אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?
-
יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג foxconn tla 436. נכון לעכשיו, יש בו רק מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר מאחור. לא משהו, אני יודע... ואם זה לא מספיק, אז הוא גם חסום בחלקו בגלל ה-big typhoon שעל המעבד. הרעיון שלי הוא להוסיף שני מאווררים למארז, אחד שיכניס אוויר קר מלמטה ואחד שיוציא אוויר חם מלמעלה. השאלות שלי הן כאלה: 1. למישהו יש הצעה למיקום טוב יותר? 2. איזה מאווררים מומלצים (חברה, גודל וכו')? 3. כמה הם אמורים לעלות? 4. לאן אני מחבר אותם? בלוח אם שלי (965p-s3) אין יותר מקום לחבר מאווררים חוץ ממה שכבר מחובר (מעבד, כ. מסך וההוא מאחורה). 5. מי שמכיר את המארז, יש מקום למאוורר 80 מ"מ מקדימה (מול ההארדיסקים). איך מגיעים אליו? ועוד משהו - רוב הכבלים שלי מסודרים ומקובצים ביחד. רק כבל …
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי חצי גיגה של זכרון DDR 266 (שני סטיקים של 256 חברות שונות) ואיני מעוניין לקנות חדשים. חשבתי לרכוש לוח NF2 ומעבד 1700 0.13 מיקרון ולעשות לו אוברקלוק נחמד. עכשיו לשאלתי, מבחינת ביצועים יציבות וכו' מה עדיף: -לשים את המעבד בבאס 333 או 400 ואת הזכרונות ב266 (בצורה אה סינכרונית) או - לשים את הזכרונות והמעבד באותה מהירות בבאס של 266 ולשחק רק עם המכפלה. ההגיון הפשוט אומר לי שעדיף באס גבוה יותר למעבד מאשר נמוך יותר למעבד בלי שום קשר לזה שהזכרונות נשארים בשני המיקרים ב 266. *כמובן שאני מדבר על מהירויות של "בערך" רק כדי לתת מושג יחסי. *שימו לב אני מדבר על באס מעבד יותר גבוה מבאס זכרון ולא להפך (שידוע שההפך זה פחות טוב מאשר מהירות סינכרונית - תקנו אותי אם אני טועה). *וא…
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי a64 +3200 s754 המתח שלו לפי usdm mobo is 8kda3j of epox 1.602 - 1.622 האם המתח בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי nVidia XFX5500 והייתי רוצה לעדכן את הדרייברים שלו על מנת לשפר את ביצועיו האם פשוט להיכנס לאתר של nVidia ולעשות הורדה לדרייברים? איך אני אדע שאני לא מוריד את אותם דרייברים שיש לי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מארז סופרנו עם מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אויר , ואחד מאחור שמוציא אויר ואני רוצה לשים מאווררים טובים יותר מבחינת דחיסת אויר אבל שיהיו שקטים באופן יחסי. השוק מוצף במאוררי 120 מ"מ עם נתונים שונים ומשונים שרובם שווים רק על הניר ולכן אני זקוק לעזרתכם המומחים ברכישת מאורר שיכניס ויוציא אויר שהוא הכי כדאי מבחינת דחיסת אויר (CFM) אל מול רעש (DB) לדוגמא מספר מאווררים שעושים רושם טוב NOCTUA , SILENX , SCYTHE : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2530&products_id=17955 אז מה הכי כ…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1. היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט) השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר. יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי PALIT 4850 SONIC והקירור שבא איתו מהמפעל רועש מאוד (על 100% מהירות מאוורר) והכרטיס נמצא על 60 מעלות בIDLE. האם כדאי לי להחליף את הקירור הנ"ל בACCELRO REV 2 + TURBO MODUEL (שיושב אצלי בבית מהכרטיס הקודם) מבחינת טמפרטורות (מבחינת רעש אין ספק).
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי שום עסק עם מחשב נייד, אבל עלתה בי השאלה איך הוא מתקרר? הרי הוא מגיע למהירויות גבוהות מאד כמו מחשב רגיל, אבל הכל דחוס ואני לא מבין מאיפה האוויר מגיע בכלל. יש הסבר?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ואין לי גם אפשרות בביוס, חרשתי את כולו ואת כל האופציות בו. P35 DS3
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב.. קודם כל הציוד שלי: לוח MSI 915G COMBO, (מעבדי 775, 533 מהירות זכרון), מעבד P4 3.0Ghz 2MB_Cache, Windows Xp לפני שבוע התעוררתי בבוקר וגיליתי שהמחשב כבוי למרות שלא היתה הפסקת חשמל בלילה, לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות לאחר יומיים התופעה חזרה על עצמה, ושמתי לב שהמחשב נכבה ללא שום אזהרה מוקדמת, ניחשתי שזה מנגנון הגנה של המעבד בפני טמפרטורות גבוהות התקנתי תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבד ובאמת שמתי לב שהטמפרטורה גבוהה מאד! המעבד עובד במצב IDLE (ללא שום תוכנה ברקע) על 50 מעלות סלציוס פחות או יותר, ברגע שאני מנסה לאמץ אותו קצת (דחיסה בRAR לדוגמא) הוא מטפס דיי מהר לכוון ה 80 מעלות ואז מתחיל כל הבלאגן והמחשב כבה. בSETUP של המחשב, בHARDWARE MONITORING רואים פחות או יותר 73 מ…
-
- 14 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קדמי ואחורי. עדיף שהמאוורר החזק יותר (עם היותר RPM) יהיה מקדימה או מאחורה? עד כמה שאני מבין הכי עדיף שהם יהיו אותו הדבר, אבל בהנחה שבכל זאת יש לי שניים שונים. לא מצאתי תשובה לזה במדריך על הסירקולציה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של המעבד שלי ל Scythe Ninja PLUS. ישנו שיפור ניכר בטמפ' ואפילו קצת הזוי הטמפ' של המעבד במנוחה עם OC ל 3.4Ghz היא 16~ מעלות מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
בס"ד יש לי מעבד E8400 חדש ואין לי קירור בשבילו בכלל אני לא עושה O.C צריך המלצה מה לקנות מקסימום 160 ש"ח בנוסף אני צריך גם משחה תרמית טובה ואני מיתכוון לקנות הכל מ-KSP
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח. דרושה המלצתכם לגבי קירור טוב, שקט ויעיל למערכת (וגם ספק כח אם מישהוא מבין מה מתאים), שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM תודה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד כתחליף לטונויק , חשוב לי שהוא יהיה קטן יותר מהטוניק ( הכוננה היא שיהיה יותר נמוך...) מה אתם אומרים על ZALMAN CNPS 9500 LED ?
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-