עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by חננב,

לפני יומיים הורדתי את התוכנה speedfan 4.33 בהמלצת כתבה בנושא קירור המחשב. עכשיו יש שתי בעיות: 1. בניסיון לאמת את הנתונים התקנתי גם את התוכנה שבה עם הדרייבר של הלוח אם (ASUS) והיא מראה לי את הטמפ' של המעבד והMB להיפך, כלומר 33 למעבד ו 45 לMB במקום 45 למעבד ו 33 לMB. 2. לפעמים אחד מה HD שלי מגיע לטמפ' מבהילות של 55+ מעלות ובצד יש סימלון של אש :errrr: (בתוכנה של ASUS אין נתונים לHD). באיזה תוכנה אפשר לאמת את הנתונים האלה והאם הHD, שאגב בשימוש מועט, עומד להישרף?? גמר חתימה טובה וצום קל!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Turbine,

שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  4. היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by noamborisov,

יש בתוכנה מעלות של CPU שאני מבין שזה המעבד AMBIENT שזה סביבה כנראה HD שזה דיסק קשיח.. אבל יש גם את ה Remote מה זה? כי הוא על 55-65 מעלות אצלי תמיד.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אז ככה, החלטתי לחסוך לכם בת'רדים מרובים ולשאול את השאלות בת'רד אחד בקשר למשאבה *האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים של 2 המשאבות הבאות? 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. 1060...Centrifugal pump Pump output 2280 l/h 502 lmp. gal./h. 602 U.S. gal./h. Delivery head 3,10 m/wat.col. 10 ft. 2 in./wat.col. Power consumption 50 W Hose connection (suction…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by TC,

אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  8. באיזה תוכנה אני בודק את הטמפרטורה של כרטיס המסך והמעבד? :

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by valera199309,

1.הבעיה היא כזאת אחרי כל כיבוי המחשב דרך SHUT DOWN הוא מתכבה המסך ניכנס למצב STAND BY אבל כל המאווררים ממשיכים להסתובב והכל מקבל חשמל ואז אני צריך לכבות אותו דרך הכפתור הבעיה התחילה מאז פירמוט לוינדוס 7 2.מאז החלפת ספק כוח התחלתי לקבל שגיעה CPU FAN ERROR ואז אני צריך ללחוץ על F1 כדי להמשיך המאורר עובד מעולה על 2600 RPM והמעבד על 32 מעלות

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  11. הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by roeiw,

יש לי אתלון 2600+ ברטון במהירות סטוק היה תמיד מוציא 60 שניות פתאום הוא מוציא לי דקה וחמישים שניות!!! בחישוב של מגה אחד. תעזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  13. לפני חודש קניתי מחשב עם מעבד Athlon Xp 2200+ שנועד ללמוד איך לעשות OC. כיום המחשב מת, מאחר והמעבד הוא BUILDIN וה-BIOS לא תומך בשינוי ה- MULTIPLIER ניסיתי לשנות את המכפלה פיזית ע"ג המעבד. חיבורי הL1 היו שלמים ולא נחתכו ע"י לייזר לכן מה שנותר (לפחות כך חשבתי) הוא לשנות את המכפלה (פתיחת וסגירת מעגלים ב-L3). כרגע המחשב נדלק המאווררים מתחילים לעבוד הCD חושב ושם זה נעצר, מסך לא מקבל כלום הביוס לא עולה וכמובן גם הWINDOWS. יש דרך חזרה??? השינוי שניסיתי לבצע הוא לנתק את המעגל השני משמאל בחיבורי L3 כך שאני אקבל: : C : : : המקור הוא- : C : C : :=פתוח C=סגור

14. Started by OutRaGe,

שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by 3pac,

יש לי E7200 2.53GHz וHD4870 עם ספק SeaSonic 400W . אני רוצה לעלות את המעבד ל3GHz לפחות ,השאלה היא אם המערכת מתאימה לOC . מה דעתכם ? כדאי לעשות ? הספק יחזיק את המערכת ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. יש לי מעבד פרסקוט 3.2GHz דגם 540 סטפינג D0. הבעייה היא שמתח ברירת המחדל הוא בערך 1.35 ובמתח הזה המעבד מתחמם רצח ללא OC! באתר אינטל מצויין שהטמפ' המקסימלית היא 67.3 בערך אז אני מוריד את המתח ל1.25 ואפילו אז המעבד עדיין עובר במעט את ה67 מעלות במאמץ, מה שאבסורד הוא שהמעבד יציב לחלוטין במתח הזה, מתחת לזה הוא לא יציב (נבדק בעזרת S&M במאמץ מקסימלי). יש לי גוף קירור Aerocool Extreme המיושן אבל הוא עדיין אמור להיות יותר טוב מקירור סטוק וחידשתי חומר טרמי לא מזמן... מה לדעתכם אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם, אז ככה יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עם קירור סקוט עשיתי לו אובר ל3.2 והטמפרטורות הם 46 במנוחה ו60 במאמץ 100% אחרי הרבה מאוווווודדדדדדדדד זמןןןןןןןןןןןןןןן השיא שלו זה 62 וזה היה לשנייה האם זה נורמלי ועוד שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם צלעות קירור ומאורר קטן עליהם האים זה אפשרי לעשות לו oc נחמד? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

עד 200 שקל , למעבד E8400 , כמובן בשביל OC תמליצו בבקשה כולל קישור לקניה מאתר כשלהו באינטרנט תודה מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by Sandman,

היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by zoman,

נתקלתי בהתקן הקירור הזה ,האם מישהו יכול להביע את חוות דעתו לגבי ההתקן האם הוא יעיל ,לצורך קירור פנים המארז שלי ? ההתקן http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by X-It,

היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by sivan82,

היי לכולם, קודם כל אני חדשה בפורום, ואני מחפשת בנרות פיתרון לבעייה שלי, אז אנא התייחסו בסבלנות. יש לי מחשב נייד טיפה ישן DELL C640, אשר נהרס לו המאוורר ל CPU המעבד הוא אינטל פנטיום 4 האם מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג מאוורר שיתאים? אשמח לכל הפנייה ועזרה תודה, סיון

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים