עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Immaculate,

נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roc,

שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי וכשאני הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועשיתי STRESS TEST של המשחק,באמצע עשיתי CTRL ALT DELETE והטמפ' עמדה על 57-64 מעלות הם זה יכול לגרום לבעיות ? להוריד ת OC? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  4. וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 405 צפיות
  5. Started by Swimmer,

אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  6. תודה לכל העוזרים.

7. Started by boom!,

יוצא לי 40 במנוחה ו60 במאמץ, זה חם מאוד? אפשר לעשות לו oc רציני?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by FeedMe,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by thegodx,

מה טמפ' אצלכם בתקופה הזאת? וזה בסדר שהמעבד במנוחה על 40-42 מעלות?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by puki,

חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ? כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות. מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek Geforce 6600GT הטמפ' שלו במנוחה הן: GPU Ambient - 38c GPU Diode - 70c GPU- 45c Aux- 31c (עפ"י EVERST). עכשיו, הטמפרטורות קצת מדאיגות אותי, זה נראה לי חם מדי! הטמפ'של שאר החלקים מעולה: 30 מעבד, 30 הארד דיסק 1, 26 הארד דיסק 2 , 30 לוח אם. חוצמזה, המאורר של הכרטויס מסך לפעמים עושה רעשים נוראים - התקשרתי לSKYPC והוא אמר לי הטמפ' שלי הן בסדר גמור (מה שלא נראה לי) ושקירור יעלה לי בסביבות 150 ש"ח + הוא אמר שלא ניתן להשיג את הגוף קירור שמגיע עם הכרטיס מסך אלא יש לקנות של חברות אחרות. מה לעשות? לקנות גוף קירור אחר? אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by slider,

לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by AA123,

מה הטמפ המומלצות לכרטיס הנ"ל במאמץ ובמנוחה ?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by sh_idan,

המעבד שלי במנוחה עומד על 45 מעלות ! זה לא קצת הרבה ? אומנם עוד לא חיברתי אמצעי קירור מיוחדים אבל עדיין....

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?

16. Started by ben_amitai,

או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by hosham,

שלום לכולם. הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 52 מעלות,גבוה נכון? יש לי מארז CM 532 עם מאוורר 120 אורגינל מקדימה והHD יושב בתוך המגירה המיועדת. יש עוד 120 מאחורה של TT שעובד על 5V בגלל הרעש להוצאת אוויר. +2 *80 בספק. אני חושב שיש לי איזה 15 מעלות מיותרות על ה-HD ואני לא בטוח איך להוריד אותם,אני לא יודע איך להעלות את הסל"ד של ה120- הקידמי. כבלים מסודרים,אין אבק,שאר הטמפ' די טובות: כ.מ.-38-40 CPU-אחרי OC ל-3.32 35-39 מעלות. זהו פחות או יותר ממתין לייעוץ.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  18. ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. Started by פבפ,

הורדתי את התוכנה hmonitor והיא מראה לי cpu1 56 cpu2 82 הקטע הוא שבכלל אין לי מעבד שני יש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55 והטמפ' של המעבד 55 אבל זה לא תמיד ככה כי לפעמים המעבד עולה/יורד במעלה השאלה שלי אילו מהתוכנות אמינות? והאם טמפ' של 55 ללוח אם של ג'יגה בייט זה המון?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by eli_t,

היי, יש לי הרגשה שהטמפ' של הרכיבים במחשב שלי גבוהות מידי, צירפתי פרינט סקרין של EVEREST, תגידו לי מה דעתכם... עוד שאלה, הטמפ' של הכרטיס מסך זה ה Aux ? אם לא אז איך אני מגיע לטמפ' שלו... :s05: מה אתם אומרים אנשים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by eyal00,

יש לי E4300 והטמפ' כרגע היא 48 במנוחה ו60 במאמץ. אני לא יודע מה קרה אבל עד לא מזמן הטמפ במנוחה הייתה 38 ובמאמץ 50... הטמפ' עדיין טובה במאמץ? עשיתי OC עד לבאס 300. הקירור BT VX

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by Zeev86,

הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל50+ כשהמקסימום זה 55-70. לפעמים הטמפ' 57-58. מה אפשר לעשות עם זה? יש למישהו עצות? יש לי מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nirmarcu,

קניתי לפני כשבוע מחשב חדש: AMD 5200, AC Freezer 64 Pro, GigaByte GA-MA78GM-S2H, COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT התקנתי את EasyTune5 שהגיע עם הלוח. הפעלתי אותו ב- idle והופיע ליד ה- RPM של המאוורר אזהרה - הערך היה 1057. אח"כ התקנתי COD4 ואחרי כמה דקות המחשב נכבה... ניסיתי שוב ושוב הוא נכבה... אח"כ גם בזמן גלישה באינטרנט הוא נכבה. הספקתי לבדוק בזמן המשחק את ה- EasyTune5 והאזהרה הייתה ליד ה- CPU ולא ליד המאוורר - הערכים היו CPU - 73c RPM - 2280 מספר שאלות: אילו ערכים נחשבים תקינים (טמפרטורת מעבד + RPM) ב- idle ובזמן מאמץ - כמובן עבור המפרט הנ"ל ?? האם 1057 RPM ב- idle זה גבוה או נמוך ? האם המעבד אמור להגיע לטמפרטורה של 73 מעלות ? האם EasyTune5 נחשבת תוכנה אמינה לבדיקת הערכים ? …

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Supra Man,

או קיי השאלה שלי היא כזאת במחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"ה נכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30 זה הרבה? זה קצת? מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC? האם יש לי בסיס טוב לOC?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של המעבד שלי ל Scythe Ninja PLUS. ישנו שיפור ניכר בטמפ' ואפילו קצת הזוי הטמפ' של המעבד במנוחה עם OC ל 3.4Ghz היא 16~ מעלות מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.