עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alonkl,

וואלה לא נשמע לי הגיוני.. קונים מעבד ב100 שקל והופכים אותו למהירות של מעבד ב2000 שקל?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Killer-Storm,

החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by nitzanzb,

מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by liav12,

היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  6. במצב מנוחה החום של הכרטיס מסך שלי הוא 60 ובמצב פעיל כגון משחק COD4 וכדומה הוא מגיע לי ל90 ולפעמים 100! אני אם המאוורר שהגיע עם הכרטיס Redaon x1950 Series ומה דעתכם האם כדי לי לקנות מאוורר חדש לכרטיס? חשבתי על Accelero X2 האם יש אחד שנמכר בארץ והוא יותר טוב? תודה רבה לעוזרים! בזכותכם אני אוכל לשחק בראש שקט ^^

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Access Denied,

אני ממש רוצה לדעת איזה קירור עדיף ל-OC בינוני ככה?? הסיילנט בוסט ממש שקט ומספק אבל ההבדל במחיר לא נוראי ואולי אני עוד אשתמש ב-ונוס במהירות גדולה.. נ.ב. מצאתי ביקורת על שניהם והשוואת טמפ' אבל בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף?? http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/thermaltake/k8/k8coolers_2.html

10. Started by SubZero,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש שמיועד ל OC ולמשחקים. לוח :IS7 מעבד 2.4C קרור רגיל של INTEL אני מתלבט לגבי הזכרונות : 1.איזה סוג כדאי לקחת 3200/3500/3700? כלומר האם יש הבדל בהם בOC ועד כמה? 2.מה זה CAS2 והאם זה משמעותי ב OC? 3.איזה חברה אתם ממליצים ? דרך אגב : היעד שלי הוא 3.2 GHZ . תודה מראש על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by max2,

נדמה לי שצליתי את ה LCD שלי :'(....... ואני לא יודע למה או איך.... אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא דטה שיט לLCD של שארפ שכתוב עליו LM 202? אני מחפש כבר יומים ולא מצליח למצוא...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. מגיע ל Tt ח"חטון קטן על ההשקעה בחודש האחרון, קודם משאבת 500lph (נכון לא מדהימה, אבל עדיין שיפור רציני מול המינימליות שהוציאו עד היום). אחר כך בלוקי קירור משופרים (סדרת W). ועכשיו רדיאטורים חדשים שלמרבה הפלא לא נראים כאילו שלקו אותם מפיאט אונו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0072/cl-w0072.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0098/cl-w0098.asp

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by dor31,

האם זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by erix99,

שלום לכולם. ראשית כל, אני לא משוכנע שאני בפורום המתאים אז אנא תעבירו הודעה זאת אם יש צורך. הבעיה שלי היא כזאת : כשאני משחק משחקים ( WOW בעיקר ) לעיתים המסך נהיה שחור ל 10 שניות ואני מקבל הודעה הבאה : "atikmdag stopped responding and has recovered", גיליתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כאשר הטמפרטורות של הכרטיס מסך עולות. ללא מאמץ הטמפרטורה היא בערך 60-62 מעלות אך כשאני משחק הטמפרטורה עולה ל 85 - 95 ואז הבעיה חוזרת על עצמה. בשביל לשחק אני הורדתי את כל ההגדות הגרפיות של המשחק למינימום וזה עזר הטמפרטורה לא עולה על 80 מעלות אך כמובן זה לא הפתרון הרצוי. אחרי שקראתי בפורום חשבתי לקרר את הכרטיס מסך עך ידי קירור חיצוני וכך אוכל לשחק על הגדרות נורמליות. האם אני עושה נכון ? האם תציב של…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by Fetalo,

יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. אהלן, יש לי מארז antec p101 silent ,כאשר רק צמד כלובי האחסון התחתונים מורכבים. הוא מגיע עם 3*120 מאווררי סטוק מקדימה ו1*140 מאחורה. יש להם שני מצבים..במצב החזק הם קצת רועשים לי (התמיכה הראשית של אנטק לא יודעים לספק עליהם שום נתונים מעבר למהירות סיבוב של 1500 rpm). אני רוצה להחליף אותם במאווררי נוקטואה- 3* nf-s12a pwm ואת האחורי ב nf a14 pwm.. האם יהיה שיפור ברמת הרעש והקירור(גם אם ברמת ה1-2 מעלות)? האם יש המלצה על מאווררים אחרים? A12x25 יעשו עבודה טובה יותר?כי נראה שעם מהירות סיבוב של 2000 rpm הם יהיו רועשים הרבה יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

אני בOC ל3.0 מ2.66 וזה לא נותן לי לעלות יותר לא יודע למה המעלות דיי נורמליות ואין לי מושג אם זה אולי הזכרונות או שאני עושה משהו לא בסדר.... המעבד נמצא על 1.6V הזכרונות על 2.65 בתזמונים של 2.5-3-3-7 שזה הסטוק.... אולי התמונה הזאת תעזור: http://planet.nana.co.il/bdz/oc.JPG

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  20. יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by oru85,

שלום אני בן 21 וכבר הרבה שנים חושב על להכין קירור מיים וכל פעם נוסף לי רעיון חדש לזה כבר הרבה זמן אז חשבתי לרשום לכם ולשאול אותכם מה אתם אומרים והאם אתם חושבים שזה יצליח ויקרר כמו שצריך לאחרונה ראיתי מישהוא שקנה רדיאטור של אופנוע ביפו ב 150 שקל הצורה של הרדיאטור הזה הייתה כזאת מרובעת ישר הזכירה לי את הקירור מיים של מחשבים מה אתם אומרים על לקנות כזה לשים עליו מאוורר של מארז לקנות צינורות מיים של השקייה רגילה להכין טנק על ידי קופסאת פלסטיק שני תאים את המחיצה שבניהם לישבור מלמלא נגיד ככה באה הקופסא | | | |_|_| אז להפוך אותה לכזו | | |_|_| משאבת מיים אני ראיתי פעם שהייתי בחנות דגים מאוד גדולה היה לאותה חנות ענקים של דגים מלא מבחר שאלתי את המוכר אם יש לו משאבת מיים ששואבת רק…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא??? אני מחפש בכל מקום ויש להם רק את החלשים יותר... באיזור הרצליה והסביבה...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by hagai349,

אני רוצה לעשות לו OC ואני רוצה לדעת מה הצפי של המהירות. הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by ccc,

לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by daniel89,

תגידו הטמפ' האלו סבירות??? System: 36 CPU: 54 AUX: 42 HD0: 52 Temp1: 42 Core 0: 52 Core 1: 51 Core: 59 הטמפ' האלו הם בזמן מאמץ בינוני בערך.. והינה המפרט שלי: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial אשמח לתשובות, דניאל.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים