עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  3. למה צריך.כדאי Peltier בשביל מערכת קירור מים? למשל כמו זה:peltiER

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by omribenshushan,

שלום אני ררוצה להתחיל לעשות אובר קלוקינג למחשב שלי ומשום שאין לי ממש ידע בנושא יש לי מספר שאלות.... אוקיי אז זה המפרט של המחשב שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printe…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  5. שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by kinggil,

AMD 3000 אטלון XP 754 , בעבודה 46, במנוחה 38. תקין?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by swisaman,

המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  9. הטמפרטורה שרצה לי כרגע היא בין 53-57 מעלות זה הגיוני המאוורר עובד על 7100 תענו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. Started by Hitman_47,

אני לא יודע מזה אבל אני חושב שזה משהו לקירור

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by INFERNO,

E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by fire15,

מה עדיף ל-OC ה- ABIT IT7 MAX 2 או ה-NFORCE 2 למניהם?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by liranss,

יש במחשבי שתי מאווררים לא כולל מאוורר של מעבד וכרטיס מסך המאווררים פועלים הרבה ומצטבר עליהם אבק דרך שמונע את קירורו התקין של המחשב. אנא מכם איך אוכל לנקות וכך יהיה יותר קר?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by david32,

אפשר לראות במפרט את כול הפרטים. הקטע הוא כזה: העלתי באס ל 300 ,ולא שיניתי את המחלק של הזכרונות והמחשב עלה (ועבר 15 דקות ב PRIME95) , ככה שיוצא שהזכרונות היו על 900 MHZ (כשבסטוק הם 800).[ בהתחלה (לפני הבדיקה) ניסיתי לשנות את המחלק ככה שהם יהיו גם על 800 אבל אז הוא קרס לפני POST. זה בטוח ככה? אין מה לדאוג? פשוט תמיד חשבתי שיותר בטוח א הזכרונות ישארו על התדר סטוק שלהם. אבל אם זה לא עובד ככה אז אני מתאר לעצמי שהכול בסדר. אפשר לשפוך ממש טיפה אור על הנושא של הזכרונות? (כי מכול מה שקראתי הבנתי שהתדר אמור להישאר סטוק)

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. האם אני אמור לחבר את המאוור למאז עצמו? מה שיוצא שכשאני אפתח אותו יקרעו החוטים.... זה קטע שלא מובן לי, לאן אני אמור לחבר את המאוור? יש לי מארז מידי שהכיסוי עולה למעלה.... מישהו יכול לענות לי על זה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by gns,

אני צריך עזרה בבקשה , קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש במפרטהנ"ל: לוח אם ASUS P5P800 מעבד P4 3G 775 זיכרון 512 קינגסטון כרטיס מסך 6800GT 256M כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 5.1 צורב דיוידי פיוניר כונן דיוידי טיאק ודיסק קשיח מקסטור 160 SATA כול אלה בתוך מארז מאושר של אינטל עם שרוולקירור למעבד ויש לי בעיה קטנה לאחרונה ככול שמתחמם המזג האויר הטמפרטורות בתוך המארז עולות והמאוורוים מרעישים הטמפ של הכרטיס מסך 73 מעלות בעבודה רגילה על הדריור החדש כמו כן הטמפרטורות של הלוח אם 34 מעלות המעבד 54-7 מעלות לפי הביוס המארז כרגע פתוח. הרעש משגע אותי ניקיתי את גוף קירור של המעבד מאבק שהצטבר עליו במשך הזמן עבודה מה צריך לעשות כדי להשתיק אותו ולקבל קירור טוב יותר בימי הקיץ נ.ב יש מאוורר נוסף עם …

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא??? אני מחפש בכל מקום ויש להם רק את החלשים יותר... באיזור הרצליה והסביבה...

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by solaric,

יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GH mugen 2 4 giga ram p67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancool כרטיס מסך 5870 gigabyte אני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL. נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום). אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל? האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. מחשב פנטיום 4 2ג'יגה (המחשב הגדול במפרט) במצב מנוחה הגיע ל כ 60 מעלות מעבד (!!!) ו כ- 50 מעלות (!!!) מערכת... ניסיתי הרבה מאוד דברים...ניקוי מאוררים בלחץ (יש מאורר למעבד, לכרטיס מסך, אחד שמכניס אוויר בקו של הכרטיסים ואחד שמוציא אוויר חם למעלה (אוויר חם עולה למעלה) מאחורי הכוננים...) אבל עדיין... המערכת ירדה במקסימוםםםםםםםםםםםם 3 מעלות... דבר שעדיין חם לכל הדעות... חוץ מזה, בגלל שהבלאגן בתוך המארז קצת עצבן אותי... עשיתי מודינג של כבלים עגולים (2 IDE לכוננים (3 קשיחים וDVD), כבל פלופי אחד וכבל SCSI אחד) עכשיו סיימתי להכין את הכל, חיברתי חזרה את המחשב, והוא מראה 49 מעלות (קצת מאמץ עכשיו... מקום במנוחה הוא היה על 46) יש מצב? או שזה סתם כי לילה עכשיו... וקר בכללי... יש מצב שמו…

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by pyaniv,

שלום, אני חדש לחלוטין בעסקי ה OC. יש לי FX5900XTV, די מאוכזב מה 3DMark שלו - 4259 מקסימום... זה נמוך ממה שציפיתי כשקניתי אותו לפני שבועיים. התייעצתי עם חכמי פורום תצוגה וגרפיקה וניסיתי הכל. החלטתי לעבור ל OC. אז הורדתי Coolbits והרצתי. יש לי את מהירות השעון בדרייבר - 300/700. מה עכשיו ? איזה קירור לקנות ? לקרר רק את הכרטיס ? תודה !

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by barakv,

ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  24. הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by nivster,

יש לי לוח ASUS A7V 266E עם צי'פסט VIA KT266/300 או משהו כזה, ומעבד AMD Athlon 1700XP יש לי גם: Geforce2 MX400, מומהר ל-220/362 זכרונות של סמסונג 2x256, שלושה דיסקים של IBM, סה"כ 220 ג"ב, שני כרטיסי רשת של 3com 10/100 PCI, כרטיס קול משנת 2000 ٍSBLive Platinum, צורב של HP, CD של LG 4 שאלות לי, בהמשך: 1. האפשרות לשנות מכפיל בביוס פתוחה לי, אבל לא משפיעה. בדקתי בג'מפרים ואני ב-JumperFree גם במכפיל וגם בבאס. למה המכפיל לא עובד? 2. המחשב מסרב לעבור מעבר ל-150 בבאס, ב-145 ה-3DMark2001SE נתקע במבחן השני בסדרה. ב-141 המחשב יציב והכל בסדר. למה אני לא יכול לעבור את ה-141? 3. הציון של המחשב ב-3DMark2001SE הוא בסביבות ה-3200, איפה צוואר הבקבוק? 4. מה זה T-Bred? קיצור של Thorog…

• 10 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים