אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב שלי סטנדרטי ללא שום OC פשוט היה נדמה לי שהוא חם מדי וביחוד בחודשי הקיץ כאשר בתוך החדר יש לי טמפרטורה של 30-32 מעלות כי אין לי מזגן והמאוורר שאני מפעיל בחדר לא ממש עוזר. הוספתי 3 מאווררים של 80 מילימטר בתוך המארז,אחד מקדימה ואחד מהצד שמכניסים אוויר ואחד מאחור שמוציא,זאת כמובן ללא שום קשר למאוורר הספק. לכדתי את התמונות של תצוגת האינטל מוניטור ומי שמבין בזה מעט אז שיאמר לי בבקשה מה הוא רואה ואם ניתן לשפר עוד את המצב. תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לOC על קירור אוויר קיצוני\מים סביר, מי מהם יגיע רחוק יותר? וכן אני יודע שזה עניין של מזל, אבל עדיין יש ויש(ה920 יהיה מבאצ' חדש) על ES של I7 אני לא מתכוון להוציא 400 דולר, אבל 250 דולר על מעבד לOC סביר כשיהיה לי זמן להרכיב מערכת לא כלכך בעיה לי להוציא בהתחשב שגם אני במילא אמור להחליף את הC2 שלי בקרוב.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1134791 זה המקסימום שהגעתי עליו ליבה על 570 וזכרונות על 1000 ב 580 לליבה אני מתחיל לראות ארטיפקטים הטמפ טובה באזור ה70 מעלות לא עובר את ה71 רעיונות למישהו את הזכרונות לא העלתי כי אין לי עליהם קירור הכרטיסים של חברת XFX
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי מערכת המבוססת על המעבד הנ"ל (מפרט מלא בצד). לפני כמה חודשים המחשב סירב לעלות עד שהורדתי את מהירות הזכרונות ל1440 מה"צ. מבדיקה חפוזה שערכתי אז שיערתי שהבעיה בזכרונות ולא טיפלתי בזה מאז. הרכבתי היום את הזכרונות שזכיתי בהם בSPEEDTEST של האתר ואני נתקל באותה בעיה - אין שום אפשרות להפעיל את הזכרונות מעל המהירות הנ"ל (המערכת לא עולה). יש לציין שבמהירות הזו המערכת עולה ומתפקדת מצויין כולל בדיקות עומס כבר מספר חודשים. מצורפות תמונות של כל ההגדרות הרלוונטיות בביוס. אשמח אם תוכלו להצביע על ההגדרות הבעייתיות. אשמח גם לדעת האם ניתן "לסחוט" עוד קצת, בעיקר בהגדרות הצדדיות (UNCORE וכו') ופחות בתדר המעבד עצמו. https://www.dropbox.com/s/1t2dujbg9x80gy4/20130218_154036.jpg https://w…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הצלחתי לייצב את המעבד הנ"ל עם סטוק קולר :] ה-PI ירד מ-42 שניות למה שרשום בתמונה המצורפת :] Uploaded with ImageShack.us עוד מעט נקנה קולר יותר עוצמתי ונגביר קצת את ה-OC. מה אתם אומרים? (הלוח נקנה מ-FREE_ME_0)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כפי שאפשר לראות במפרט לי לי מעבד 2.6c ..ובתקופה האחרונה שלו המעבד מגיע ל 48-49 מעלות במנוחה(זה כי קיץ) ובכלל במאמץ הוא קופץ ל 54-57 מעלות (כשאני במשחק מסויים),לדעתי זה יותר מדיי חם. עכישו מה שמוזר פה הוא שרציתי לוודא את המעלות ,לשם כך לקחתי מד טמפ' רגיל(שתולים על קירות וכו) והנחתי אותו כרבע שעה על ההיטסינק. המחשב היה במצב מנוחה כאשר בתוכנה הוא מראה לי טמפ' של 45, אך כשראיתי במד חום שהיה על ההיטסינק זה היה על 30 מעלות. משהו מוזר כאן לפי דעתי.אני חושב שהלוח שלי לא קורא נכון את הטמפ'....