אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה טמפרטורת העבודה האידיאלית של מעבד AMD1100 בלי OC בנתיים ומהיא טמפרטורת העבודה של הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הטמפרטורה בזמן IDLE היא בסביבות ה 60 מעלות, ובזמן BUSY ב 70 מעלות, בתחום הזה מהירות המאורר שסופק עם המעבד היא 2500 סל"ד פחות או יותר. איזה פיתרון קירור אתם מציעים לי לעשות, אם בכלל.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי P4 2.6 העלתי את הבאס ל231 ומתח למעבד 1.55. יש לי xaser 3 ו spark7 והטמפרטורה של המעבד בfull load מגיעה ל56. החיישנים בXASER אומרים גם שהטמפרטורה בSYSTEM היא 6 מעלות פחות מאשר מה שרשום בMBM
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור כפר סבא חנות שמוכרת מאוורר טנדרבלייד 120 מ"מ עם לדים כחולים? תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן ראיתי השוואות בפורומים בחו"ל אבל הטמפרטורה באירופה אחרת מפה עשיתי רנדר והדלקתי את התוכנה של הטמפרטורה החדר חם אבל לא בטרוף קירור V1 I7920 ללא אוברקלוק http://www.fileflyer.com/view/WGeK1AH הקפצתי כמה חלקים כדי שלא תחכו לראות מתי הוא מגיע לשיא הטמפרטורה הרנדר לקח 3 דקות כמעט לא דקה הגיוני לתנאים ? קראתי בפורום של toms ש65+ נחשב חם, עם קירור סטוק. נשמע לי טיפה מוגזם או שבאמת ממש קר שם. אם תגידו שהטמפרטורה גבוה מידי אני לא אחליף למוג'ן 2, אני אחליף למשו יותר קיצוני ממשפחת קירורי האויר. תודה. *המעבד אף פעם לא נטקע,לא מאט ולא עושה בעיות. אני רק מנסה למנוע תרופה למכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני עכשיו בונה את המסך LCD שבאתר לפי המדיך וכאשר באתי להלחים משהו ניתקלתי במשהו משונה: בטבלה שמציינת לאן כל רגל במסך הולכת רשום שאת רגל 5 במסך יש לחבר לגיד 1 בפרלל ואותו דבר רשום גם על רגל 6 במסך LCD. כאשר צפיתי בסירטוט ראיתי שרגל 5 במסך הולכת ל 14 בפרלל. מה מהם נכון? (אני חושב שהסירטוט, יותר הגיוני) בכל מיקרה תגידו מה נכון ותתקנו (אם צריך) בשביל שאחרים לא יטעו המדריך: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide3.php
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא קיבל את הלוח ויש נתתי לו oc אז ככה : עד 1.6vdd- זה עשה 220. עד 1.8 - עשה 230 עד 2.0 עשה 243 באס, היציבות עדיין לא מוחלטת (יש לו בעיה של זיכרון geil 3200 value). עד כאן . סך הכל לוח באמת שווה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז קיבלתי סוף כל סוף את המחשב החדש (מפרט בצד). OC למעבד בדרך התחלתי עם OC לכ. מסך שצריך עפ"י מה שכולם אומרים להגיע לOC יפה חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למשהו כרגע אני משתמש בתוכנה שמקבלים עם הכ. מסך Catalyst Control Center הבאתי את הכרטיס בשלב ראשוני למהירות של XT אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הטפ' המומלצות ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לבדוק טפ' (אני מאמין שמה שיש ב Catalyst זה לא נכון לגמרי) ובאיזו תוכנה לבדוק את הכרטיס תחת עומס. כרגע הכרטיס עומד על 56 מעלות במנוחה (לא יודע איך לבדוק תחת עומס) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ניסיתי עכשיו לעשות לו OC הגעתי ל333 מפרט ראו בצד הזיכרונות הם לא אלו שמגבילים (ראה מפרט בצד) ניסיתי לעלות ל350 , אבל הכל עולה עד שזה מגיע לוינדוס כשזה בא להטעין וינדוס המסך מתכבה וזהו שלום על ישראל המעלות על 40 במאמץ , 30 ברגיל קירור סטוק גם עם הקטנת המכפלה של הזיכרונות זה לא פועל יש רעיונות? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי BFG 8800GTS 320MB. הטפרטורה במנוחה היא 63 ובמאמץ 73. איך אני יכול לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך? והאם הטמפרטורות נורמליות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-