עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eegg,

יש לי 7600gt שדיי חם 45~ ובמאמץ כ55 זה בחדר מאוד חם והיצרן הוא xfx חשבתי בסיבית ה150 שקל

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. הי ממצב אני מעוניין להתחיל ללמוד על OC איך עושים עד כמה אפשר וכו... המערכת שלי נמצאת במפרט המחשב המעבד ללא קירור מיוחד, רק סטוק אז בואו תגידו לי ותסבירו למה אפשר לעשות אובר קלוק, עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק, ובכלל, איך עושים אותו ! בתודה מראש !

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by סלרי,

מה ההבדל בין הרדקנו 2 ל5? ??????????????? ??? ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by KOBrA,

שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by shuy,

בניתי ריליי שמחבר 2 ספקים ביחד, אחרי שהכל עבד פניתי לחלק האומנותי של מנורות ביקורת, אני לא ממש זוכר איזה נגד הולך ללד שמתחבר ל-220V ורק זה מה שחסר לי... (הלד הוא לד רגיל, לא אולטרא-ברייט) מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Idanp,

מה המתח המקסימלי הבטוח שאני יכול לתת לווינצסטר 3000 שלי? כרגע המעבד שלי עובד 7\24 על 1.55

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. עשיתי oc למעבד 11% וגם לכרטיס מסך עכשיו שאני מריץ את ה 3dmark05 זה נתקע לי האם זה בגלל שהעלתי יותר מדיי באוברקלוק (12% שניהם) והקירור לא מספיק טוב או בגלל שעשיתי גם אוברקלוק למעבד או בכלל משהו אחר? תודה...

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, יש לי מאוורר מארז, שכאשר אני מדליק את המחשב הוא מרעיש ממש, ואחרי בערך דקה-שתיים הוא מפסיק להרעיש(אם אני עוצר אותו לשנייה עם היד ואז נותן לו להמשיך הוא גם מפסיק). מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by composite,

שלום לכולם... אז כמו בכותרת אני מחפש מגירת קירור לדיסק הקשיח שבאה על חשבון כונן 5.25 אחד. הסיבה לכך היא שיש לי כונן חשוב מאוד במחשב, שאני חייב אותו מהיר ונגיש כל הזמן (לכן לא עשיתי אותו חיצוני), ואני רוצה לשמור אותו בתנאים אידיאליים. אז מה שחשוב לי בכונן - פשוט מאוד - שייתן את הקירור הטוב ביותר, במחיר סביר, ושיתאים למארז שחור. עוד דבר - האם הצג טמפ' שבא עם חלק מהדגמים מדויק יותר מ- Speedfan, נגיד? תודה רבה מראש חג שמח

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. המעבד שלי: הלוח : gigabyte 8sq800 (המעפן, שגיליתי שמונע מהמעבד שלי לנצל את הפונטציאל שלו הFSBשלו לפי מה שביררתי היה אמור להגיע ל 200 לפחות!!) בקיצר גם הספק שלי ג'נרי ורעשני.. הזכרונות 512 SDRAM ..... מה שאני מתכוון לעשות זה להחליף: לוח: IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W? קירור: xp90 של TR (כ.מסך: leadtek 6800NU בלי שום קשר...) שאלותיי: א. יש לי התלבטות בין אילו זכרונות לקחת של 512MB (שני שכרונות) ADATA הזולים או OCZ המעולים שעולים אבל יותר או בכלל של סמסונג ב. אם המעבד שלי הוא מסוג revision c1למה יש לו רק 134 FBS? הוא לא אמור להיות 200?...…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by gilgil123,

מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE אמרו לי להחליף לו את המאורר כי הוא עושה רעש בכללי לגבי מאוורים האם קל להתקין אותם ? איך בוחרים מאורר טוב ? גם כאלו שנמצאים על המארז מה ההבדל בין קירור מאוררים לבין קירור מים או קירור אחר ? איפה אני לומד מהתחלה על קירור מים איך מתחילים והאם זה מתאים לכל מחשב ? עוד שאלה אפשר להחליף מאורר של כרטיס מסך ? תודה למי שיענה לי ;D

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום, פתחתי עכשיו את המחשב ובדקתי מה עושה רעש גיליתי שהמאוורר הקטן של הכרטיס מסך עושה קצת רעש, אבל מה שעושה את עיקר הרעש הוא המאוורר של המעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro שעוצרים אותו המחשב נהיה שקט מאוד.. מבחינת טמפרטורות המעבד יותר קר מטמפרטורת החדר והכרטיס מסך בסביבות ה30 במנוחה. בדקתי בspeedfan במנוחה וכתוב שמאוורר 1 מסתובב על סביבות ה2500 rpm ושהשני בסביבות ה513 rpm. זה לא כותב שמה של איזה רכיב כל מאוורר.. שזה דיי מפגר. הפעלתי את OCCT 3 על הבדיקה של הספק כוח (מאמץ את הכל) והRPMים לא זזו כמעט. בלוח אם הפעלתי את cool'n'quit הזה שיש שמה וזה לא שינה כלום. אז יכול להיות שהArctic Cooling עובד לי כל הזמן ב2500 rpm? כי אם הוא היה עובד ב513 rpm לא היו שומעים כלום,…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Jack_g,

ראיתי ברשת כמה דגמים של הגוף קירור הזה slk800U slk800A מה ההבדל בין השניים ויש בכלל את ה EXTREME גם .

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  16. צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by stojakovic,

אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך בבקשה קישור לתוכנה שמורידה טמפרטורות למערכות מבוססות NFORCE2 תודה.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by liortaib,

שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by dor31,

שלום יש לי היטסינק של V7+ ורציתי לשים אותו על הגי פורס שלי רק רציתי לדעת איך MAPHISTO חיבר את הברגים להיטסינק. תודה

22. אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by MetalHead,

שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by moshe55501,

אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט

• 9 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים