אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאלה ראשונה בכותרת. שאלה שנייה, מאיפה רונים חלון שקוף (דק כזה) לשים בדפנת המארז? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי עשיתי OC דרך הביוס , שם ה cpu multiplier עומד על 9 וב CPU-Z על 6 , למה זה? כמו כן המטרה היא להגיע ל 3ghz יציב מה שלא נראה לי תהיה בעיה עם v1+p35-dsl+q6600 ... כמו כן הזיכרון הוא במהירות 800 לפני OC היה 667 ועכשיו 833 ... עצות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם אני שומר על טמפרטורה נמוכה למעבד אז לתת לו מתח גבוה (1.7-1.8V) זה מסוכן למרות שהטמפרטורה טובה?
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מסך nvidia GeForce 2 100\200 mx ורציתי לעשות עליו oc כי אני רוצה שזה יעבוד יותר טוב במשחקים... אז ככה אני רציתי לעשות עם התוכנה riva tuner אפשר נכון ?? בקיצר ברירת מחדל של הכרטיס זה: Core Clock---175 MHz Memory Clock----166 MHz אני יודע כרטיס מעפן אבל עוד כחצי שנה פחות אני קונה כרטיס חדשדש בקיצור רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל את ה MHZ? ד"א הרכבתי על הכרטיס מאוורר 8.0 סנטימטר אז אפשר להעלות קצת יותר,החום של כרטיס המסך מגיע ל 36 בלי מאמץ/עם מאמץ אני לא יודע לבדוק חחח
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היה לי מאוורר מקורי של אינטל ובזמן מנוחה הטמפ' 48 ועכשיו כשהרכבתי את הפולו 735 כשהוא על פוול rpm הוא עומד על 2-3 מעלות פחות... למה זה לא משפיע לי עד כדי כך??? ציפיתי ליותר! למה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של lenovo (מעבד t5200, ציפסט 945) המעבד רץ על 1.6GHZ והFSB על 533 MHZ. הרחבתי את הזיכרונות כך שיש לי שני מודולים של 1GB של DDR2 667MHZ. אך כאשר אני בודק ב cpu-z אני רואה שהזיכרונות רצים על 533 MHZ (אומנם בתיזמונים טובים יותר, cl4 במקום 5). היחס בין בין תדר המערכת לזיכרון הוא 1:2. האם יש דרך להעלות את התדר של הזיכרונות או שבגלל שה FSB הוא 533 אני לא יכול.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני ממתכנן להתחיל להמהיר את המערכת בצורה רצינית- אז אמרתי נסגור קודם כל את נושא הקרור אז עשיתי לעצמי חבילה בפנדה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Arctic-Cooling ATi Silencer 3 173 ש"ח 1 ZALMAN Multi Connector zm-mc1 27 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ש"ח 2 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 110 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח סה"כ 585 ש"ח אוקיי אני צריך בבקשה דעות שלכם לשיפורים: ATI SILENCER 3 -מותאם ל9800XT (האם הוא יותר טוב מהקרור סטוק המאסיבי של ה9800XT?) MULTI CONNECTOR - כדי לחבר מאוררים ישירות לספק (כי בלוח אם אין כבר מקום) SLK 948U - אין מה להסביר... SF2 X2 (אחד למעבד, ואחד לדלת המארז) וכמובן משחה טרמית (הבנתי שהיא מעולה) בעתיד אני מתכנן ג…
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי מנועה מפרט אבל כנראה הם עישנו משהו ושלחו לי sapphire 1900xt בנפרד וקירור באריזה בנפרד במקום הבנאדל שהם מרכיבים עם connect 3d אוקי אז....... זה מסובך? או שזה לא מסובך כמו שמרכיבים למעבד של המחשב? אם אפשר תשובות מהירות כי אני בהרכבה, תודה
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה למדוד טמפ' של הכל במחשב שאני אומר הכל אני מתכוון לוח אם מעבד כ.מ ועוד דברים אם יש דרך פשוטה תגידו לי אני יודע שאפשר גם מהBIOS אבל אני לא בדיוק יודע איך
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התחיל פתאום לעשות רעש ממש מעצבן... פתחתי את המחשב וניקתי את כולו מאבק כולל הכרטיס מסך... אבל הוא עדין רועש, אם אני עוצר את המאורר של הכרטיס מסך עם האצבע אז הכל שקט אבל כך הוא ממש רועש מה אפשר לעשות? יש לי HIS X1900XT ודי קשה ל"שמן" את המאוורר תמונות http://hothardware.com/Articles/HIS-X1900XT-IceQ3-Dual-DLDVI-VIVO-512MB/?page=2 מה אפשר לעשות אני כבר מתחרפן...
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי לנקות את הקירור של המעבד ואת המשחה הטרמית מהמחשב P4 שיש לי בבית. עכשיו פירקתי את הקירור בזהירות, ואז ניקיתי ומרחתי משחה חדשה והחזרתי את המעבד לתושבת, לאחר מכן אני נסיתי במשך שעתיים להכניס את הקירור לחורים שבו המקלות האלה צריכים להיכנס, ולא הצלחתי וכמעט שברתי שם חתיכות פלסטיק שאמורות לתפוס אחרי שהן נכנסות לחורים. עכשיו מה שמוזר לי זה שעשיתי את זה כבר כאשר החלפתי את הקירור סטוק ל AC FREEZER 7PRO והכל הלך חלק ועבד יופי. וניסיתי לחבר את הקירור סטוק בחזרה ובהתחלה נראה שהוא נכנס בקלות ואז גיליתי שכל הפלסטיקים שלו נשברו. אז אני עם ה AC ממש נזהר שלא יישבר כלום, מה אני אמור לעשות? הוא לא מוכן להיכנס לחורים שם וזה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-