אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך ג'י פורס 4 טי איי 4200 עכשיו יש לי כמה וכמה שאלות 1.האם אני צריך לעשות לא מודינג 2.אם כן איזה !? 3.האם שווה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה כיאלו השיפור יהיה ניכר 4.אם מישהו עשה אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה ויכול להביא לי המלצות 5.(אחחרונה) הייתי רוצה לקבל שמות של תוכנות לאוברקלורינג ו ותוכנות למדידת טמפרטורה
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2180 שאני מנסה כרגע להמהיר אותו ולא רוצה לסכן אותו......העלתי לבאס 300 ומן הסתם המחשב לא יציב וקורס התחלתי לעלות מתח בקפיצות המינימום וכרגע אני על 1.3625V ועדיין לא יציב רציתי לדעת מניסיונכם (מי שהגיע לבאס הנ"ל) על איזה מתח זה אמור להיות או בדרך כלל אמור להתייצב (אני יודע שזה קצת שונה בין מעבד למעבד). ויותר חשוב עד לאן אני יכול לעלות בלי לסכן את המעבד (יש לציין שהטמפרטורות בסדר (54 במאמץ)
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מנסיון האם הוא רועש או שקט? כל חוות דעת עליו (מנסיון כמובן) תתקבל בברכה..
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני באמצע הOC (תוצאות בניים בחתימה ;D) אני רוצה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות ומושם מה אני לא מצליח אני מכניס דיסקט מריץ את התוכנה הזאת עושה ריסט עושה BOOT דרך הדיסקט הוא מראה לי את המסך הכחול הזה לחצי שניה ועושה ריסט ישר!! למה זה קורה?? ניסיתי עם 2 דיסקטים שונים פעמיים!! ממה זה נובע? זה אומר שהזכרונות כבר נהרסו? :-\ תודה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקי יש לי את המשאבה atman at103 עכשיו יש לי צנרת של 3/8 אינצ'. הקטע הוא שהחור יציאה של המים הוא גדול מדי בשביל הצנרת. ראיתי שארקדור פשוט שם איזה מחבר שהתאים לו את זה לגודל צנרת. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות כזה מחבר? שנית,יש לי ג'יגהבייט אורורה ורציתי המלצה למאוורר120מ"מ (רצוי עם לדיםP:). מכיוון שיש לי רדיאטור נחושת והמאווררים של המארז נורא חלשים.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : מעבד - XP1900 לוח - AN7 זיכרון - סטיק אחד של 512MB 3500 של קורסייר ואחד של טוונמוס 512MB 3200 קירור - SP94 עם מאוורר של אנרמקס 92 מ"מ אני עומד עכשיו על 173*11.5 שזה 2000MHZ והמחשב נתקע לי לפעמים. המתח של המעבד שלי שהעלתי אותו ל-1.688 וזה לא עזר אז העלתי עכשיו את ה-NB CORE VOLTAGE (זה המתח לצ'פסטק?) ל-1.65. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות הלאה אם מה שהעלתי עכשיו לא יעזור (בזיכרונות לא נגעתי) וגם על לאן להגיע עם המתחים בלי לגרום נזק,איפה הגבול בכל תחום?
