אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אם אני עובד לפי המדריך פה זה יעבוד???.... והאם יש לכם עוד דרכים לחבר את הגשרים האלו שם (או מה שזה לא יהיה)????(נגיד בדיל או משהו)
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/hardware-hacking/35737-mod-your-6800gs-agp-ultra-extreme.html השימוש על אחריותכם בלבד!
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור ביג טייפון שעובד על 1400RPM CORSAIR 1024MB VALVE CL2.5 512X2 Gigabyte GA-K8N Pro SLI eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit וספק כוח HEC 480W ACE מעלות: CPU 34 GPU 53 GPU Ambient 40 כרגע לא מתוכנן אובר לכ.מסך, אולי בעתיד. בכללי הוא בסדר לאוברקלוק ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב תותחים ברשותי המפרט הבא : AMD +3500 S939 VENICE DFI ULTRA INFINITY TWINMOS 2X512 DDR LEDTEK 7300GT 256 DDR2 BIG THYPHOON SATA 2 250GB המחשב חדש , כשבועיים אצלי , וביצעתי בו OC בעבר להלן תמונות כרטיס מסך ליבה 400@500 זכרונות 350@400 מעבד 2200@2860 חשוב לציין שהOC הזה נעשה אז עם קירור סטוק.. והיום יש ביגטייפון נשאלת השאלה האם לדעתכם אני יכול להפיק יותר מהכרטיס מסך ?
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.
-
- 11 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שמרכיביו העיקריים הם: לוח INTEL 945 GIGABAYT מעבד INTEL D 805 DUAL CPRE הבעיה היא שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת ולדעתי גם בלתי סבירה, הרעש יכול להתחיל דווקא שלא עובדים עליו, ובאופן מוזר הוא גם לא נפסק, כפי שאתם יודעים הנחשב נמצא בחדר בטמפ' ממוצעת של 30. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחד שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הוא נראה מצוין,למישהו יש מושג מתי הוא ינחת בארץ הקודש?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם. (כבר פתחתי תרד בעבר בנושא אך הייתי במילואים בצפון ולא ממש יכלתי לעקוב אז אני פותח חדש) עד לא מזמן היה לי על המעבד גוף קירור סטוק של אינטל פרסקוט - שמורכב מגליל נחושת במרכז וסנפירי אלומיניום מסביבו, הוא עבד בסדר יחסית לגוף קירור כזה - מאוורר שקט שאף פעם לא הרעיש, וטמפ' יחסית גבוהות. רציתי לשפר את המצב וגם לעשות OC קטן, אז רכשתי את הערכה הבאה: Zalman CNPS7000b-AlCu הרכבתי אותה לפי ההוראות שמתי את הגריז התרמי שבא עם הערכה ועכשיו כשאני בודק הטמפרטורות גבוהות יותר בכל מצב - מנוחה עבודה וכו'. יש לציין שהמארז מאוורר באופן סביר: 4 מאווררי 80 מ"מ קדמיים שמכניסים אויר + 1 בדלת המארז שגם מכניס ו 2 80 מ"מ אחוריים שמוציאים אויר. והמחשב נמצא בחדר שהטמפ' בו חמות במרבית היום …
-
- 5 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומעוניין לראשונה לנסות להמהיר אותו. הבעיה היא שאין לי שום רקע באוברקלוקינג ולכן מספר שאלות עקרוניות (שאולי יראו טיפשיות אבל חייבים להתחיל מאיפשהו): 1) בהנחה שיש לי את הרכיבים המתאימים האם ניתן לעשות אוברקלוק (נניח למעבד ולכרטיס המסך) -נניח למהירות שפויה ולא מטורפץ- ולהשאיר את הרכיבים פועלים כך כדרך קבע גם ללא שום קירור נוסף? או שכל המהרה מעבר למהירויות המקוריות מחוייבת בהגברת אמצעי הקירור? 2) האם ניתן בכלל לבצע המהרה על ידי תוכנה בלבד או שהכל מצריך התעסקות עם החומרה? 3) אם כן איזה תוכנות מומלצות לשינוי המהירות והשגחה על הטמפרטורות 4) במה הכי חשוב להשקיע בקניה של מערכת כשאני יודע שאני הולך לעשות לה אובקלוק (שוב, לא בטרוף..) 5) איפה זה מתחיל להיות מסוכן? 6…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
זה כבר המאוורר ה - 3 שאני מחליף, כל המאווררים הקודמים שהרכבתי לכרטיס המסך ( NVIDIA 5200 ) פשוט הלכו לעולמם תוך שבוע ופחות המאווריים פשוט מתחממים בטירוף מגיעים ל 45 מעלות שזה המון ונהרסים מבלי שאני מודע לזה כמובן ומפסיקים לספק קירור לכרטיס המסך הרותח הזה שזה כמובן מביא אותי למצב של קריסה ושל מסכים כחולים S.O.S מישהוא מכיר מאוורר טוב שעומד בחום גבוה מאוד, בלחץ ומקרר ממש טוב וזול יחסית?
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 424 צפיות
-
-
הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-