עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  2. אני רושם את זה כאן מכיוון שאני רוצה לבדוק את הטמפרטורות של ההרדיסק במאמץ רוב הזמן אני משחק במשחקים יחסית כבדים ואני רוצה לדעת על כמה מעלות ההרדיסק יושב

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Gosha,

קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by ravnadal,

מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ המשלוח מח"ול עושה את העסקה הזאת ללא כדאית כל כך

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gtx980sli,

למה אין קרור שעובד על קירור חשמלי כמו מקרר (תושבת שבתוכה יש מקרר קטן) או מים שעוברים במקרר קטן שמקרר אותם? (ניהיה לכם קר מריבוי הק.ר) אני יודע שיש בעייה של התעבות אבל אין דרך לפתור זאת

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by dudu26,

הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי בזלמן, כדי לשמור על השקטטט. לפי האתר של זלמן, ה- VF700-cu מתאים רק ל- 7900GT. ה- VF900 מתאים גם ל-GS. אני צודק? שוה את המחיר? אופציה אחרת ושקטה לגמרי? תודה!

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! היום בבוקר מצאתי שמוכרים בארץ את הקירור הזה VGA Cooler Rev. 2 ICY VISION שאני רוצה לשים אותו על GTX 470. מה דעתכם על הקירור? בכמה זה יתן שיפור מקירור סטוק? האם זה יפתור גם את בעיית הרעש? תודה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. יש לי על המעבד CAK II 38 אני רוצה לקנות מאורר לkt333 ואין לי מושג מאיפה אני משיג מאורר בגודל הזה! המעלות שלו מגיעות ל40-44 תודה!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by yoav9,

יש לי תכנון עתידי לאיזה פנטיום אכזרי, וכמובן שo/c זה חובה, עכשיו יש לי דלטא 60 מ"מ שכבר התרגלתי אליו, אבל גיליתי שאין שום hs אימתני לפנטיום 4 שהוא לא 8- מ"מ, אז די נדפקתי, כנראה שאני יחבר אותו בצד או משהו... זאת לא הנקודה. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף, לא מצאתי בשום מקום ביקורת על הax-478 וכל הביקורות של הוולקנו אמרו שהוא מצוין ואני יודע שהגיעו איתו למהיריות מאוד גבוהות... עכשיו אני מניח שאם אני ישים ax-478 ועוד איזה מאוורר 39 cfm זה גם יהיה נחמד, השאלה היא האם ההבדל יהיה גדול? האם זה שווה את התוספת המשמעותית של הכסף? בכמה זה אמור להטבתות בoc, ואולי למישהו יש ביקורת על הax-478 (לא ax-7!!) ושאלה אחרונה שלא כל כך קשורה, מישהו יודע איך אפשר לברר כמה cfm מוציאים מאווררי האנרמקס …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. אני לפני קניית מחשב ואני צריך קירור לכל ה3 רכיבים בדרך ל OC על רמה מה שחשוב שיהיה שקט ויעבוד כמו שצריך תודה תקציב כולל לכל הפריטים 1000 שקלים עד 1300 ככה

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעוניין לדעת עם ה-tt sf2 טוב ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by killer47,

אני ממש ממש חדש בזה ואני מבקש שמישהו פה יתן לי מדרעך טוב אך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by pupik,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by udist,

כרטיס המסך שלי נותן טמפ' קצת מוזרות, נניח רגע לזה שהטמפ' גבוהה (78 במאמץ), הטמפ' לא "נעה" בתחום מעלות מסויים, אלא מגיעה למקסימום ונשארת שם... (וכך גם במנוחה מן הסתם) האם צריכים להיות פיקים מסוימיים בטמפרטורה של הרכיבים כשהם במקסימום מסוים, או שהם סטטים, במקסימום בפעולה ומינימום במנוחה?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by inter-net,

הרכבתי אחד לפי המאמר של קובי חסון, ושאלתי היא: לאן אני אמור לחבר אותו??!?!!? אני יודע... ללוח אם ... אבל לאן בלוח אם ? אני לא מוצא חיבור מתאים. בתודה מראש לעוזרים, inter_net

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. אני הולך על מארז - מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W - קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B 2. המליצו לי על קירור נוסף בחזית של Arctic Cooling 80mm הסטנדרטי. אבל בחנות שאני קונה ממנה יש להם את הדגם עם PWM. קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-8025PWM 3. המליצו לי ללכת על הדגם הסטנדרטי של AC בלי PWM ובלי 8L (שאגב אני לא יודע עדיין מזה אומר) אבל אין את הדגם הסטנדרטי הזה של AC בחנות. 4. בחנות המליצו לי על Nexus Real Silent Case Fan 80mm, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SP802512L 5. אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה של Nexus כי בחנות גם אמרו לי שהוא הרבה יותר שקט מחברת AC.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by summer,

מתכוון לעשות OC למעבד E2140 עם הלוח הזה והבנתי שיש לו בעיה של התחממות גם בלי OC מישהו ניסה לעשות איתו אוברקלוק? אם כן, אשמח לראות תוצאות ולשמוע מה אתם חושבים עליו תודה!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Mentally ill,

ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by aviram20,

היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by iMeash,

אהלן, רכשתי מחשב חדש שכנראה יגיע בסוף השבוע או בתחילת שבוע הבא. הדבר המתבקש הוא לעשות בדיקות מאמץ ולראות שהטמפרטורות טובות בכדי לא להסב נזק. הבעיה היא שאינני מבין חצי דבר וצריך את עזרתכם. אשמח לקבל המלצה לאיזושהי תוכנה שיכולה להפעיל עומס על המעבד והכרטיס מסך. המעבד המדובר הוא ryzen 5 3600 עם הקירור שמקבלים איתו (זה בדיוק החשש שלי). כמו כן איך אני יכול לבדוק שהמאווררים, הן של המעבד והן של המארז עובדים במהירות הנכונה? תודה !

23. Started by SpiritKnight,

יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. טוב האמת היא שהביוס שלי כלל לא עשיר באופציות. הכל התחיל אי שם בבאס 133 הגעתי למעל 150 אם אני לא טועה ולא יכולתי יותר. נכנסתי ל cpu voltage והיו שם 3 אופציות: +2.5 % +5.5 % +8.5 % כמובן שבחרתי באופציה הראשונה והגעתי עד הלום. העלתי ת'באס ל168 וכשאני מנסה 170 המחשב לא עולה או קופא. נראה כאילו מתבקשת העלאת מתח נוספת אבל אני מפחד לשים את זה על +5.5 %.... מה דעתכם? לגיטימי לשים על 5.5%+? יכול להיות שמשהו אחר מגביל אותי? מערכת: Intel pentium 4 2.4 Motherboard Name : Albatron PX865PEC Pro v2.0 זכרונות שני סטיקים: 1 - ddr 256 400mhz ddr 512 400mhz -1 ספק ג'נרי 500 וואט. קירור סטוק.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by ABL,

הצלחתי לעשות OC ממש מינימלי ובכל האתרים ראיתי שכולם הצליחו להגיע הרבה יותר רחוק בלי שינויי מתח וכדומה שלי עובד בסטוק על MEM: 900 GPU: 770 ואני הגעתי רק ל: MEM: 960 GPU: 775 5HZ מעל גורם לארטיפקטים בATITOOL הטמפרטורה במאמץ: 84C מאוורר על 100% יש עצות?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.