אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את ה-SF2 כי אני רואה שהוא דוחף אוויר מצויין, למרות הרעש שלו, ואני לא מאמין שהוא יגיע למקסימום המהירות בשביל לעשות רעש של 48DB.. 1. באיזה שיטה כדאי לשים אותו: -מהירות בהתאם לטמפרטורה? -קביעה ידנית של מהירות (אם כן, כמה לשים) 2. בטמפרטורה של 39 מעלות, מהי המהירות שהוא יסתובב (אם תוכלו לחשב איך שהוא), ומהוא הרעש שהוא יעשה.. תודה! עריכה- מה קרה 24 צפיות ואף אחד לא עונה? יאללה אנשים לא להיות כבדים..
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב עם הרכיבים הנ"ל פלוס זכרונות 800MHZ. כמובן שאני והוא בונים על OC. לי יש את האח הגדול של הלוח אם הזה (965P-S3) ונורא פשוט לעשות בו OC... כשניסיתי אצל חבר שלי לעשות OC אז בביוס לא ראיתי אופציה של מכפלה וגם כששיניתי את יחס הזכרונות ואת הבאס אז כשיצאתי ושמרתי הערכים לא נשמרו והתדר נשאר על 9*200... הגרסה של הביוס שלו היא 4. אולי מישהו יכול להחות אותי איך לעשות לו OC למחשב?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
או משהו דומה? http://www.arctic.ac/en/p/cooling/accessories/469/pst-cable.html
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ARCTIC FREEZER 7 PRO REV 2 NZXT RESPIRE T20?? שיהיו שקטים למדי.. אין OC מן הסתם..
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ספק כוח SEASONIC M12II 500W עוד לא התחלתי לעשות שום דבר. יש לי קצת רקע בזה, בעבר עשיתי OC למעבד 6300. רק תגידו לי מה שונה בלוח אם הזה, יש שמה יותר מידי אפשרויות, ולא הייתי רוצה לגעת במשהו שאני לא אמור לגעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשנתיים, עובד יפה מאוד וכמעט ללא תקלות אך לאחרונה התחלתי לשים לב להערות המתריעות בפני התחממות יתר של המעבד. פתחתי את המארז וגיליתי את המעמד של גוף הקירור שבור בחלק אחד וסדוק בצידו השני. רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע כיצד ניתן להזמין את מעמד הפלסטיק בלבד כי הרי שאר גוף הקירור שלם ובמצב טוב. (כאשר שאלתי בKSP, שם קניתי את המחשב מלכתחילה, נאמר לי כי אין אפשרות להזמין בנפרד). תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב מה היכולות של סוניק טאור על פרסקוט בערך כמה מעלות?(עם ובלי מאוורר 80) מישהו בבקשה יכול להביא לי מידות ותמונות מדוייקות שלו? תודה ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הייתי עם OC למעבד ול RAM פתאום הכל התאפס לא משנה כמה אני מעלה ב BIOS, לא משנה איזה הגדרות אני שם (וניסיתי הכל) זה חוזר לSTOCK אחרי ריסט מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3089 הוא טוב?מישתלם?אפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? כמה מעלות הוא יוריד? אני מתכוון להזמין אותו בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? קניתי מארה"ב 2 סטיקים של פטריוטים כל אחד הוא 512 צ'יפים של TCCD ותזמונים של 2-2-2-5 בינתיים לא עשיתי כ"כ הרבה ניסויים איתם אבל ניסיתי פעם אחת לעשות איתם משהו יפה על מתחים כשכולם על סטוק! הגעתי ל242 יציב והגעתי ל38 בסופר פי השאר לא היה יציב רק בגלל המעבד כי לא העליתי לו מתח הזכרונות יכולים עוד הרבה בלי מתח.. בקיצר כשהכל בסטוק הם העלו לי ת'תוצאה בהרבה באקוה מארק התוצאה הישנה שלי עם הגיילים שלי הייתי 42700 משו כזה ועכשיו 46300:) אני ייעדכן אתכם אני מקווה לעשות משהו יפה ביותר עם המעבד שלי : P4 3.0GHZ 775
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אני רומה לעשוטת OC למעבד אז איך אני בדיוק נכנס לביוס ומה בדיוק לשנות שם כדי לעלות את המחשב לדוגמא ל 2.8 GHZ הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4C 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 512MB(256*2) 400 PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 זה הכרטיס הוא במשחב סלוני אם יש קירור מומלץ שיכול להתאים שיהיה שקט יעזור מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה גוף קירור לפרסקוט הרותח שלי, שיהיה שקט ויעיל בסביבות 175 ש"ח. שאלתי פה פעם, והמליצו לי על הקירור הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KATANA&cart=1174872445393231〈=heb שעולה (עם משלוח) 170 ש"ח. עכשיו שבדקתי קצת, ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 שעולה (עם משלוח) 205 ש"ח. חשוב לציין שה-NINJA הוא מתצוגה. השאלה שלי מה יותר עדיף, ה-KATANA או ה-NINJA. אני חושב להזמין מחר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
תוכנה לבדיקה של חום מעבד ולוח אם ? I7 920 לקישור הודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי עבודהשי טובה בשביל ניובי אבל עכשיו כל המארז מלא באבקת מתכת וראש חיתוך. אבקה שחורה שאפילו עם צינור ( o_O ) לא יורדת.אני די בטוח שזה לא בריא לרכיבי המחשב. השאלה איך מנקים את זה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה פשר הכותרת המשונה ? ברגע שאני מפעיל את אחת מהתוכנות לבדיקת יציבות (אורת'וס/פריים95 וכו'), הטמפרטורה של המעבד קופצת מיידית ב-10 מעלות ! ברגע שאני מכבה את בדיקת היציבות, טמפרטורת המעבד צונחת ב-10-15 מעלות, מיידית ! עד היום, בכל המעבדים שנתקלתי, גם כשסחטתי את המעבד, הטמפרטורה עלתה לאט לאט, מעלה מעלה, ולא קפצה 10 מעלות. וכנ"ל בירידה של הטמפ'. האם זה תקין למעבדי C2D ? או שהקרור של המעבד כנראה לא מותקן טוב (big typhoon) ?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-