אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הדגם הזה ? ===> NV Silencer 5 (Rev. 3) או זה ===> NV Silencer 5 (Rev. 2) 7800GT של לידטק תודה
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי כולם בזמן האחרון התחלתי להתענין באוברקלוק קראתי את כל המדריכים וכו עכשיו אני רוצה לנסות קודם על המחשב הישן בעל מעבד אינטל 2.4G כמו ששמעתי יש לי לוח מצוין לאוברקלוק אז אני די ביתרון אך עדין מטלבת אם איזה מהרויות עלי להתחיל, בעיקרון היתי רוצה להגיע ל3.6 לפחות האם הביג טייפון יוכל לשבת טוב על הלוח או שכדאי לקנות קירור אחר או שבכלל כדי לי לנסות קודם אם הקירור המקורי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צריך תוכנת OC לאינטל 775 LGA 955X CHIPSET כי התוכנה שבאה אם הלוח אם easytune לא ממש עובדת... בEVEREST הוא כותב את השינוי במהירות השעון אבל בcpu-z לא עובד ??? תוכלו לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הפריזר 7 פרו והיום כשניסיתי להוציא את הגוף קירור הרגיל ניתקלתי בבעיה: יש פין אחד מבין הארבע שלא רוצה להשתחרר כשאני מסובב אותו יש קליקים והוא פשוט לא מעוניין לצאת יש מה לעשות חוץ מלקרוא לטכנאי?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אופציה זו נועדה לאנשים שנמצאים באיזורי הפרעות EMI. [הפרעות אלקטרו מגנטיות] ביטול אופציית spread spectrum בביוס אמור לשפר יכולות OC ובעיות יציבות. מישהו ניסה לבטל את אופצייה זו כדיי לשפר את יכולות הOC?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לעשות המהרה למעבד AMD 5600+, אבל לצערי אין לי שום נסיון בעבר בתחום. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המעבד מיועד לOC, ועד כמה? 2. כמה זה ישפיע לי על משחקי מחשב? כי לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שברשותי מתיישן ועוד ועוד משחקים רצים לי על LOW. (יש לי כרטיס מסך 9600GT עם ג'יגה זיכרון) 3. עד כמה זה יכול להזיק למעבד ולמחשב שלי, אם בכלל? בלי המהרה המעבד שלי מגיע ל55-58 מעלות במאמץ ובשיא החום. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש: מעבד: Core 2 Duo 8500 לוח אם: ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire 4870 Vapor-X 1GB דיסק: Seagate 1TB 32MB קירור מעבד: ( Coolermaster Z600+2Fans (In&Out מארז: Thermaltake Matrix למרות הטכנולוגיה החדשה וגוף הקירור המתקדם, טמפרטורות העבודה הן מאד גבוהות (יחסית ל Prescott 2.8 + X800GTO הישנים שלי). המעבד ~ 46-65 מעלות לוח אם ~ 65-75 מעלות כרטיס מסך ~ 65-83 מעלות האם הטמפרטורות הללו תקינות ? אולי כדאי להחליף את המארז למרווח יותר (Antec 3000, Coolermaster 590 [אין להשיג Coolermaster 690]) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח. דרושה המלצתכם לגבי קירור טוב, שקט ויעיל למערכת (וגם ספק כח אם מישהוא מבין מה מתאים), שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM תודה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מנהלים סלחו לי אם זה נוגד חוקים, אם כן אני אפרסם את התוצאות במקום הנכון. לפני : אחרי: דעתכם? הצעות לשיפור? מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה. עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי AMD 2000 לוח אם ג'יגבייט KT400 VAX,נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' והטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות ה-57-60 ושל המערכת(האם הכוונה היא ללוח?) היא בערך 40. יש לי וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W . האם עלי לדאוג? זה נראה לי גבוה לא? האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מקדימה?(בלכתובת הבאה יש תמונה של המארז שלי מקדימה,זה נראה לי כמו מקום לעוד מאוורר לא?) מה זה יתן לי? http://www.pchardware.co.il/assets/own/front_18.jpg
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברה... תראו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=446 אני רוצה לקנות את זה ויש לי כמה שאלות.. א.האם זה זה מחמם את המארז? ב.איזה חיבורים מחברים את זה וכמה וולט זה? ג.אפשר לכבות אותו (לא ידנית (=כלומר לא לפתוח את המארז ולנתק אותו אלה דרך המחשב)) ד.מישהו יכול למצוא לי על המוצר מידע טכני? (באתר הרשמי לא רשום מידע טכני) ה.זה שווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-