אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חושב להעיף את ה spire ולקנות משהו יותר שקט ואפקטיבי. קודם כל אני ציך להסיר את הAC שכרגע יש על המעבד, איך עושים זאת? מאיפה אני משיג בקבוק של 99% alcohol isospryl? האם זה חומר הניקיון שמקבלים על ערכות ניקיון לCD's?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני רואה בהמון ביקורות שהם משתמשים בתוכנה של אינטל או MSI ל OC ולאו דווקא כמו ימים עברו דרך הביוס... יש עדיפות כלשהי לאחת השיטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי שקט שאפשר לקנות בארץ, ויתאים לAMD XP1600? לא בשביל אוברקלוקינג (בינתיים) אלא בשביל השקט בראש *****שלי טימטם לי את השכל******
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה זה בדיוק CFM ? איך מודדים אותו ? כמה CFM זה נחשב "טוב" ? 2. כמה דציבל זה נחשב ל"רועש", "בינוני" או "שקט" ? 3. אם יש יותר מאווררים שמכניסים אוויר מאשר מאווררים שמוציאים, זה יכול לעשות בעיות ? ולהפך ? זה הכל, בינתיים... תודה לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי XP 1700 ולוח vtx-h+ של ג'יגבייט. העניין הוא שע"פי הסנסור שעל הלוח הטמ' של המעבד עולה ל-60 מעלות כמה דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, וב Full Load היא מטפסת עד 74... ואז במנוחה יורדת ל65. נראה לי מוזר, אז חזרתי לחנות והמוכר\טכנאי טענו שהמעבדים של AMD מתחממים וזו טמ' נורמלית, ישראל היא ארץ חמה בלה בלה בלה. לא הסתפקתי בזה וביקשתי שילחו את המעבד ליבואן בצירוף התלונה שלי. עד שאקבל תשובה\מעבד חדש אני אשמח לדעת אם זו באמת טמ' עבודה נורמלית למעבד הזה?? (המחשב היה יציב לגמרי, בלי התרסקויות) אני משתמש בקירור הרגיל של המעבד ובמארז 2 מאווררים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת כמה חם כל רכיב ושיכולה להזהיר אותי אם החום גבוהה מדי בתוכנה hmonitor אני לא יכול להשתמש כי הוא מבקש ממני להירשם למישהו יש עוד תוכנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ מנסיון על אחת מאלו? 1. Nanotherm BLUE II https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1269 2. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+Thermal%20Compounds 3. Arctic Silver 5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm כמה טובות הן, כמה זמן הן מחזיקות וכמה קשה לנקות אותן?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי כרטיס מסך ASUS 9600XT. הכרטיס כבר ישן והמאוורר שלו לא עובד בכלל. לכרטיס יש גוף קירור די גדול. במנוחה הטמפ' של הכרטיס עומדת על בין 45 ל50 מעלות. לא משחקים במחשב שהוא מותקן עליו, אבל כן רואים הרבה סרטים. לא כל כך מתאים לי להוציא איזה 150 שקל על קירור לכרטיס הזה. חשבתי בכיוון של לארגון מאוורר שישב מתחתיו ויזרוק עליו אוויר. ראיתי הרבה מאווררים שמתחברים לסלוט של כרטיס, אבל הם שואבים אוויר החוצה מהמארז וזה לא נראה לי יעיל במקרה הזה. מה אתם אומרים? 2. באותו מחשב, יש על הצ'יפסט מאוורר 40MM. לאיזה כיוון הוא צריך להסתובב? בבקשה רק מי שבטוח שיענה. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
הציעו לי החלפה במעבד שלי E4300 תמורת E4400 בחינם, המצב שעכשיו אני עם E4300 בOC בערך ב3.2GHZ האם הE4400 יספק לי תוצאות טובות יותר באותו OC ? האם הוא התחמם באוהת מידה/יותר ? ובקיצרו האם זה עדיף ? (גם מבחינת המכפלה שלו שכרגע אני עם 9 בE4300 ובE4400 אין לי מושג מה המכפלה) תודה **טעות בפורום** נא להעביר לפורום OC וקירור תודה !
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעה gigabyte-nsc אם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותר אם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על קירור איכותי ושקט(השקט חשוב לי) למעבד הנ״ל, בסכום שלא עולה על 140 שקל. יש לי 2 אופציות שחשבתי עליהן: tms.co.il/product/7946 tms.co.il/product/10525 אבל אם יש לכם איזשהי המלצה על משהו שיספק יותר את הצרכים שלי אשמח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הנה המאוורר והנה לינק לסרטון הדגמה: http://www.justcooler.com.tw/english/products/system/movie.htm תנו את דעתכם עליו
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2180 שאני מנסה כרגע להמהיר אותו ולא רוצה לסכן אותו......העלתי לבאס 300 ומן הסתם המחשב לא יציב וקורס התחלתי לעלות מתח בקפיצות המינימום וכרגע אני על 1.3625V ועדיין לא יציב רציתי לדעת מניסיונכם (מי שהגיע לבאס הנ"ל) על איזה מתח זה אמור להיות או בדרך כלל אמור להתייצב (אני יודע שזה קצת שונה בין מעבד למעבד). ויותר חשוב עד לאן אני יכול לעלות בלי לסכן את המעבד (יש לציין שהטמפרטורות בסדר (54 במאמץ)
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי כרטיס מסך ומאווררים למארז, המפרט מחשב שלי הוא: מארז: ECLIPSE P400S מאווררים למארז: כולם חדשים של Pure Wings 2 PWM - בצורה של 2 למעלה, אחד מקדימה אחד מאחורה. מעבד: INTEL 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15S כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 OC הדילמה: שמתי לב שבעת שאני משחק בימי קיץ אלו (אם זה קשור), הטמפרטורות הם: כרטיס מסך: GPU מגיע ל 73 מעלות, טמפ של הזכרון כרטיס מסך מגיעה ל 82 מעלות (טווח במנוחה למאמץ הוא 45-75) מעבד: טווח של 37-88 מעלות, זה לא המון להגיע ל 88 במעבד? בנוסף המאווררים של הכרטיס מסך מגיע ל 80 אחוז ניצול סביב 2200RPM האם יש כאן בעיות ? הערה: ללא מאמץ, מעבד …
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-