עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Gil28,

קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by pazer005,

רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.

4. Started by BONO,

יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  5. עכשיו יש לי שני זכרונות- TwinMos DDR PC3200 קניתי להם מקררים לצדדים. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אני הצליח לעשות אוברקלוקינג טוב אם הזכרונות האלו או שנידפקתי ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by poi,

מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Demagh,

אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by teri,

אז ככה אני לא מצליח להעלות את הFSB זה נעול או משהו לא יודע . אז ככה זה מראה לי בביוס . CPU BRAND - INTEL CPU TYPE - P4 CELERON CPU RATIO - LOCKED CPU FREQUENCY - 100MHZ זה מראה לי שאני לא יכול לשנות כלום למה?.....

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by DeNon,

שלום לכולם, יש לי לוח מסוג DFI LANParty UT nF3 250Gb ואני מעלה את מהירות הבאס ולא קורה כלום יש למשהו מושג למה זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by composite,

שלום לכולם... אז כמו בכותרת אני מחפש מגירת קירור לדיסק הקשיח שבאה על חשבון כונן 5.25 אחד. הסיבה לכך היא שיש לי כונן חשוב מאוד במחשב, שאני חייב אותו מהיר ונגיש כל הזמן (לכן לא עשיתי אותו חיצוני), ואני רוצה לשמור אותו בתנאים אידיאליים. אז מה שחשוב לי בכונן - פשוט מאוד - שייתן את הקירור הטוב ביותר, במחיר סביר, ושיתאים למארז שחור. עוד דבר - האם הצג טמפ' שבא עם חלק מהדגמים מדויק יותר מ- Speedfan, נגיד? תודה רבה מראש חג שמח

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by tttrrr888,

שלום לכולם אתמול קניתי את הכרטיס XT2900 החדש משהו מכיר תוכנת OC ? טובה ? משהו יודע איך ניתן לכוון טמפרטורה של צבעים בכרטיס הזה ? גם לא מצאתי דרך לכוון קונטרס / בהירות כמו בכרטיסי NVIDIA משהו מכיר דרך איך אפשר לכוון ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by ron533,

שלום, יש לי מעבד QX9770 עם מכפלה פתוחה, 3.2 GHZ , ורציתי לעשות לו אוברקלוק על לוח אם של ASUS P5Q. יש לי קרור אויר מתאים של OCZ. זכרונות G.SKILL 800GHz FSB 1600. אין לי נסיון ממשי בזה ורציתי ייעוץ לגבי המתחים שצריך להעלות/לשנות באוברקלוק של המעבד בלבד. שיניתי את המכפלה ל 8.5 (ברירת המחדל היא 8) בלי לשנות שום דבר אחר - וכמובן אין בעייה של 200GHz עלייה בתדר. כמה מתח אני צריך להעלות לו עם כל עלייה בתדר? (מה מתח ברירת המחדל? רשום Auto בביוס ) האם אני משנה מתח רק ל CPU או גם למשהו אחר? ל NB למשל? וכמה אם כן? תודה!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. רציתי לדעת אם הכוס הזאת שיושבת על דלת המארז מול המעבד מפריעה לסירקולציה? והאם היא גורמת לקצת יותר התחממות בגלל שזה מפריע לאיורור???

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by rafi-s-,

אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by yanir,

אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by snoopdogg,

המערכת: AMD 64 3200+ CG MSI K8N Neo PT Crucial Ballistix 4000 512MB*2 Leadtek 6800GT ספק כח גנרי עם 18A ברייל של 12V תנאים: מארז של פוקסכון פתוח ת מאוורר 80MM שמוציא אויר (לא משמעותי כי המארז פתוח?) נקיתי את המאווררים של המעבד והכרטיס מסך, מארז עם שמן. כמו כן מרחתי AS5 על הליבה והזכרונות של הכרטיס מסך וסגרתי אותו בלי הפלסטיק המפורסם של לידטק. הכטיס מסך על דיפולט מאחר ואין לי כרגע ספק טוב. הוצאתי סטיק אחד של זכרון מאותה סיבה. טמפ' חדר של 22 מעלות בערך. OC ראשוני : core speed : 2311 multi: x 11 HTT : 210 Memory : 2,2,2,5 טמפ' Idle : NB = 40 CPU = 34 כרטיס מסך : Core : 51 Ambient : 37 הטמפ' של המעבד נבדקו באמצעות Core Center .

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by moshe55501,

אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by mj23,

hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש מהחנות זיגזג2000 ואין להם את גוף הקרירור הנ"ל במלאי. כך שאני מחפש לו תחליף אחר, עד 100 שקלים, כשהדגש הוא על שקט! אני לא מעוניין באוברקלוק. אם אפשר, בבקשה תמליצו על אחד שנמצא ברשימה של החנות :-): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by Oshriel,

נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by le011,

שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ לוח אם ASUS p4800e Deluxe ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC ואם כן מה המגבלות

• 10 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים