עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי מחשב חדש יחסית (את המפרט אפשר לראות בתמונה המצורפת) והאמת הטמפרטורה שלו לא ממש הגיונית במיוחד שהטמפרטורה האלו במנוחה וגם יש לי קירור מעבד TUNIQ TOWER בקשר למארז זה 3D AURORA 360 החדש (מאוורר 120 מכניס ועוד שני 120 שמוציאים)כמובן חוץ מהקירור של הלוח אם וכרטיס מסך וספק

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nistelroy,

יש לי מעבד 3200+ 939 עם קירור של זלמן .. עשיתי לו אוברקלוק רק 5 fsb והטמפרטורה הפכה מ 36 ל 48 היתכן?

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shumy2,

על המארז שלי מורכב מאוור 120 בדלת שמכניס מאוור 80 מאחורה שמוציא והרכבתי עכשיו TT Silent Boost על המעבד היטסינק חדש משחה חדשה והכל , המעבד הוא Athlon Barton 2800+ ועדיין הטמפ' היא 54 מעלות ! זה בכ20 מעלות גבוה יותר מהטמפ' של הלוח אם. מישהו יודע למה ? שווה להשקיע במשחה יותר טובה ? לסדר את הכבלים יותר ? לעשות חורי אוורור ?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  4. קודם כל - אין לי כותרת יותר עניינית מזאת X_X אם למישהו יש הצעה שיתן אני אערוך : בכל מקרה, יש לי מעבד כפול ליבה מסדרת הConroe. לוח אם של ג'יגה בייט מסדרת הDS 965P. וכרטיס מסך של ספייר, X1950XTX. אני מקבל קריאת טמפרטורות שהיא לא הגיונית.. אה, ואין שום אוברקלוק לכרטיס המסך, או למעבד, או לבאס, בעצם - אין אוברקלוק..... יתרה על כך הזכרונות שלי משוחררים ל5-5-5-18 במקום 4-4-4-12 והם גם לא באוברקלוק. ככה ששום דבר פה לא לחוץ עד הקצה. הנה הקריאת טמפרטורות שאני מקבל: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TopNotch,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות במשחקים והוא פשוט נתקע באמצע המשחק, עושה סימנים מוזרים על המסך ולפעמים עושה ריסט. הטמפרטורות והמפרט שלי הם כאלו: לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 עם 50 מעלות מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz שניהם פחות או יותר על 38 מעלות כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB עם 70 מעלות! כונן קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II עם 38 מעלות זיכרונות: אחד של 1GB 677 MHZ ועוד אחד של 2GB 800MHZ שניהם של קינגסטון. האם זה נכון שכל המעלות תקינות חוץ מהכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו ואת כל המחשב והוא עדיין על אותם מעלות. אם אני צריך להחליף, לאיזה כרטיס מסך כדאי להחליף שיריץ לי סבבה משחקים? בבקשה תענו לי, תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shayw,

הלוח אם נשאר על 50c באופן קבוע, כנ"ל לגבי הכונן הקשיח, כרטיס מסך וה AUX שאין לי מושג מה הוא (או ה Temp3 וה Ambient) בעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KKK,

שלום כולם. יש לי לוח אם MSI 915P COMBO ורציתי לדעת אם הטממפרטורות האלה סבירות? במנוחה: 37 במאמץ: 43 ועל איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי בתקציב של עד 150 ש"ח,הקירור שיש לי עכשיו נורא מרעיש ואני רוצה לקנות אחר רק בגלל הרעש. יש לי מעבד P4 3.0GHZ S775 פרסקוט. תודה עריכה: מצאתי את הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9387 איך הוא? הוא מתאים בכלל לתושבת?

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by royk50,

גם במצב מנוחה וגם בLOAD יש אצלי הבדלים של 2-3 מעלות בין ליבות המעבד (תמיד C1 גבוה יותר) למשהו יש הסבר ? זה תקין ? משתמש ב TAT speedfan מראה שטויות שלא יאמן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by chris_u16,

למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by StarMo,

החלטתי לבדוק קצת את הקטע של טמפ' במעבד לקראת OC ראשון עתידי. אחרי 10 לופים של PCMark הטמפ' ב-Full Load הייתה ~40C. זאת טמפ' טובה, לא? למרות זאת, הטמפ' ב-Idle היא ~38C. זה נראה לי תמוה מאוד. בדר"כ ה-Idle נמוך מה-Full Load ב-10 מעלות לפחות, לא? אז למה אצלי הוא נמוך ב-2 מעלות? עוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, זה שהטמפ' של הלוח אם לא משה מ-28 מעלות. לא כשהמעבד קורע את התחת שלו, ולא כשהוא נח. 28 מעלות תמיד. אולי החיישן דפוק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pop,