זה לוח ABIT IS-7 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום לא שיניתי כלום אלה זכרונות infineon ddr333 עובדים כרגע ב 266 (בבאס 133) לוח אם אסוס לא מתקדם במיוחד אבל סביר, צ'יפסט של סיס אם זה חשוב מצורפת תמונה, תגידו לי מה מצבי ואיך אפשר לשפר תודה (: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי AC FREEZER 7 PRO במטרה לקרר את המעבד ולעשות OC קטן אבל הטמפ' נשארה דומה למה שהיה קודם כשהמאוור המקורי של אינטל היה (למרות שעכשיו המחשב הרבה יותר שקט). הסרתי את המאוורר ושמתי משחה טרמית חדשה AC MX-2 (רק למקרה שמה שהיה על המאוורר היה MX-1 ) ועדיין הטמפ' לא זזה. המעבד הוא E6400 המארז הוא HEC 6920 יש שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה (אחורי NOCTUA והקדמי Yate Loons) על הכרטיס מסך יש מאוורר AC Accelero X1 הטמפ' של המעבד כרגע כשהדבר היחיד שפועל הוא הEXPLORER היא 55 מעלות כשכל ליבה היא 47 מעלות וזה נע ככה למעלה ולמטה לוח האם ב42 מעלות קבוע הכרטיס מסך ב45 מעלות HDD נח לו ב34 מעלות כל המאווררים פועלים בשיא עוצמה - ספק ENERMAX Liberty 400 - 1200RPM …
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה OC לרדאון הזה, עכשיו השאלה היא בכמה מעלות בערך אני צריך להפסיק את האוברקלוק... כלומר, איך אני יודע מה הגבול ? ???
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני צריך לקנות משחה טרמית כי פרקתי את המאוור מהמעבד שלי. השאלה היא איזו משחה לקנות? הכי זולה שאני מוצא? אני לא עושה OC או משהו כזה. לקנות את הכי זול? תודה!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה SysTool ממאגר ההורדות שכאן על מנת לבצע אוברקלוק למחשב שלי דרך התוכנה (דרך הביוס אני לא ממש אוהב ומידיף לא להיתעסק) בקיצר-בלשונית של CPU OC אני צריך להגדיר את זה "clock generator"....מה זה ואיך אני יודע מה יש לי כדי לדעת מה לבחור מהרשימה שיש שם.... ועוד שאלה..איך אתם מציעים להתחיל? נגיד כול פעם להעלות 100 מגה הרץ ולבדוק יציבות?.... המפרט שלי מופי בצד אבל אני יירשום את בנתונים של המעבד...: פנטיום 4 ליבת פרסקוט 3.0GHZ סוקט 478......מה ההמלצות שלכם? ואם יש לכם טיפים אז בכיף נ.ב. גם רשום FSB LIMIT אם אני רוצה להגיד....כדאי? ואם כן על כמה להגדיר את זה.....כרגע הFSB שלי רץ על 200 מגה הרץ
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, חלק אומרים שיש צאוור בקבוק במערכת מחשב שלי וחלק אומרים שאין. אשמח לתשובה חד משמעית ומה גורם לצוואר בקבוק. *מפרט בצד! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד פשוט חלומי, אוברקלוק מעולם לא היה קל יותר... המעבד יציב אצלי 5GHZ גם ב 1.362V שעה OCCT ( לא מנסה יותר ) עדכון תדר ותוצאות SPI בקרוב
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני פחות משנה רכשתי מאורר כזה מבית AC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13593 מה שקרה שלפני שבועים קלטתי שהגומי התנתק מ 2 פינות, כלומר כרגע הוא תפוס רק על 2 צדדים. ממה שאני זוכר, אני לא הראשון שפורום שזה קורה לו. מישהו יודע אם האחריות מכסה על זה? אם זה משנה, רכשתי מ KSP ( יימח שמם ). עכשיו גם המאוררים שהגיעו עם המחשב הגיע סופם, הם דורשים שימון יותר מדי פעמים ( המחשב נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים, אולי יותר \: ), והגיע הזמן לקנות אחרים. אז כאמור אני צריך 3 מאוררים של 80 מ"מ, התקציב הוא 100 ש"ח לשלושת המאוררים. רצוי שיהיו שקטים, פחות חשובה לי כמות האויר שהם דוחפים ( במילא המחשב חם, המארז דפוק, וזה לא ישנה הרבה ). …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-