אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://www32.brinkster.com/gamershs/db/htm2.htm *אוקיי, יש טיפה בעיות, אז התוכנה קוראת 72C. זה היה במהלך גלישה... איציק... וכיווץ מסיבי של 1.8GB... המעבד לא היה אמור להישרף כבר או משהו? אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהלוח מזייף ... אבל כאשר המחשב עולה ( אחרי שהוא לא היה דלוק שעות... ) אז הטמפ' בין 34 ל 40... תודה ...
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עוד פרק בסיפור המעבד וחומו: אחרי שהוספתי מאורר מוציא אוויר בגג המארז, ואחרי משחה תרמית AS5, הבעיות חזרו. עד אז הבעיות הורגשו בעיקר בGENERALS, בו המשחק יצא כי המעבד היה חם מידי. אחרי השדרוג הקטן למערכת הקירור, הבעיה לא חזרה (פחות או יותר). אתמול קניתי (כן, קניתי) FAR CRY. אומנם המשחק לא יוצא באמצע (בד"כ), אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 74(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מעלות. אני מזכיר כולם שזה מעבד מסוג פנטיום 4 העובד במהירות 2400 מגה הרץ (ללא OC) עם ליבה מסוג נורת'ווד בבאס של 533 מגה הרץ. הטמפ' נמדדה בעזרת התוכנה שבאה עם לוח האם (ASUS PC PROBE). אני הולך להרוויח כ1200-1300 ש"ח מהעבודה שלי הקיץ, אז אני רוצה לקנות משהו שיגרום לכך שהמעבד שלי לא יעלה באש! חשבתי לקנות מארז וספק חדשים ול…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב חדש עם מעבד i5 2500k וקירור scythe mugen 2 המעבד נמצא על 36 מעלות והסיבובי מאוורר הם על 350RPM (קצת נמוך הייתי אומר) יש לי לוח p8p67-m pro מה אתם אומרים האם הטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר ולמה המאוורר מסתובב כל כך לאט? לא בוצע OC תודה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, האם הטמפרטורות הבאות נורמליות למצב של מנוחה של המחשב (בהתחשב בזה שהחדר עם חלון למרפסת פתוח כך שטמפרטורות החדר היא לא אידיאלית כרגע...חם היום אתם יודעים): מעבד amd 4800+ 35 מעלות לוח אם asus m2n-e 35 מעלות כרטיס מסך XFX 8600GTS XXX 54 מעלות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שמעו קיבלתי מחשב חדש אתמול הורדתי לו שם EVEREST ובדקתי טמפרטורות ממה שאני זוכר כי אני במחשב של דודה שלי היה לי שם טמפרטורה של מעבד,לוח אם ו.דיסק קשיח עכשיו אני לא זוכר בדיוק אבל לוח אם היה משהו כמו 45, מעבד היה 50 בערך אולי אני טועה ודיסק קשיח 30 ומשהו.. לא הפעלתי כלום הייתי על הדסקטופ, מחשב חדש אין אבק אפילו ויש לי די הרבה מאווררים על המעבד יש את הסטוק שקיבלתי של אינטל יש לי מאחורה מאורר גדול יש לי למעלה במארז מאורר יותר גדול מ 120 יש לי מקדימה למטה אחד ויש לי על הדלת עוד אחד שהוספתי זה טמפרטורות טובות כי לדעתי אמור להיות פחות, לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מבית ספר.. ובוקע ריח שרוף מהמחשב, לפחות ככה ההורים אמרו לי, והם אומרים שמהמחשב... עכשיו עדיין יש אבל קצת והטמפרטורה של הלוח אם היא 23 כרגע ושל המעבד 37 ! מה אני יכול לעשות?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליבדוק אם הטמפ' של המחשב שלי תקינות. התקנתי את התוכנה הפעלתי אותה וזה מה שאני רואה: איזה טמפרטורה היא של מה? זאת אומרת מה של המעבד מה של הכרטיס מסך ומה של הדיסק קשיח. ומה זה הראשי למטה שאני ממזער את התוכנה. איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ? אם איזה תוכנה להישתמש? והאם הטמפרטורות תקינות למחשב שלי. חייב עזרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:31:29 בבקשה תגיבו אני חייב עזרה.. [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:45:49 תקשיבו הפעלתי את התוכנה S&M כדי לבדוק מה הטמפ' המקסימלית של המעבד במאמץ וזה ממש מוזר כי הטמפ' אולי עלתה ב-2 מעלות היא על 43C וגם אני לא מרגיש עומס על המחשב.. ולא אין לי מרובע ליבה....תמונה: לא מוזר? דבר שני זה שתוך כ…
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
