עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gil_k,

אוקיי המפרט שלי כזה: E6600, GB 965P-DS3 Rev 3.3, 2X1GB 667Mhz, Scythe NINJA Plus. אני על מתח 1.365~ לפי הביוס, באס 366, המעלות במאמץ 100% ב TAT מגיעות ל 67-68, זה סביר? בלי מזגן בחדר.. במנוחה זה 44-46 מעלות. עם מזגן זה היה היום בבאס 350 במתחים רגילים על 38~ מעלות במנוחה ו 59~ מעלות במאמץ מלא ב TAT. המעלות סבירות יחסית לקירור? אני עם המאוורר סטוק של הגוף קירור, במארז יש מאורר אחד מקדימה, בצד ומאחורה, NZXT Apollo.. וכדאי לי להוסיף עוד מאוורר על הקירור? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by aracer,

שלום, עשיתי עכשיו בדיקה מה המצב של המחשב שאני במשחק יחסית כבד וזה מה שקיבלתי בחום: שאלה ראשונה איך אני יכול לדעת מזה TEMP1? שאלה שניה הטמפרטורות של הליבות הם בסדר? רק רציתי לציין זה לאחר רק כמה דקות משחק אני חושב בין 5-10 דקות..

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום, קניתי מעבד core i7 4770, לוח GIGABYTE H87D3H במהלך הרצת occt הליבה הראשונה הגיעה ל80-84 מעלות בעוד שאר הליבות היום 78, 76 ו74. האם ההפרש סביר? האם הטמפרוטורה גבוהה? (קירור סטוק) ושאלה נוספת, בכל המדדים אני רואה שהמעבד רץ רק על 3700 במאמץ, ובמנוחה על 3900. שמתי טורבו ל3900, יש סיבה לכך? תודה מראש, ערן.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Gil28,

הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by zuq,

קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

ציטוט מהסטיקי שבראש הפורום: " 3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. " הייתי שמח אם מישהו (אולי אפילו SUB) יוכל להפנות אותי מאיפה המידע הזה לקוח? באתר של אינטל לא מצאתי טמפ' מומלצות, אז אני אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by ONKYO,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Erez360,

שלום לכולם , קייםן אצלי מחשב חדש עם המפרט הבא: q9300 לוח gigabyte p45ds3r הארדיסק 500 wd כרטיס מסך 4850 זכרונות 2gb mushkin הקירור למעבד הוא הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד. הטמפרטורות במנוחה: הטמפרטורות במאמץ: השאלה היא כמה צריכות להיות הטמפרטורות עם הקירור המקורי של Intel. ואם לא מה צריך לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by taotao,

מה זה מה מי זה מי (חזק חזק) חח לא סתם צריך זיהוי בטמפרטורות יש רעיונות למישהו זה מה שאני חשוב 1-לוח 2-מעבד 3-אין לי מושג ולמה זה מינוס? 4-אין לי מושג 5-אין לי מושג 6-הארד דיסק [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by eyaffe,

האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! אני משחק על הגדרות גבוהות ב-crysis 3 על רזולוציה של 1600p ברשותי מערך sli gtx680 2gb ומעבד 3770k עם אוברקלוק הורדתי את התוכנה afterburner msi בזמן שאני משחק הטמפרטורות של שני הכרטיסים בזמן מאמץ עומדים על 82 ו-70 מעלות והמעבדים עומדים בין 70-80 מעלות האם אילו טמפרטורות תקינות?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by Vol,

המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by huhxd,

רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by interfan7,

שלום, יש לי את המערכת הנ"ל עם לוח X58 של אינטל. על מהעבד יושב הקירור הסטנדרטי. מדובר במארז Antec Three Hundred עם מאוורר 12 ס"מ אחורי מוציא ומאוורר 14 ס"מ עלי מוציא. בשניהם שמתי אותם על LOW - הנמוך מבין השלושה האפשריים. בנוסף, חיברתי מאוורר 12 ס"מ צדדי, זה שמעל כרטיס המסך שמכניס אוויר ומקבל הספק ישירות מהספק ולכן עובד על המקסימום שלו. יש דיסק קשיח אחד בלבד וכרטיס 9800GT. במצב רגיל שאני ב-desktop ולא עושה משהו מיוחד. טמפרטורת הלוח היא 41 וטמפרטורת AUX היא 40. ארבעת הליבות הם בטמפרטורת 48 עד 50 בערך. הטמפרטורות במעבד לא גבוהות מדי?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by el-pulpo,

יש לי מעבד פנטיום D, מהירות 2.8 מה"צ. אני מעוניין לדעת מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי למעבד זה בתנאים רגילים ובתנאי מאמץ.

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  19. אהלן אנשים , לא מזמן החלפתי את המאוורר של המעבד שעשה לי בעיות במאוורר חדש (כשהחלפתי המשחה התרמית קצת נמרחה לי ביד - אם הז משנה משהו ...) למרות המאוורר החדש , הטמפרטורות עדיין יחסית גבוהות באיזור ה50 מעלות . אני מעדיף לקנות מאוורר איכותי יותר או סוג של קירור למאוורר אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל . זה המעבד שלי : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מה אתם ממליצים לי לעשות לפני שהקיץ הנורא הזה יהרוס לי את המחשב ? שמות של דגמים יהיו לעזר ... תודה !

• 76 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by MatrixDevil,

קניתי אתמול מחשב E8400 intel 2 core gigabyte p35 ds3l 2000 mb ddr2 יש לי בcasez מאוורר גדול ויש לי פתח מיוחד לאיוורור המעבד ... הבעיה היא שבחנות מחשבים כשהתקינו לי את המחשב שמו למאוורר 1000RPM , הוא יכול להגיע ל 5000RPM עכשיו אמרו לי לך לBIOS תשנה שם את הגדרות ה Q-FAN , אין שם , עם המערכת באה תוכנה easytune 5 Pro שאיתה אפשר לשנות את הגדרות השעון של המעבד וגם של המאוורר , בתוכנה כתוב לי 50 מעלות גם כשהמאוור על 20% (1000 RPM) וגם כשהוא על 5000 RPM , בחנות אמרו שהוא עבד על 29 מעלות אבל הרעיש ולכן הורידו לו את מספר הסיבובים... חברה מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by galigola,

יש לי AMD 2000 לוח אם ג'יגבייט KT400 VAX,נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' והטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות ה-57-60 ושל המערכת(האם הכוונה היא ללוח?) היא בערך 40. יש לי וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W . האם עלי לדאוג? זה נראה לי גבוה לא? האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מקדימה?(בלכתובת הבאה יש תמונה של המארז שלי מקדימה,זה נראה לי כמו מקום לעוד מאוורר לא?) מה זה יתן לי? http://www.pchardware.co.il/assets/own/front_18.jpg

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by DorHD,

האם זה אפשרי שעם כזה קירור חזק זה יגיע לטמפ' 60+? האם המתחים תקינים? איך אוכל לבדוק אם הקירור עובד ? תודה

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by vursv,

היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.