  11. כשעושים אוברקלוק הוא מקצר חיים למעבד?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  12. http://www.benchtest.com/heat_pipe1.html קראתי ואהבתי מאוד מאוד :ylsuper: אזרחי הפורום היקרים !! תיקראו :book: ותחכימו . אם תלכו בדרך הבונה, תגיעו רחוק ... או שלא במקרה שלי זה .. :jump1:

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by aviv00,

יש לי 965G DS3 ו PCIE שלי על 120MHZ במקום 100 האם זה גורם לחום ?או ש MCH גורם כי גם לו הוספתי מתח 0.1v אם כן על איזה תצורה אתם ממליצים כי אבדו תקוותי

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  15. כותרת....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  16. שלום לכולם, חשבתי לבצע OC למחשב שלי (לצורך שיפור קל/בינוני בביצועים לא לשבירת שיאים או משהו כזה) ועברתי על שני המדריכים המצויינים והמפורטים שיש פה באתר (להמהרת מעבד וכרטיס מסך). מה שרציתי לשאול זה האם ניתן/כדאי להשתמש בתוכנות המובנות שמגיעות עם לוח האם (למשל EasyTune) ומלוח הבקרה של כרטיס המסך (שמצריכות מעט ידע טכני אודות OC - מכפלות, מתחים וכו')? במדריכים למשל נאמר להעלות תדרים באיטרציות תוך כדי בדיקות טמפ' ועומסים, אבל שמתי לב שהמדריכים מ-2006. היום התוכנות המובנות עושות בדיקות עצמיות לפני OC (יצא לי לעשות בכרטיס ATI) ובסוף ממליצות על ה-OC הכדאי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  18. אני צריך סה"כ מיכל, סלילים לצינורות (נגד כיפוף) ודברים קלילים סה"כ. ב-FROZENCPU רוצים 40 דולר למשלוח הכי הכי פשוט, זה ברור שאין שום סיכוי שאני אשלם להם סכום כזה. באיביי לא מצאתי מה שאני מחפש. תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. שלום אני צריך גוף קירור שיקרר בצורה מקסימלית! את המעבד "core i7" ושיהיה שקט! ועוד גוף קירר שיקרר את הכרטיס מסך "GeForce GTX 295" בצורה מקסימלית! ושקטה! חשוב לי שהם יהיו איכותיים מאוד! ובתקציב של עד 1000 ש"ח לשניים! אתם מכירים?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by YakiTraki,

אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  21. אהלן. אני לא יודע אם זו באמת בעיה אבל אני מעדיף להתייעץ איתכם כאן. כשאני בודק את הטמפ' של המעבד אני רואה 33 מעלות. אבל כשאני מסתכל על הטמפ' של כל ליבה אני רואה 50 מעלות. למה בדיוק אני צריך להתייחס? חוץ מזה אני משתמש במאוורר של Zalman 9600 ניתן לראות בלינק הזה: http://xtreview.com/images/zalman-CNPS9700-LED_01.jpg וחוץ מזה הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה צד שלישי שאפשר להגדיר איתה את מהירות המאוורר לפי הטמפ' כי הזלמן הזה רועש מאד. תודה גיל.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. תודה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. באיזה טמפ' 6200 צריך לעבוד אחרי פתיחת צינורות וOC קליל? והאם יש בו חיישן טמפ'?

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  24. Started by TeaTime,

אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200

דיונים חדשים בפורומים