e8500 ללא אוברקלוק, בבאר שבע בחום... הטמפרטורה סבירה או שהתקנתי את המאורר(סטוק) לא טוב או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני שבוע הבאתי את הRADEON 1900XT , עשיתי לו OC והגעתי למהירויות של ה1900XTX ורציתי לדעת לגבי הטמפרטורות שלי האם הן סבירות: במנוחה, אחרי שהעלתי את מהירות המאוורר סטוק ל50% הטמפ היא בסביבות ה47-49 מעלות במאמץ הכרטיס מגיע בסביבות ה77 - 81 מעלות כשהמאורר עולה אוטומטית ל100% מהירות. מישהו יודע?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 אני עם מעבד i5 3450 והטמפרטורה של המעבד במנוחה סביב 43+ אני עם קירור סטוק. נראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי. האם תוכלו להמליץ על מערכת קירור טובה יותר? האם יהיה הבדל בטמפרטורה? האם אפשר להמשיך עם הקירור הקיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +100 לזכרון +65 לליבה יש לי hd4850 sapphire הגרסת סטוק..במאמץ מטורף הוא מגיע ל88-89 מעלות..(בזכרונות הליבה קצת פחות) זה מוגזם ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
או קיי אז זה פעם ראשונה שאני עושה בדיקה ממשית של טמפרטורות והכל ככה מסודר אז הנה התוצאות קודם כל יש אוברקלוק VCore:1.87מעבד... Vcc:2.85 זכרונות מנוחה מעבד:49 מאמץ מעבד:62 מנוחה מערכת:28 מאמץ מערכת:35 באס 203@266 מכפלה 11.5@12 מגרהץ:2341@1833 זיכרונות:406@400 זהו בעיקרון תודה על תשומת הלב(שתבוא) עריכה:שגיאת כתיב
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, האם הטמפרטורות האלו נורמליות לצ'יפסט אינטל 965 ? מעבד E6300, לוח אינטל 965 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי את שני המפרטים שבצד, במפרט השני הטמפרטורות לכל הרכיבים נעות בסביבות ה38-40 (רגיעה ומאמץ, תענוג ממש) הקירור הוא אינטל סטוק, השבוע הרכבתי את המפרט הראשון(הקירור למעבד הוא ARCTIC ALPINE), והטמפ' הן כדלקמן: לוח- 39 מעבד- 55-58 ברגיעה, 60-65 בקצת מאמץ כרטיס מסך 49 ברגיעה, 55 במאמץ קשיח 37 (מאמץ אצלי זה FIFA/VIRTUA TENNIS 3/NBA 08 1680*1050) סה"כ אני רואה שהבעייה היא במעבד 65 מעלות זה מוגזם לא? הקירור הנ"ל אמור להיות טוב יותר מהסטוק? המארז עצמו קריר(אותו מארז בשתי המפרטים) שני מאווררי 12 ואחד 8 בדלת מול המעבד המשחה טרמית היא שהגיעה עם הקירור. מה אתם ממליצים לעשות בנושא?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …
-
- 15 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים , אתמול הרכבתי Q6600 B3 עם Tuniq 120 על ASUS P5K-E ו-OCZ 4-4-4-15. כרגע אין שום OC. בדקתי טמפ' ב-4 תוכנות שונות Intel TAT,Everest,Core Temp,ASUS AI והן מראות לי טמפ' שונות. איזה מהתוכנות מדוייקת? ועוד שאלה (כנראה מפגרת..) איך זה ש-4 הליבות מראות טמפ' שונה מהטמפ' הכללית של המעבד? ??? תודה !!
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield) G0 @ 2.4GHZ + Ultra 120 extreme הטמפרטורות במנוחה: ליבה 1 : 28 ליבה 2 : 28 ליבה 3 : 22 ליבה 4 : 27 ליבה 1 : 27 ליבה 2 : 27 ליבה 3 : 21 ליבה 4 : 26 הטמפרטורות במאמץ: ליבה 1 : 40 ליבה 2 : 39 ליבה 3 : 33 ליבה 4 : 36 * טמפ' ללא אוברקלוקינג * נמדד ב Core Temp 0.95.4 השאלה האם זה סביר שיש כזה הבדל בין בין הליבות (ליבה 3 תמיד בטמפ' של 6-7 מעלות פחות מליבות 1-2 ) ?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E7200 ובדקתי לו טמפרטורות עם תוכנת CORE TEMP והיא מראה לי שיש הבדל של 5 מעלות בין הליבות גם במאמץ וגם במנוחה האם זה תקין? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן, יש לי i5-4590 עם קירור סטוק (הגרסה של ה90W מנחושת). במנוחה הוא על 40-50 ותחת Small FFT's בprime95 הוא על 85-90 אחרי חצי דקה. החדר ממוזג, 20-23 במזגן ונראה שהקירור יושב טוב על הלוח. המארז הוא FD Arc Mini ויש כרטיס 7950 (זה לא המפרט בצד). התהיות שלי: 1. האם אלה טמפרטורות הגיוניות? 2. האם קיים סיכוי שהתקינו לי את הקירור מאלומיניום (הייתי מוריד ובודק, אבל אין לי בינתיים משחה טרמית כדי להחזיר את הקירור)? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו. יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורות שלי הן 35 מנוחה ו37 מאמץ לפני שניקיתי את ההיטסינק (בלי להוציא אותו) הטמפרטורות היו 41 מנוחה 45 מאמץ זה נורמלי? המחשב אינו בשום OC כי סך הכל זה פנטיום 3 הוא לא צריך להתחמם הרבה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-