עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Lol10k,

שלום. המעבד שלי בזמן האחרון לא יורד מה45 מעלות,אני חושב שהמאורר הלך כבר (הוא מרעיש גם) הנה הפרטים המדוייקים AMD Athlon 64, 2043 MHz (10 x 204) 3200 לוח אם Abit KV8 Pro סוקט 754 אני מחפש משהו שיהיה שקט מאוד,ולא יקר,אבל יעיל. שמעתי שAC טובים,מישהו יכול להמליץ לי על דגם?

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  3. היי, רציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שמותר לעבוד עם הכרטיס מסך הזה במשך שעות ארוכות(למשל במשחק וכו'..) בלי אוברקלוקינג, כמה במאמץ צריך להיות פחות או יותר וזה בסדר? אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה ATITool, והעלתי כבר מ560 ל600 בCORE בשלושת הפרמטרים בתוכנה(2D, 3D Low Power, ו-3D Pref.) עשיתי SCAN FOR ARTIFACT וחיכיתי במשך רבע שעה שלמה - ולא קיבלתי שום דבר, הכל בסדר גמורהעניין הוא שהוא לא עשה עם הקוביה הזאת תלת מימד וסובב אותה.. למה? האם אני קודם צריך ללחוץ SET CLOCK? או שזה בכלל כפתור רק אחרי שאני יודע בטוח שהכל יציב? הרי אני רואה שכבר באמת זה על 600 והכל, אבל איך אני גורם לו לעשות את הבדיקה של התלת מימד לראות אם הוא יציב על העאלה של ה40HZ האלה על הCORE? וכמובן להמשיך הלא…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . אני מעוניין לשפר את קירור המעבד במחשב השולחני שלי . איזה קירור יתאים לתושבת בלוח האם אצלי. מצורפת תמונה. תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Tommy,

ב Temperature Settings של ה FORCEWARE זה מראה לי 54 אחרי OC ופתחית צנורות...אם אני לא טועה זה אמור להיות 40+ לא ? (זה טמפרטורת מנוחה כמובן)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. Started by si,

יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by SagroN,

שלום לכולם. הכ.ס שלי שהוא 8800GTS 512MB עם קירור סטוק, בזמן מנוחה עומד על 75 מעלות |: זה מטורף.. תראו תאכלס בחדר שלי חם בטירוף גם כי הוא קטן ויש בו הרבה מכשירים(3 מודמים, ממיר, טלוויזיה, המחשב עצמו - והחדר ממש קטן, ובלי קשר חם בחוץ אז בכלל). אבל בכל זאת - 75 מעלות? כאילו המעבד עומר על 55-60 במנוחה שזה אני מבין אותו באמת חם בטירוף.. אבל 75 במנוחה זה כבר מטורף. הייתה לי בעיה בעבר עם הטמפ' גם של המעבד והטמפ' היו על 80+ בזמן מנוחה, הסתבר בסופו של דבר שלא התקנתי טוב את הAC FREEZER 7 PRO טוב, כי אני קניתי והתקנתי טוב.. ואחד הברגים לא היה מחובר כי הוא נשבר וזה מה שגרם לבעיה.. אז קניתי אותו מאורר חדש(בגלל בורג מסריח אחד). אבל הפעם יש קירור סטוק וזה לא קשור.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by galh_5,

בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. הטמפרטורה שרצה לי כרגע היא בין 53-57 מעלות זה הגיוני המאוורר עובד על 7100 תענו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by e.t,

חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by go_go,

OCZ הודיעו על פיתוח הזכרון המהיר ביותר כיום 722MHZ בתזמונים של 3,4,4, לידיעה http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2005/124 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by שגיב,

שלום לא מזמו התקנתי את המחשב שלי הכול עובד מצויין אבל משהו אחד לא הסתדר לי בביוס מוצג לי שהטמפרטורה של המעבד הינה 40-43 ואילו בתוכנה של אסוס ASUS PROBE מוצג לי 34 האם זה תקין שזה כך ואם לא מה לעשות

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by elad the master,

לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..

18. Started by DrStyle,

קניתי אותו כבר OVERCLOCKED עד 780MHZ בGPU ו1000MHZ בMEMORY עכשיו סתם העליתי 20MHZ בשניהם לבדוק בקיצור אין שום שינוי בטמפ' והכל טוב, יש עוד משהו חוץ מזה שצריך לבדוק שהכל בסדר? במאמץ זה מגיע גג ל55C כדאי להמשיך? עד כמה? ובאיזה תוכנות אני יוכל לעבור את ה820 כי בCCC זה המגבלה תודה

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  19. יש לי פה שתי קירורים ואני לא יודע איזה לחבר .יש לי את הקירור סטוק של amd שהיה לי מה 4600x2 ויש לי אחד חדש עם המשחה glacialtech lgloo 7310 איזה מהם עדיף לי לחבר למעבד החדש שלי 85w 5600x2 ? אל תציעו לי קירורים אחרים כי אנילא מתכנן אוברקלוק בכלל

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by traveller,

אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם: צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad) צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה. צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד) קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב) אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן) מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב) בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירו…

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by ILYA MOLO,

אני ראתי את המדריך על צג הLCD ואני חושב על לעשות את זה. הבעיה היחידה היא שהמדפסת שלי לוקחת את חיבור פררלי. האם יש מדריך או דרך לעשות את זה בחיבור אחר? אולי להשתמש במתאם (בין חיבור אחר לכבל פררלי) ולחבר את הLCD בדרך של הפררלי רק דרך מתאם. אבל האם התוכנה תתמוך בזה? עצות, תגובות,מדריכים,הסברים וסירטוטים יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  22. טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים

24. Dear sir About the Vcode voltage too high issues,The issues was sensor check point position was difference,so got the voltage was high,but in the processor the power support is normal at 1.5v(Defalt).

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים