עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ha,

אני מקווה שהמערכת שלי תגיע מתישהו בשבועיים הקרובים וחשבתי כבר להכין את מה שאפשר להאצה. המערכת תכלול: לוח אם ABIT IP35 Pro מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box זיכרון 4GB G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 סה"כ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe דיסקים קשיחים (RAID5 (3 HD ובנוסף עוד 2 דיסקים קשיחים ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז ANTEC P182 BLACK 1. איזה קירור מים מומלץ ללמערכת הזאת עד 500 ש"ח (פלוס מינוס)? דרך אגב, ה-ANTEC P182 כולל הכנה לצינורות המים... 2. האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של ראדיטורים במערכת קירור מים למחשב? 3. קראתי כמה מאמרים על Lapping ונראה לי שאעשה אותו עד שכל שאר החלקים יגיעו, אבל כשהלכתי ל"הו…

2. מה העניינים חבר'ה ? ברשותי החלקים הבאים : VENICE E3 3200+ עם קירור 9500 של זלמן. DFI LANPARTY ULTRA D גרסת ה A00 OCZ PC4000 XTC 2GB X800GT OCZ PowerStream 520W עכשיו הבעיה היא שהמעבד לא רוצה לעבור את ה 2500 עם מתחים נורמלים וגם הזיכרון לא מרשים אותי אפילו עם מתח גבוה. אני חושב שכנראה הבעיה היא בביוס. הביוס של הלוח הוא מקורי ולא משופצר. מה שאני צריך זה המלצה לאיזה ביוס טוב ופרוץ שאני אוכל להתקין וליראות איך אני ממשיך משם. שימו לב שהגרסה של הלוח היא A00 . אם יש עוד איזה הצעות לשיפור ה OC אשמח לשמוע, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by valera199309,

1.הבעיה היא כזאת אחרי כל כיבוי המחשב דרך SHUT DOWN הוא מתכבה המסך ניכנס למצב STAND BY אבל כל המאווררים ממשיכים להסתובב והכל מקבל חשמל ואז אני צריך לכבות אותו דרך הכפתור הבעיה התחילה מאז פירמוט לוינדוס 7 2.מאז החלפת ספק כוח התחלתי לקבל שגיעה CPU FAN ERROR ואז אני צריך ללחוץ על F1 כדי להמשיך המאורר עובד מעולה על 2600 RPM והמעבד על 32 מעלות

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by eshel107,

האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.

8. Started by BONO,

יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by vladk,

על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  10. האוברקלוק הזה שוחק את המעבד? או שבגלל שהוא קטן זה בעצם לא ממש משפיע עליו? אני צריך להעלות לו את המתח? אותן שאלות לגבי אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך עם מהירויות של 612/796 (Core/Memory). מפרט בצד, שימו לב שהלוח אם שלי הוא לא הכי טוב שיש לאוברקלוק, אז בגלל זה עשיתי למעבד אוברקלוק כזה קטן (אם אני מעלה עוד קצת את המהירות של המעבד המחשב לא עולה). טמפרטורות: http://img242.imageshack.us/img242/4290/gggggggggggggfj6.jpg. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש: P4 3000 512K Abit IC7-G 2* A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB S-ATA Thermaltake Silent PerwPower 420W Active PFC Chenbro Xpider - עם מאוורר אחד מאחורה של 120MM כשאני בודק ב- AIDA 32 את הטמפ' במחשב שלי זה מה שאני רואה: MotherBoard : 42 CPU : 57 AUX : 34 ואני לא עושה שום אוברקלוקינג והמחשב שלי לא עושה כלום, חוץ מזה שאני באינטרנט ובאימיול. יכול להיות שהתוכנה מראה לי טמפ' לא נכונות? (לא נראה לי כ"כ..) מישהו מכיר את המארז שלי ויכול לייעץ לי? יש בקדימה מקום לעוד מאוור 80MM, אבל הבעיה היא שאין לו כל כך נגישות לבחוץ כי יש שם את קדמת המארז ואם אני שם מאוור 80 אז איך כדאי לעשות זאת? כך שימשוך אויר לתוך המארז ותהיה זרימה או להיפך שגם הוא יוציא?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  13. יש לי בעייה ואני לא יודע איך לשים את המאווררים במארז שלי ואיך למקם אותם ולהוציא או להכניס יש לי מאווררים אחד בפאנל בצד-כאילו בחלון ושניים מאחורה מתחת לספק כוח. ויש לי שאלה לגביהם יש הבדל בין 2המיקומים אחד מעל השני באיזה כדאי או עדיף לשים מאורר?? איך לשים את המאווררים? ואיזה מאוורר יוציא ואיזה יכניס?? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם, אז ככה יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עם קירור סקוט עשיתי לו אובר ל3.2 והטמפרטורות הם 46 במנוחה ו60 במאמץ 100% אחרי הרבה מאוווווודדדדדדדדד זמןןןןןןןןןןןןןןן השיא שלו זה 62 וזה היה לשנייה האם זה נורמלי ועוד שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם צלעות קירור ומאורר קטן עליהם האים זה אפשרי לעשות לו oc נחמד? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by shaike_adler,

שלום אני חדש כאן האם אתם מכירים תוכנה חינמית ל monitor של טמפ' ה CPU תודה מראש

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by ONKYO,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Yosi199,

אני שוקל לקנות את הP5B DELUXE מצאתי אותו בחיר קצת לא הגיוני 879.00. יכול להיות כזה מחיר?!?!?!?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Slash87,

Pentium D 830 על מה הייתם הולכים??

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  19. הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by EyalKing,

שלום! שמי אייל, המפרט שלי כרגע הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: 2G DDR2 667Mhz מחברה לא מוכרת מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN יש לי כמה שאלות: אני רוצה להוסיף מאוורר אחד בקדמת המארז. איזה מאוורר 120MM הכי טוב בתקציב של עד 70 ש"ח? האם כדאי לי לקנות קירור למעבד Sunbeam Tuniq? האם יש הבדל גדול בין הTUNIQ לבין קירור הסטוק? אם אני אקנה אז אני אעשה OC למעבד, האם אני יכול וכדאי לי לעשות OC למעבד שלי (E6300), עם זכרונות מחברה לא מוכרת, ועם לוח האם שלי? האם המארז וה…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by GREED,

אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום !!! אני רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך ג'י פורס 4 טי איי 4200 עכשיו יש לי כמה וכמה שאלות 1.האם אני צריך לעשות לא מודינג 2.אם כן איזה !? 3.האם שווה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה כיאלו השיפור יהיה ניכר 4.אם מישהו עשה אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה ויכול להביא לי המלצות 5.(אחחרונה) הייתי רוצה לקבל שמות של תוכנות לאוברקלורינג ו ותוכנות למדידת טמפרטורה

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by subarel,

כשהחלפתי את הקירור שלי ראיתי שהמעבד שלי הוא מסטפינג L633 A828 כל מה שהיה כתוב: SL95A MALAY Intel E6300 /06 L633 A828 עכשיו ראיתי שמישהו באיזה אתר הגיע עם המעבד ל 3.6 על קירור רגיל (אוויר) עם אותו ספינג.. האם זה נחשב לסטפינג טוב..? יש איזה אתר שמרכז את העניין הזה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי. או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים