עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -AirZone-,

שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Mister-G,

אפשר בדרך מסוימת? לא חייב להיות בקליק , אם אפשר להעלות את המתח של הכרטיס מסך באובר קלוק? יענו אם הוא לא יהיה יציב? אם זה ל MEMORY\CORE. בתודה ג'י, (אני חייב את זה בבקשה ! )

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by Bang,

מה הבדל בין לד רגיל, לד סופר חזר ודיודה לייזר ומה אומר הדבר הזה 3500mC

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. יש לי מאורר שהגיע עם המארז שמותקן בגג. אני יודע שאויר חם גם ככה עולה למעלה אז למה לא להוציא אותו וישארו חוריי אייורור שמשם יצא האויר החם לבד ואת המאורר אני יתקין בריצפת המארז שיזרוק אויר קר על הכרטיס מסך... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by nizans,

אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kleppy,

אהלן. בזמן האחרון החלטתי להתעסק קצת באוברקלוקינג, וכרגע הבעיה העיקרית שלי היא הכרטיס מסך. הוא עם קירור סטוק, מה שאומר שהוא חם בטירוף (85 מעלות תחת עומס) ועושה רעש של שואב אבק בכל משחק אחרי שנת 2002. מה שאני מחפש כרגע זה קירור טוב, שקט כמה שיותר, שגם יתן לי אפשרות לדחוף את הכרטיס קצת מעבר לרגיל. ממה שראיתי ה- Accelero S1 נראה לא רע, אבל השאלה היא האם באמת מספיק קירור פסיבי או שצריך להוסיף עוד איזה מאוורר? או שיש אופיציות יותר טובות בכלליות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by bora8,

שלום לכם יש לי מעבג INTEL I5 750 ואני מעוניין ב OC למעבד יש לי לוח של ASUS P7P55D EVO איזה קירור מומלץ כדי לא לגרום נזק למעבד?

9. העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by semca,

לילה טוב,אני מחפש תוכנה, שאוכל לעקוב אחר טמפרטורת המעבד שלי ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RT-PRO,

http://www.suntat.com/ac_fan.pdf זה קטלוג של הרבה מאווררים שלהם, הדגם שאני מדבר עליו בעמוד 10 דגם :DP200A 2123XBL תןדה @

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by spike_staff,

ערב טוב לכולם! יש לי כמה שאלות בקשר לניקוי המערכת, אז קודם כל הקירור מים שיש לי זה מה שרשום במפרט המחשב בפרופייל, את המערכת הרכבתי בספטמבר אחרון בעזרת הפורום הזה, ואז נאמר לי שאחרי 6-8 חודשים אני יצתרך לפרק ולנקות את המערכת. מכיוון שאף פעם לא עשיתי את זה קודם רציתי לשאול את האנשים שיש להם ניסיון בעניין, איך הולך כל התהליך הזה? האם אני צריך להביא חומרים מסויימים בשביל זה, והאם חייב להחליף צנרת? בנוסף לכך אני מצרף את התמונה של המחשב שלי עם הקירור כי חשבתי שאולי למישהו יש רעיון יותר טוב לסדר את הרכיבים של קירור מים במארז. היה לי רעיון להביא עוד 3 מאווררים לרדיאטור, כמה מעלות זה יכול להוריד (עכשיו אני על 37-39 מעלות במצב מנוחה ומגיע עד 50 מעלות בערך במשחקים עם מתח 1.32 על מעב…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  14. לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by SEangel,

במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yaniv_appX,

אני רוצה לקנות מאוורר חדש למארז כי שלי ממש רועש . אפשר בבקה המלה למאורר טוב ושקט? בנוסף איך אני יודע את הגודל של המאורר ? בלי שר למארז אני רצה לקנות קירור חדש למעבד , איך הקרור arctic colingr freeze i11 ?יכול להיות א כתבתי נכון אבל אני מקווהשאתם מזהים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by david_borohov,

שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Susi-Kusi,

אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

שלום מה קורה? אני מתכנן מודינג וקניתי מנורת PL TUBE למישהו יש מושג בדיוק מה ההבדל בינה לבין כל מנורת פלורסנט אחרת? יהיה לי מאוורר למעלה שיוציא אוויר חם ממש ליד המנורה. היא 220V ואספקת החשמל שלה היא חיצונית אז תנו איזה הצעות מה אפשר לעשות ועוד! :D תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoav9,

אני מתכנן משהו נחמד לפאנל מקדימה של האמרז שלי, יש לי כ3 מאווררי 40 מ"מ, עכשיו אני ממש רוצה לחבר אותם מקדימה (זה יוצא ממש ממש יפה!) אבל כמה שאלות מה הדרך המומלצת לחתוך כזה פאנל מפלסטיק בדיוק (גם למאווררים וגם לברגים), חשבתי על מלכם... (מלחם?) ודבר שני, יהיה ממש מגעיל לחבר את שלושת המאווררים בשלושה חיבורים נפרדים, וממש ממש לא נוח, עכשיו היות והם ממש גרועים (40 מ"מ) ואין לי ממש כוונה להשתמש בהם אני רק רוצה שהם יעבדו, לא יעבדו טוב, לכן, יש דרך בא אני יכול לגרום להם לעבוד על חיבור אחד?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by AMD-Z,

מה יכול לקרות לזיכרון שלי או למערכת אם אני מעלה את הוולטג' שלו? ומה אם האחריות?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני כלל לא מתמצא בתחום הקירורים. אני שוקל להרכיב מערכת XEON עם לוח כזה. (יש לי כבר את חלק מהרכיבים) האם הקירורי האוויר המובילים שמומלצים כאן מתאימים בכלל לתושבת הזו, ואם הם יכנסו מבחינה גודל פיזי. תודה. עריכה: טעות לגבי הלוחות. מדובר http://www.asus.com/Motherboards/Z9PED8_WS/specifications/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shay7629,

יש לי 6800GT PCI-E של PNY , ואני מעוניין לרכוש 8600GT עם קירור פסיבי הכי זול שמצאתי (פלונטר), יש להם אותו כרטיס עם קירור אקטיבי אבל אני לא מכיר את החברה - SPARKLE יהיה לי אפשרות לקחת את הקירור מה6800GT ולהחליף עם הקירור של ה8600GT , החורים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.