עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by benor,

האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by bykeking,

הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Triple-z,

אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by oren13,

התזמונים בזיכרונות לדוגמא Bank Cycle Time הקיצור שלו בביוס זה (trc) אז אני צריך לדעת את הקיצורים של RAS# to CAS# RAS# Precharge DRAM Idle Timer

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. ניסיתי לא לעבור 1.55 מתח ולא להתעסק עם הCPUNB V כדי לא לפגוע במעבד. תוצאות חשוב לציין שתדר HT גבוה מ2400 בד''כ פוגע בביצועים. בסה''כ תוצאה מכובדת למדי למעבד C2

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

E6300 P5LD2-SE TWINMOS 667 - CL 5 512X2 ספק שהגיע עם המארז שלי Soprano - TR2 420W קירור סטוק למעבד לכרטיס מסך יש לי גם כן שאלה, זה הכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם קירור פאסיבי (או אקטיבי [מה שהוא לא עם המאווררים]) עד איפה אוכל להגיע עם המערכת הזאת? ועם הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

יש את המאוררים הדקים האלה שיושבים על הסינק עם קליפסים קטנים של הפנטיום 3 וסלרון 1200 למינהם קיצר הורדתי את המדבקה ויש שם איזה פתיחה מוזרה לא כמו המאוררי 80 הרגילים איך מפרקים את הכנפיים ?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  8. איפה אני יכול לשים אותו במחשב שלי כדי שהוא יהיה הכי מועיל ? יש לי P4 ( פנטיום 4 ) לוח M של אסוס FGORC 5000 וכרטיס רשת במחשב .. הוספתי תמונה של מאוורר בדיוק כמו שלי

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by doker,

יש לי לוח ישן של asus P4S533VM ומעבר p4 2.0 נכנסתי לביוס ואני רואה שישנה אפשרות לבצע אוברקלוק אבל אני לא יכול לבחור באפשרות הזאת בגלל שהיא אפורה בנוסף לכך לא מצאתי תוכנה שבעזרתה אני אוכל לבצע אוברקלוק ללוח זה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. כן...שלום יש לי GEFORCE FX-5200 של ASUS ואני עושה לו אובר-קלוקינג ופשוט אני רוצה לצרוב את זה לביוס שלו...כי אני לא רוצה להאמיס על הכרטיס כל פעם שאני עושה ריסטרת למחשב ואז הכרטיס יקבל שוק של כח ....אני רוצה שזה יהיה קבוע...אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אז תשלח לי תגובה........ואם אין לכם משהוא עוזר לומר אז על תומרו אותו! ...............תודה...................

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by Laydeejane,

איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס AMD Phenom II X3 710. המחשב לא יעבור המהרה מכל סוג שהוא. כמו כן המחשב לא מיועד לישומים שיעמיסו על המעבד יותר מדי. הנושא בעל החשיבות הגבוהה ביותר מבחינתי היא שהמחשב יהיה שקט ולכן אני מתכנן להשקיע גם ברכישת מארז שקט. בהתאם לכך חשבתי לרכוש קירור פסיבי למעבד ולכן אני מתעניין ב Z600. האם Z600 מספיק טוב לקירור AMD Phenom II X3 710? מה המגרעות שלו? האם יש למישהו המלצות לגופי קירור אלטרנטיביים (אפילו לא פאסיביים ובתנאי שיהיו שקטים מאוד)? תודה, אהוד

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום אני לאחר OC נחמד 2500@3200 ורוצה למשוך עוד את המערכת עכשיו יש לי NF7 שמזייף לכן אני צריך המלצה לצג טמפ" זול ואמין סביבות 100 -200 ש"ח עדיפות לכיוון ה 100 ש"ח הדרישות ממנו הן לפחות 3 חיישני טמפ" אופציות שליטה על לפחות 2 מאווררים. צבע כהה שחור שישתלב במארז הרכבה לא מסובכת מדי אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by super-MC,

מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by white_angel,

יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by migez,

ממ שלום, ברשותי המעבד intel pentium 4 prescott 2.8GHZ socket 478 והלוח אם Intel Rock Lake D865PERL. עכשיו השאלות, 1. איך המעבד הזה בשביל לעשות OC? מה המגבלות שלו? 2. חשבתי על לקנות את הקירור למעבד Tuniq Tower 120 בשביל שאני אוכל לעשות לו OC ברמה טובה, האם זה יוכל לעזור לי והאם כדאי לי לקנות את זה בשביל לעשות OC למעבד? 3. והאם הלוח אם שברשותי הוא נעול? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by Armageddon,

I have an Asus A7V266E board and on the northbridge there's a tiny HSF, recently the fan began making very annoying noises that are disturbing my sleep, a small bang on the case used to stop the noise but now it wont stop. Im not looking to use the warranty on the board or try to replace it , im looking for either Zalman passive chipset cooler or Vantec copper chipset cooler but wasnt able to find them. If any of you have any idea where these or another valid option might be available i would appreciate the help. Thanks in advance, Armageddon.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. CORE I7 920 יש אוברקלוק ל 3600 ועבד יפה כבר תקופה אני כנראה אני יוריד בחזרה לאזור 3300 למה הטמפרטורה קופצת בצורה כזאת? הליבות כל אחת מראה טמפרטורה שונה וחלק קופצות מ 55 ל 65 ולפעמים 70 יש לי משחה טרמית ששמתי לפני איזה שנה אולי כדאי לי לרענן?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by ThePinkPanther,

נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. ניסיתי קצת ב-EasyTune5 העלתי רק ב-Easy Mode http://img85.imageshack.us/img85/4553/easytune59bf.jpg והמחשב נתקע ופעם אחת עשה ריסט ניסיתי ב-Advanced Mode וניתן לעלות רק את ה-FSB אז העלתי קצת http://img69.imageshack.us/img69/2749/easytune5br.jpg וגם שם חטפתי ריסט בביוס אני לא יודע איך לעשות OC

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by ndv,

יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס ) מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by Ravivz,

שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים אני חדש !

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by bennyriz,

מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנה הזו ?? אני מבין שזו תוכנה שנועדה לאמץ את המעבד למקסימום האפשרי .. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה היא בדיוק עושה ? ואיך מפעילים אותה ? והאם קיימת גירסה לתוכנה הזו שיכולה לעבוד ללא מערכת הפעלה זאת אומרת באתחול המחשב בדיוק כמו memtest86 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.