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כנראה אני קונה לוח abit ab9 עם מעבד 6300 c2d אני גם לא מתכוון לעשות oc אבל לדעתי צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל אז רציתי קירור דיי טוב ופשוט להתקנה והכי חשוב שקט ואין תקציב +++שלא יהיה אחד מאלו ששוקל טון+++ חשבתי כבר על אלו אבל אני לא בטוח: ac freezer 7 zalman cnps9700 led Zalman CNPS9500 AT 92mm Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775, תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מקווה שהמערכת שלי תגיע מתישהו בשבועיים הקרובים וחשבתי כבר להכין את מה שאפשר להאצה. המערכת תכלול: לוח אם ABIT IP35 Pro מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box זיכרון 4GB G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 סה"כ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe דיסקים קשיחים (RAID5 (3 HD ובנוסף עוד 2 דיסקים קשיחים ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז ANTEC P182 BLACK 1. איזה קירור מים מומלץ ללמערכת הזאת עד 500 ש"ח (פלוס מינוס)? דרך אגב, ה-ANTEC P182 כולל הכנה לצינורות המים... 2. האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של ראדיטורים במערכת קירור מים למחשב? 3. קראתי כמה מאמרים על Lapping ונראה לי שאעשה אותו עד שכל שאר החלקים יגיעו, אבל כשהלכתי ל"הו…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לחסוך לכם בת'רדים מרובים ולשאול את השאלות בת'רד אחד בקשר למשאבה *האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים של 2 המשאבות הבאות? 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. 1060...Centrifugal pump Pump output 2280 l/h 502 lmp. gal./h. 602 U.S. gal./h. Delivery head 3,10 m/wat.col. 10 ft. 2 in./wat.col. Power consumption 50 W Hose connection (suction…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, החלטתי שלא התעללתי בכרטיס שלי מספיק, אבל משום שהוא כבר מתחיל להיות לא יציב בגלל שכנראה חסר לו קצת מתח, הגעתי אליכם לחפש שיטות להעלות את המתח שלו, בלי לצייר עליו בעיפרון כמו מטומטם. התוכנה היחידה שנראה שעובדת גם עם וויסטה וגם עם הכרטיס היא ATI TRAY ROOLS, שנותנת לי את האפשרות להגיע עד למתח של 1.158. כל תוכנה אחרת (כמו AMD GPU CLOCK ו- RIVATUNER) מסרבות להכיר בכרטיס שלי ו\או במערכת ההפעלה. עכשיו, ב-ATT יש אפשרות ליצור פרופיל מתחים מותאם אישית. הבעייה היא כשאני עושה את זה המחשב שלי עושה "גררררררררר" ואז מרסטט. מה שבעצם מביא אותי ל BIOS FLASHING, וישר לוקח אותי צעד אחורה כי למיטב הבנתי הדבר היחיד שזה עושה הוא להוריד את מגבלת השעונים מ-CCC, מה שלא כ"כ מפריע לי, אלא מגבלת …
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 על לוח אם P35-DS3L עם 2GB זכרון וSapphire HD 4870 Toxic 1GB שמחובר לCorsair 450W Pure. המעבד שלי (לפי RivaTuner) נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות (בIdle) ל65-57 בזמן משחק (נאמר לי שטמפרטורות אלו לא סבירות למעבד). על המעבד יושב Arctic Cooler 7. הכרטיס מסך נמצא בערך באותן טמפרטורות. כמוכן, לאחר הרבה זמן במחשק מסויים, יש האטה בביצועים (המשחק זז הרבה יותר לאט). למישהו יש מושג ממה זה נובע? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הג'יפורס 8600GT של ג'יגהבייט בא כברירת מחדל על GPU: 600MHz Memory: 720MHz ומכאן ניתן להסיק שהוא מומהר מהמפעל. עכשיו ברצוני להמהיר אותו עוד טיפה לראות מה גבול היכולת שלו אבל ניתקלתי בבעיה. גם ב nTune וגם ב RivaTuner 2.06 אני לא מצליח להעלות את התדרים. איך שאני עושה Apply זה חוזר בחזרה ל לברירת מחדל ולא משנה עם אני מקטין או מעלה ב מגה הרץ 1. יש מצב שהוא נעול מבחינת אובר קלוק?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?
-
- 12 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט והטמפ במנוחה היא 51 56 משהו כזה אז אני שואל אם זה מסוכן אם כן אני רק צריך לחכות שיגיע הביג טייפון יום חמישי אבל זה מסוכן? אה ואיך אני יודע אם ביג טייפון יתאים ללוח שלי?
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-