אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת OC לכרטיס מסך שלי וכל תוכנה שהורדתי לא תומכת ב 9800XT מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה כזאת ??
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז כמו בכותרת אני מחפש מגירת קירור לדיסק הקשיח שבאה על חשבון כונן 5.25 אחד. הסיבה לכך היא שיש לי כונן חשוב מאוד במחשב, שאני חייב אותו מהיר ונגיש כל הזמן (לכן לא עשיתי אותו חיצוני), ואני רוצה לשמור אותו בתנאים אידיאליים. אז מה שחשוב לי בכונן - פשוט מאוד - שייתן את הקירור הטוב ביותר, במחיר סביר, ושיתאים למארז שחור. עוד דבר - האם הצג טמפ' שבא עם חלק מהדגמים מדויק יותר מ- Speedfan, נגיד? תודה רבה מראש חג שמח
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4 2.8GHz ומעבד ASUS P4C800-E Deluxe יש לי בביוס אפשרות לעשות אוברקלוק בין 10%-30% השאלה שלי היא איך אני עושה אוברקלוק דרך החומרה עצמה.. (הזזת ג'אמפרים או איך שלא עושים את זה) כי אני מניח שאני יכול להגיע ליותר מ30% אוברקלוק שאני יגיע דרך הביוס... וגם אם לא אני הייתי רוצה לדעת לידע כללי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש קירור לכרטיס הזה למישהו יש המלצות? עד 300 שקל
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי i5 2300 ואני רוצה לעשות לו oc. המהירות הרשמית שלו לפי speccy היא 2800 אבל אני לא בטוח שזה ככה במציאות... איך אני בודק? והשאלה הכי חשובה- איך עושים oc למעבד? בתודה, עידן.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום במסגרת ריכשת מחשב בשלבים , אני רוצה לירכוש קירור למעבד , שיתאים למעבדים שאומרים לצאת בפברואר מרובעי הליבה של אינטל . האם אלו יתאמו ומה הכי טוב מהם , לא מתכנן OC אבל הבית של ממש חם בקיץ, ואני מעדיף שיהיה שקט , אם יש צורך במאוורר בנוסף נא לציין סוג. 1.Thermalright Ultra 120 Xtreme 2.Sunbeam Tuniq Tower 120mm 3.Thermaltake V1 CL-P0401 תודה למגבים .
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף את המאוורר של הBT למשהו קצת יותר איכותי אבל הברגים פשוט לא משתחררים נראה לי גם שהם מחזיקים רק את הגריל של המאוורר, והמאוורר עצמו מחוזק לסינק באמצעים אחרים בקיצור - מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב לכרטיס והכי חשוב שיהיה שקט כי המאוורר של הכרטיס קודח לי במוח כל הלילה מה עוד שעשיתי לו אוברקלוקינג ושמתי אותו שיעבוד כל הזמן התקציב שלי משהו בסביבות 150 תודה!
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקי יש לי את המשאבה atman at103 עכשיו יש לי צנרת של 3/8 אינצ'. הקטע הוא שהחור יציאה של המים הוא גדול מדי בשביל הצנרת. ראיתי שארקדור פשוט שם איזה מחבר שהתאים לו את זה לגודל צנרת. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות כזה מחבר? שנית,יש לי ג'יגהבייט אורורה ורציתי המלצה למאוורר120מ"מ (רצוי עם לדיםP:). מכיוון שיש לי רדיאטור נחושת והמאווררים של המארז נורא חלשים.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אתם יכולים להבין בעזרת הכותרת (רעש לא פוגע בי) ;D
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה עדיף?! מבין שלושה מאווררים+היטסינקים של Tt ה polo ,silent tower, spark 7 מה אתם חושבים עדיף מבין שלושת אלה?!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-