עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Qtec,

הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Bashash,

-כותרת- תודה רבה לכל העונים!!

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by reiematza,

שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  4. OK אז יש לי Gigabyte mx440 64mb קירור 4cm fan akasa+heatsinks והתוצאות: מעבד: 274.5Mhz @ 418.5Mhz זיכרון: 300.38Mhz @ 364.5Mhz קישור תמונה: http://img128.imageshack.us/img128/6016/281106mymx440ms8.jpg עכשיו את הgpuאני לא מצליח להעלות יותר, מה אני יכול לעשות ? מתח ישפיע? והזיכרון אני מעלה עוד 1mhz והוא כבר ניהיה לא יציב.... למה?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by ybe,

אחד הנושאים שדנים בו הרבה - טמפרטורת המעבד ,ותמיד עולה השאלה האם המעבד נמצא בטמפרטורה נכונה?.בתיאוריה ישנה טמפרטורת עבודה מסוימת אבל את הגולשים מעניינת המציאות .נכון שהתוצאה משתנה גם בהתאם לתוכנת המדידה שמשתמשים בה, אבל בכל מקרה נקבל קנה מידה מסוים.אני באופן אישי רכשתי מחשב לפני שבוע והטמפרטורה במאמץ(max payne) של המעבד מגיעה ל-53 מעלות, הבדיקה בוצעה באמצעות sisoftware sandra (לצערי, לא הצלחתי להפעיל את התוכנה MBM5 ). נא הצבעתכם ותגובותיכם...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by ^oz,

שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by ClubCaliber,

שלום, חשבתי על רעיון מאוד נחמד למודינג, חשבתי לקחת שלדה של מכונית צעצוע, ולהכניס לשם את המחשב, האם זה בר ביצוע? חשבתי להסיר את התחתית הפלסטיקית של המכונית ולהחליפה במתכת, לחתוך את הבגש שמשם יהיו כל היצאות של הלוח אם, ומקדימה במכסה מנוע את יציאות הUSB את הפאנל לסגריות שלי, ופאן באס, גם חשבתי שאני יעשה Stealth לCDRW שיצא מהמספר של המכונית מקדימה, והPWR LED HD LED והריסטרט והפאוור יהיו המנורות של המכונית. אני רק רוצה לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני, ועזרה למקם את החלקים בתוך המכונית. תודה, רועי.

9. שלום, אני מתלבט בין הזלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6513 לואנטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6654 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by ofir38,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב שלי? מעבד E6300+ASUS P5B PALIT 7300GT SONIC המעבד על 46 מעלות לוח אם- 28-30 כרטיס מסך- 38-40 האם אלו טמפרטורות נורמליות? בחורף הטמפרטורות יותר נמוכות המעבד על 40-41 מעלות לוח אם על 24 והכרטיס מסך על 35

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  11. איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  12. טוב כפי שאתם ודאי יודעים אנחנו פה רודפי בצע ולרוב כשקונים מעבד לא מספיק לנו המהירות (למרות שדוגרי זה כן מספיק) ואנחנו מוסיפים לו מהירות ע"י OC.. בחינם(!!) -- הבעיה המרכזית עם OC זו כמות החום הגדלה, לכן צריך קירור יותר טוב וקירור יותר טוב הרבה פעמים משמעותו יותר רעש.. (חוץ ממים שזה יקר משמעותית...) אבל רעש אנחנו לא אוהבים(החלק השפוי מאתנו לפחות) וכאן אנחנו בבעיה.. אני התחלתי פרוייקט לפני כמה זמן שהמטרה שלו הייתה להמהיר את הQ6600 שלי עד ל3GHZ או יותר ובתנאי שהקירור יהיה יעיל ושקט מאוד. אני דיי רגיש לרעשים ובנוסף המחשב נמצא בתוך החדר שלי ככה שאני מעדיף שהוא כמה שיותר שקט.. ואז התחלתי את הפרוייקט-- נקודת הזינוק לא הייתה כל כך טובה מכיוון שהמארז שברשותי , sonate 3, מקו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, היום קיבלתי את המחשב החדש E4300,8600GT.Gigabyte S3. עם הלוח הגיעה תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המעבד ושל הלוח. החליפו לי את המאורר של אינטל במאורר חזק יותר רק שאני לא זוכר של מה, אבל שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה לי על ממוצע של 26-35 מעלות במנוחה! זה הגיוני?? להעלות תמונה? התוכנה שאני בודק איתה זו התוכנה שהגיעה לי עם הלוח אם של גיגהבייט עצמו. גם כרגע המעבד נמצא באוברקלוק דרך התוכנה הזו ועומד על 2016 MHZ. הכרטיס מסך נמצא על 48-50 מעלות במנוחה ובמאמץ אולי על 55..(מדגם PALIT). עריכה: דרך אגב התוכנה שאני משתמש בה היא EasyTune 5. נשמע לכם הגיוני? התוכנה מזייפת אולי? תודה על העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by z1l,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני מתכנן לעשות OC בקרוב אז רק רציתי להבהיר כמה דברים לפני שאני הורס לעצמי את המערכת, אז אם מישהו יוכל לתקן אותי אם אני טועה אני אשמח. יש לי לוח של אביט (NF7-S ) עם הביוס פוניקס אוורדביוס. 1. עלי לעדכן את הביוס לפני האוברקלוק? מה זה בכלל יתן לי לעדבן אותו? 2. אני נכנס לסופטמניו3 ודרך שם אני מנהל את כל התהליך, נכון? יש לי מעבד 2500+, אז בCPU operating speed אני מגדיר 3200+ לפני או אחרי שאני מעלה את External Clock ל200? 3. יש לי זיכרונות במהירות 400 מגההרץ, אבל הבנתי שהמעבד פועל ב333, את מה אני צריך לסדר על מנת שאני אנצל את מלוא המהירות של הזכרונות? (ועל איזה יחס לשים את היחס באס זכרונות)? 4. אני חושב שהמכפלה שלי לא נעולה (כי אני יכול לשחק עם ההגדרות שלה בביוס ולשנות את הער…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. טוב אני יודע איך עושים למעבד (דרך הביוס,יש דרך יותר טובה? P4 אגב) וגם לכרטיס מסך (אני משתמש בpowerstrip,יש הצעות למשהו אחר? GeForce 4 Ti 4200 אגב...) אבל אני לא הבנתי איך אני עושה אוברקלוקינג לזכרונות... כי בביוס לא מצאתי אופציה כזאת ואני לא יודע באיזה תוכנה כדאי להשתמש אז אפשר המלצות? וגם כולם מדברים כאן על ארטיפקטים כשעושים אוברקלוק לכרטיס מסך, מה זה אומר? ואיך אני משנה את המתחים במחשב? אין לי אפשרות בביוס לעשות את זה... עריכה: איך אני משתמש בprime95? הורדתי את זה ואני לא מבין איך משתמשים... מישהו יכול להסביר לי?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by junkqwe1,

יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by ravid,

אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by rony1880,

היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nas,

only the base... few more lvls to be made and there you have it..

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by benking,

אני צריך קירור למחשב הזה?? מסך 19" ולא מתוכנן OC ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית... מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.