אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בכללית, אני יודע איך עושים זאת, אני רק רוצה לדעת איזה פינים צריך לקצר בשביל לעשות VMOD ל1.75 ולמתחים נמוכים מזה. אהה, המעבד הוא מעבד של פנטיום 4. תודה מראש. 8)
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי. אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק. ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9100 של ספיר יש על הליבה היטסינק ומאורר (שרשום עליו POWER BY ATI) הוצאתי תמאורר ושמתי מאורר חדש (שאי בטוח שיותר טוב) ששיך אם אני לא טובע לפנטיום 2 . אני לא בOC . יש סיכוי ואני יודע (ללא חיישן חיצוני) אם הטמפ' ירדה או אם הקירור החדש עזר בגרוש ?
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הצלחתי להוריד ל 40-42 במנוחה ו 45-47 בעומס . להזכיר AMD XP1800@1800 144*12.5 עם הדרגון אורב 3 .
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE אמרו לי להחליף לו את המאורר כי הוא עושה רעש בכללי לגבי מאוורים האם קל להתקין אותם ? איך בוחרים מאורר טוב ? גם כאלו שנמצאים על המארז מה ההבדל בין קירור מאוררים לבין קירור מים או קירור אחר ? איפה אני לומד מהתחלה על קירור מים איך מתחילים והאם זה מתאים לכל מחשב ? עוד שאלה אפשר להחליף מאורר של כרטיס מסך ? תודה למי שיענה לי ;D
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
3DMark Score 4869 3DMarks SM 2.0 Score 2142 SM 3.0 Score 2872 CPU Score 860 COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עד 200 שקל , למעבד E8400 , כמובן בשביל OC תמליצו בבקשה כולל קישור לקניה מאתר כשלהו באינטרנט תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שמותר לעבוד עם הכרטיס מסך הזה במשך שעות ארוכות(למשל במשחק וכו'..) בלי אוברקלוקינג, כמה במאמץ צריך להיות פחות או יותר וזה בסדר? אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה ATITool, והעלתי כבר מ560 ל600 בCORE בשלושת הפרמטרים בתוכנה(2D, 3D Low Power, ו-3D Pref.) עשיתי SCAN FOR ARTIFACT וחיכיתי במשך רבע שעה שלמה - ולא קיבלתי שום דבר, הכל בסדר גמורהעניין הוא שהוא לא עשה עם הקוביה הזאת תלת מימד וסובב אותה.. למה? האם אני קודם צריך ללחוץ SET CLOCK? או שזה בכלל כפתור רק אחרי שאני יודע בטוח שהכל יציב? הרי אני רואה שכבר באמת זה על 600 והכל, אבל איך אני גורם לו לעשות את הבדיקה של התלת מימד לראות אם הוא יציב על העאלה של ה40HZ האלה על הCORE? וכמובן להמשיך הלא…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח להעלות את הFSB זה נעול או משהו לא יודע . אז ככה זה מראה לי בביוס . CPU BRAND - INTEL CPU TYPE - P4 CELERON CPU RATIO - LOCKED CPU FREQUENCY - 100MHZ זה מראה לי שאני לא יכול לשנות כלום למה?.....
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה זה פתיחת צינורות ביכלל הרי פשוט מורידים תוכנה ועושים איתה אוברקלוק לא?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-