אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חח יש עליו 3 מאווררים + אחד יונק (ובלי רעש מהמאווררים האלו בכלל!) דרך אגב זה כטיס של לידטק.. אז אל תקטלו על ההתחלה... מעניין מה יקרה אם אני יפרק את הפלסטיק מהליבה וימרח AS5..
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי זה הסיפור שלי התוכנות EVEREST ו AIDA32 מגלות את הטמפ של הלוח אם שלי בצורה אחרת מאשר ASUS PC PROBE הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X, הביוס אומר שהטמפ היא 39 מעלות(סתם לצורך הדוגמא) וכך גם אומר ASUS PC PROBE, אבל תוכנות כמו AIDA32 ו EVEREST אומרות משהו אחר(AIDA אומרת 46 ו EVEREST אומרת 50), לעומת זאת HWINFO32 אומרת כמו הביוס והASUS PC PROBE עכשיו מכיוון שהלוח אם שלי הוא של ASUS אז אני נוטה לחשוב שה PC PROBE צודק, אבל אין לי מושג מצורפת תמונה של המצב
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
זה מה שהתוכנה אומרת לי מה אתם אומרים לא טוב? גרוע עומד להתפוצצץ כל שניה? ד"א יש לי +AMD ATHLON XP 1800
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע? בדקתי בביוס את הטמפרטורה של הביוס והוא הראה לי 32 מעלות צלסיוס.... האם זה בסדר? ??? זה קצת לא הגיוני בגלל שהטמפרטורה אמורה להיות משהו כמו טמפרטורת החדר.... אז מה יכולה להיות הבעיה? המעבד: Intel Pentium III 600 Mhz
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס אני די חדש בנושא ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת את טמפרטורת המעבד שלי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בתוכנה MBM5 להצגת הטמפרטורה במארז וטמפרטורת המעבד. עכשיו לעייתים קרובות, במיוחד לאחר משחקי מחשב, התוכנה טוענת שהטמפרטורה של המעבד היא 66 מעלות צלסיוז, האם זה נורמאלי? המעבד שלי הוא AMD Athlon 64BIT 3000+ NewCastle (סוקט 754). עכשיו, יכול להיות שהתוכנה גם מזייפת, אני לא בטוח אם יש לי חיישן על המעבד או לא... מהי הדרך הכי מדוייקת לבדיקה הטמפרטורה במעבד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה זה הטמפרטורה של המעבד היא 55 במנוחה והדביק כתבו שה Northood לא אמור לעבור את ה 45 במאמץ ואצלי זה 55 במנוחה!! החלפתי תמשחה הטרמית וזה לא עזר הוספתי עוד מאוורר למארז וזה גם לא עוזר מה אפשר עוד לעשות?? עזרה דחוףף
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המעבד שלי... +AMD ATHLON XP 1800 עובד על 70.0 °C משום מה ואני לא יודע למה....... המארז פתוח משני הצדדים יש לי שלושה מאווררים שנים מוצאים אוויר אחד מכניס ויש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד ה AMD..... יש למישהו מושג למה המעבד כזה חם? ומהי הטמפרטורה שאני צריך להתחיל לדאוג בה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, קניתי מחשב חדש והמעבד שלי 3.0 גיגה הרץ 64 ביט של אינטל. אוורסט מראה לי באדום למטה CPU - 58 מעלות רציתי לדעת האם זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה לספק שלי הוא מגיע לטמפ' של 52 וגם 62 לא יודע למה מה אני יכול לעשות בנידון ומה היא הטמפ' המקסימלית שיכולה להיות בספק
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
westren digital - 80gb - 8mb buffer - 7200 rpm - ata100
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השתמשתי ב Open Bench [ממש לא מטעמים של רצון לבחון את המערכת, אלא רק בשל העובדה שה bench ניתן לי ואת המארז אקבל רק בשבוע הבא]. שמתי לב לדבר המדהים [שאותו גם כתבתי כאן בפורום], שרכיבי לוח האם מגיעים לטמפרטורות גבוהות מאוד! את זה גיליתי פשוט על ידי בדיקה ידנית [נגיעה ברכיבים השונים כמו ה"מגדלים" שמסביב ללוח האם [שאין לי מושג מה שמם המקצועי], וגוף הקירור של הגשר הדרומי [שאת שמו גיליתי רק השבוע בעזרת Ivan - מנהל הפורום]. כאשר הנחתי מאוורר על לוח האם [ממש כך, כאשר הוא יורק אוויר על שטח גדול מלוח האם], הטמפרטורות ירדו בצורה דרמטית! הבדלים שלא הייתי מדמין אותם. א-ב-ל, דבר זה מביא אותי לשאלה [או לבעיה], הבאה: האם להעדיף את הקונפיגורציה הזאת, או שלסלק את המאוורר הז…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אני לא מבין למה יש שלושה מדיי מעלות לכרטיס מסך, לאיזה להתיחס? זה נמדד במצב מנוחה. רוני
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי OC לכרטיס מסך דרך RIVA TUNER. כרגע הוא עומד על 251MHZ GPU ו GPU MEMORY CLOCK על 234MHZ. הכרטיס מסך הוא G FORCE 5700LE בEVERLAST אני לא יכול לראות את הטמפרטורה שלו, מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר למדוד? (אני לא רוצה לשרוף אותו בעודו חי) תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-