שלום חברים! חפשתי בכל הפורומים,ולא מצאתי תשובה: להפתעתי גיליתי הבוקר שהמעבד שלי הוא = מצ"ב תמונות. במאמץ קשה הוא עובר את ה- 64 c , האם נורמלי? מה דעתכם על המעבד (עוף מוזר?) והמערכת ??? אגב המחשב לפעמים לא מאתחל בכלל,רק לאחר לחיצה על לוחית הזכרון זה מסתדר. windows xp pro מעבד: מבוסס INTEL Pentium 4 - 3.0 (631) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSUספק: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  16. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  17. שלום. הנה פרטי המערכת: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Radeon HD5870 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT ה-כ-ל בקירור סטוק. ואפילו כיביתי את המאוורר העליון של המארז כי הוא גרם להמון רעש. אז מהן הטמפרטורות המומלצות לכל רכבי המערכת? כולל טמפ' מארז. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by ORrrr,

שלום, קניתי לפני משהו כמו שבוע מחשב נייד חדש, ראשון שלי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות תקינות למנוחה: (speedfan) כרטיס מסך: 54 הרדיסק: 48! temp1: אין לי מושג מה זה אבל 38 אולי הצ'יפסט מעבד 44 תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by d4rki,

הי חברים, קניתי שלשום קירור חדש h2o 950 עם ביקורות מדהימות, הוא מחובר לי ב push & pull כמו שצריך הכל עובד מצוין ועם המשחה שהגיע איתו כמובן, אבל שמתי לב לטמפרטורות מטורפות, ברמה של 45-55 בביצוע רגיל ללא oc הלוח אם שלי הוא z87-hd3 מעבד 4770 לא k בקיצור המשאבה שעליה פתק to power שהיא פין של 3 מחוברת לפין 4 cpu fan ניסיתי להחליף פינים והכל, ולא משנה איפה אני שם, נדמה שהיא לא עובדת רשום 0rpm ולכן הטמפרטורות כאלה. המחשב ב 50 בביוס. יש לציין כי יש לי מלא מאוררים במחשב ברמה של 2 מלמעלה 2 מקדימה ו2 על הראדיאטור והטמפרטורה בחדר היא 25, בבקשה ממכם עזרה. זה לא תקין שזה מציג0 נכון? וגם שאני מפעיל Prime הוא לא מתאמץ בכלל הוא נשאר כמו שהוא, רק דרך בתוכנה של antec אני יכול להעלות rpm…

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by Omri643,

תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  22. Started by amirx19,

מכל השרשורים שקראתי פה (כולל הראשון לגבי האמת של קריאת טמפ' במעבדי CORE 2)לא הצלחתי להבין דבר אחד פשוט.לי באוורסט מופיעות שלושה טמפ' שניים זהות גבוהות בכ20 מעלות מהשלישית.כשהנמוכה מופיעה כCPU והאחרות הן CORE 1 ו CORE 2.לאיזו טמפרטורה אני אמור להתייחס וממה להתעלם.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by loopsteron,

שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי מחשב עם מעבד E4300 וביצעתי לו OC נחמד בעזרת הזכרונות הישנים שלי של 667MHZ (לא המהרתי אותם) אני על 2.9GHz כבר חודשים והכל עובד יופי ואפילו חושב שאני יכול למתוח את המחשב יותר אבל מעדיף להשאיר את זה ככה. לפני כחודשיים טמפרטורת המעבד במנוחה לפי coretemp הייתה 23-25 מעלות ובמאמץ 50-55 מעלות. לאחרונה היו מספר ימים מאד חמים והמצב כרגע הוא שבמנוחה אני מקבל 27-29 מעלות ובמאמץ אני מקבל 65-67 לפי coretemp. ב - TAT המספרים גבוהים בהרבה. אני משתמש ב - tuniq tower. שאלותי: 1. האם הטמפרטורות שהצגתי סבירות למעבד E4300 ב - OC כזה? 2. ישנו הבדל משמעותי של 10 מעלות במאמץ בין ליבה אחת לליבה שניה. מה זה אומר? האם זה תקין? ראוי לציין שאין לי נפילות או קריסות והכל…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by shaybenmoshe,

~לגבי החלק הזה קיבלתי תשובות, עכשיו מעניין הדברים בעמוד 2~ קניתי מחשב חדש לפני בערך שבועיים (למרות ש10 ימים בערך לא הייתי בבית). השתמשתי בCoreTemp לבדיקת הטמפרטורה, במנוחה הוא על 50 ואף פעם לא עבר את ה60. לדעתי זה חם מדי. דרך אגב, אני לא מצליח לבדוק בRealTemp, הוא נותן Error ולא היה לי זמן לדאוג לזה. הקירור שעל המעבד הוא OCZ Vendetta (הראשון לא 2). אם זה עוזר במשהו למרות שזה נראה לי די דבילי (P=) האוויר שיוצא מהמארז מאחורי המאוורר שלו, בטמפרטורה ממש לא חמה לדעתי, בערך כמו האוויר.. תודה, The Chosen Generl

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shaybenmoshe,

בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..

• 6 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.