אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה, ממי שמבין, בבחירת מאורר 80 מ"מ למארז. שיהיה הכי שקט והכי מקרר. (עדיף עם בקרת טמפ'): א. Antec 80mm SmartFan ב. Vantec ThermoFlow 80MM ג. Vantec STEALTH 80MM ד. Thermaltake 80mm smart fan איזה מהם הכי טוב? למי שלא בטוח באיזה מאוררים מדובר שיכנס ל - www.pandas.co.il, לתוך "פתרונות קרור".
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם כן, איזה שיפור יש ומה על קרור הזכרונות? שווה את ההשקעה? (בד"כ הייתי מחליף את הקרור למשהו בבניה/אלתור עצמי אבל הקרור STOCK קצת יותר מסובך מה גם שהוא מקרר את הזכרונות) ... אשמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים וגם הרכבתי אותו בעצמי ... וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלות טרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות : 1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוס כמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. 2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוס שכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד... אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ? מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 pro לוח gigabyte ep45-ud3p לא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690 נכון …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: AMD XP 1800+ ABIT NF7-SL REV 2.0 VOLCANO 11+ 512MB PC3200 SAMSUNG COMPUCASE 6AR1 WITH 120MM FAN התקנתי את WINBOND HARDWARE DOCTOR שצורף עם הלוח אם. שאלתי היא כזאת מה טווח הטמפ' הרצוי למעבד הנ"ל בסביבה הנ"ל (מאיזה טמפ' זה נחשב מסוכן?, מהם טמפ' העבודה הרציונליות, לאן אני צריך לשאוף מבחינת קירור ? וכו...) תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהחום הזה התחיל, והוא קצת ירד לאחרונה, המחשב שלי התחיל להתחמם, במיוחד המארז. כל פעם שאני נוגע בו אני מרגיש שהוא ממש חם ובמידה מסויימת, לא כדאי שהוא יהיה כל כך חם. המארז שלי הוא CM690, יש לי 3 מאווררים כרגע, אחד על הדלת שמוציא אוויר, אחד מאחור שמוציא אוויר, ואחד מקדימה שמכניס אוויר (והאוויר עובר דרך ההארד דיסק כמובן). לפני החום הטמפ' הממוצעת הייתה ככה: מעבד-מנוחה:40-50 מעלות כרטיס מסך-מנוחה:48-55 מעלות. --- מעבד-מאמץ:60-70 מעלות כרטיס מסך-מאמץ:60-70 מעלות גם כן. עכשיו זה השתנה, במנוחה המעבד והכרטיס מסך מגיעים בקלות ל60 מעלות, ובמאמץ הם מגיעים לקצת יותר מזה. לכרטיס מסך יש קירור כפול, ככה כשאני מפעיל יישומים שדורשים מאמץ אני מגביר את מהירות המאווררים ל50% (בד…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? בערך ב550, 600 גג. הנה שאר המפרט : AXP 2500 epox 8rda radeon 9600 pro תודה!
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
עבדתי על מהירות 280 * 9 במשך כמה ימים.. המעבד עבר טסטים של סופרפיי 32 מגה יותר מ 10 פעמים.. אחרי שלושה ימים [היום] איך שהווינדוס עולה פשוט הוא עושה ריסט יש איזהשהו פיתרון מבלי להוריד את הבאס?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הלוח הוא MSI NEO 4-F הקירור המקורי שעל הלוח רועש בטירוף
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המערכת: AMD 64 3200+ CG MSI K8N Neo PT Crucial Ballistix 4000 512MB*2 Leadtek 6800GT ספק כח גנרי עם 18A ברייל של 12V תנאים: מארז של פוקסכון פתוח ת מאוורר 80MM שמוציא אויר (לא משמעותי כי המארז פתוח?) נקיתי את המאווררים של המעבד והכרטיס מסך, מארז עם שמן. כמו כן מרחתי AS5 על הליבה והזכרונות של הכרטיס מסך וסגרתי אותו בלי הפלסטיק המפורסם של לידטק. הכטיס מסך על דיפולט מאחר ואין לי כרגע ספק טוב. הוצאתי סטיק אחד של זכרון מאותה סיבה. טמפ' חדר של 22 מעלות בערך. OC ראשוני : core speed : 2311 multi: x 11 HTT : 210 Memory : 2,2,2,5 טמפ' Idle : NB = 40 CPU = 34 כרטיס מסך : Core : 51 Ambient : 37 הטמפ' של המעבד נבדקו באמצעות Core Center .
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי MSI RX600XT ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי את התשובה המלאה שרציתי. האם ה OC יועיל לי ולאיזה רמוות אני יוכל להגיע ? ב ATI TOOL זה רושם לי CLOCKS 500:364
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט , עם מעבד אנטל 2.6 מיגא הרץ / 800 , זיכרון 512 דואל צ'אנל. אין לי בעיות קירור בכלל , יש לי ספק כוח שקט מאוד של HEC 300 ואט אין מאוורים במארז , על המעבד יש כרגע גוף הקירור של זלמן cnsp7000p-u שהוא גם שקט. ז"א , שיש 2 מאווררים פועלים במארז , של הספק כוח , ושל המעבד -של זלמן . ברצוני לשדרג גוף הקירור של המעבד למשו פאסיבי ללא מאורר - ראיתי כל מיני של TT אני לא יודע עד כמה זה מוצלח , אבקש ממכם להצעות תקציב 250 - 300 ש"ח, ויש לציין שאני לא הולך לעשות אובר קלוק לא למעבד ולא לשום דבר אחר. פשוט רוצה שקט מוחלט תודה לכל המגיבים...
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?
-
שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש למישהו את הלוח הזה? אני לא משנה לי עד לאן הוא יגיע OC השאלה אם בכלל זה אפשרי כלומר אם יש בביוס אפשרות להעלות FSB מתחים לשנות מחלקים כי אני לא מוצא על זה מידע ברשת. המעבד כנראה יהיה E2140 אבל זה לא הנושא.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC, ואני לא בטוח על איזה קירור ללכת: TT V1, Sunbeam Tuniq. איזה מביניהם יותר יעיל בקירור ושווה את ההשקעה הכספית? יש לכם המלצות לקירורים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של סיבוב המאווררים במארז (הם מחוברים ללוח אם) , השאלה שלי היא איך אני מגדיל את מהירות הסיבוב של FAN2 (מדובר במאוורר על הגג , מאוורר שקט של CM) , בעקרון הוא אמור להגיע עד 1200RPM. בלי קשר לזה , אם אני ארצה להחליף את המאווררים הנ"ל במאווררים 120/140 (שקטים ושידחפו הרבה אוויר , את המאווררים הכחולים של CM אני לא שומע בכלל אבל הם דוחפים פחות אוויר) איזה דגמים ממלצים (מאווררי LED כמובן) ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-