עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוף... ה Engine Clock המקורי שלו זה 250 MHz. וה Memory Clock המקורי שלו זה 400 MHz. בעזרת התוכנה PowerStrip המהרתי את זה ל 275 MHz ול- 425 MHz. יותר מזה התמונה מתחילה להידפק... אפשר לעשות עוד משהו כדי לשפר את הביצועים שלו?

• 12 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, אני מחפש המלצה לשני מאווררים 80MM. אחד שיהיה מוציא אויר, ואחד שיכניס. לא איכפת לי המחיר רק ששניהם לא יעברו את ה 75 שקל. אה ומאד חשוב שיהיו שקטים (כמה ש800MM יכולים להיות שקטים)

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  3. האם יש תכנה שכן מאפשרת?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-C יש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  5. הי! הפכתי את הרשת (כולל האתר של אינטל) ולא מצאתי את טווחי הטמפ' המומלצים של המעבד E6400. זו תמונת המערכת שלי כרגע, לאחר שהנמכתי את 3 המאווררים ב-Antec P180 ל-Low וננתי לביוס לשלוט בפריזר 7 (שהנמיך אותו לחלוטין, אני ממש לא שומע אותו): השאלות: 1. מנין אביא טמפ' מומלצות ממקור רשמי? (לא מפורט בחוברת של המעבד אגב) 2. מה דעתכם לגבי הטמפ' הנ"ל? (אמיול ואקספלורר ברקע, זה הכל) 3. האם כדאי להגביר את הפריזר בעצמי? ומה לגבי תוכנות השליטה של אסוס על מאפייני המערכת? שוות משהו? אני עדיין לא עושה OC אך רציתי לדעתי כמה מרוכשי האסוס אכן התקינו את אותן utils. תודה!

6. יש לי מחשב Q9300 שהחלטתי לעשות לו OC קטן ולחליף לו מאוורר. (באותה ההזדמנות גם הזמנתי S1 כדי להחליף את הקירור סטוק של ה-8800GT ,אבל זה כבר סיפור אחר) אחרי קריאה של המדריכים בפורום והתענינות בקירור טוב, החלטתי ללכת על ה-AC FREEZER 7 PRO, שמתאים ל-OC קטן. החלפתי את מאוורר הסטוק ב-AC, עשיתי OC קטן למעבד מ-2.5 ל-3.0 והכל הלך חלק ובלי בעיות. אבל אז שמתי לב שיש הבדל קיצוני בין טמפ' המעבד, לבין טמפ' הליבות. ולא מדובר בהבדל זניח של מעלה או שתיים, אלא הבדל של 15-20 מעלות. ההבדל נראה לעין גם במצב IDLE וגם אחרי מאמץ. (אני מצרף תמונות להמחשה) ממה נובעים הבדלי הטמפ'? האם הטמפ' נורמליות למעבד Q9300 עם OC וקירור AC? ואם לא, אז מה צריך לבדוק ומה צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by M7a,

אינטל פנטיום 4 2.66MHz שמיוצר בטכנולוגיה 0.13 מיקרון? מה הטמפרטורה הממוצאת, מקסימלית והממולצת שהמעבד צריך להיות... תודה!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by mark1994,

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by free_me_0,

--

13. Started by Chura,

שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Cilay,

שלום, אני מחפש לקנות קירור פשוט יחסית ב70-150 שקל אבל חשוב לי שיהיה לי קל מאוד להכניס אותו (את הקירור הרגיל של אינטל שברתי ולא הצלחתי להכניס אותו בלחץ). המליצו לי על arctic pro 11 alpine, איך שיטת ההכנסה שלו הולכת? תודה רבה.

15. אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ משחקים חזקים כמו medal of honor האם כדאי לעשות לו OC ? ואם כן עד לכמה ?

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  16. Started by MODI,

מחפש קירור פשוט ל. מסך 9800GT. לא משהו קיצוני, העיקר שיעשה את העבודה. עדיף עם מאוורר יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by moshe12,

השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by tempuser,

מישהו יודע אם יש דרך לשלוט במאורר של הכרטיס הזה? המאוורר רועש יותר מהמאוורים של ה CPU והמארז ביחד. בATI Tray Tools כתוב שאין תמיכת חומרה - זה הגיוני שבמעבד חדש יחסית לא תהיה אפשרות כזו? הכרטיס חדש, ואין שם בעיה פיזית -הוא פשוט קטן ורועש... לנתק אותו לא נשמע לי בריא במיוחד.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין OC למעבד e8400, טוב אז בקיצור עשיתי לו OC קטן של 600Ghz והטמפ' שלו היא 39 במנוחה ובמאמץ מלא עם התוכנה OCCT היא 60 -61 המתח הוא 1.22500, עכשיו נתקלתי בבעיה אחת בינתיים במהלך הOC מלבד בעיית החום כי הקירור הזה לא מאפשר לי להגיע רחוק וזה המקסימום שהצלחתי להגיע איתו, אז הבעיה היא שלא ניתן לקבוע באפשרות fsb strap to north bridge את הערך 400, זה גורם למעבד להתחל את עצמו איך שהוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, וחושב לציין שלא הצלחתי לקבוע את ה - fsb strap to north bridge ל 400, גם ללא ה OC וגם ניסתי דרך העלאת המתח ל 1.25000 ועדיין לשווא.. אז מה שאני שואל זה האם כדאיי לקנות קירור טוב כדי לנסות להגיע איתו ליותר או שבעיית ה fsb strap תפריע פה ?? (בינתיי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Vladgi,

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55, barton 2600 epox 8rda3+ ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של compucase 6a19 עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר, מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 915 צפיות
  21. פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו? איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד? אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא :

• 15 תגובות
    • 976 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במעבד מסוג חדש של חברת AMD: Phenom II X4 955 Black Edition יש לי מספר שאלות שאני ישמח לקבל עלהם תשובה: 1: הבנתי שיש מספר גירסאות (C2/C3) שההבדל העיקרי הוא צריכת החשמל האם זה נכון? האם אלו הגירסאות היחידות והאם יש עוד הבדלים? לי יש C3. 2: אני נכון לעכשיו עם קירור מקורי ללא OC (בינתיים) אני מקבל תוצאות קירור של בין 33 ל 39 (לכל היותר!) במנוחה. אני השתמשתי בגריז של Arctic Silver שהיה אצלי כמה שנים אבל אני לא חושב שיש קשר. השאלה האם זו הטמפרטורה שאמורה להיות לי במצב מנוחה ללא OC? 3: שאלת השאלות! היה לי גוף קירור דיי בהמה! ה-Mugen II (שהוא למכירה דרך אגב..) הוא גוף קירור מעולה אבל לא בשבילי, גדול מאוד, המארז שקוף וקשה לי לראות אותו תק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום אני מעוניין להוריד את הטמפ של המעבד שלי שעומדת כרגע על 45 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON XP 1600+ WITH EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD ברשותי מאוורר על המעבד VOLCANO 6CU+ ועוד מאוורר שמכניס אויר למארז שהיע לי עם מארז ה EVERGREAT שלי עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר 80 ממ שינק את האויר החם ויוציא אותו מהמארז השאלה היא איזה מאוורר לקנות שירעיש כמה שפחות ושיהייה אפקטיבי להורדת כמה מעלות טובות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Falcon007,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by lior51,

טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים