אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות מעבד חדש: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2488 השאלה שלי היא האם המאוורר שבא עם המעבד (אם בכלל) מספיק לקירור או שצריך מאוורר חדש. אם צריך מאוורר חדש איך הדבר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1405 כתוב שהוא מתאים עד ל 3400+ אז זה אומר שזה חלש מדי למעבד כמו שאני רוצה?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חייבים להתקין עליו מאורר כדי שהוא יקרר כמו שצריך? כי לא הגיע איתו אחד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות חום עם כרטיסי מסך 4850 ב CF - במצב מנוחה הם כ 80 מעלות. 1. כיצד ניתן לקרר אותם מלבד ניקוי אבק ? 2. אשמח להמלצות על אמצעי קרור לכרטיסי המסך במחירים של עד 150 ש"ח ליחידה. 3. במיד ואני מתקין את הקרור, האם הוא יספיק להמהרה של הכרטיסים להספק המקסימלי הניתן להגדרה ב CATALYST ? תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה לגוף קירור עבור פנטיום 4 3GHZ תושבת 478, חשוב שיהיה זול, בסביבות 100 שקל אבל יעיל, רעש לא כ"כ חשוב אבל עדיף שקט. חשוב לציין שזה רק בשבל לשמור עליו קר ושלא יחמם את החדר ממש לא לאובר קלוק
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי e5200@3.8Ghz-Freezer 7 pro DFI LANPARTY UT t2r p35 2X2GB Gskill DDRII 1066MHZ HK המערכת שלי יציבה על 3.8GHZ בלי הוספה של מתח לליבה בינתים,למרות שאני מתכנן להוסיף אולי מעט בכל מקרה כי מדובר בתדר גבולי מאוד... רציתי להדעת אם ביטול אפשרויות הC1E וEIST חשובות אחרי ביצוע האוברקלוק[כשהוא יציב] ולפניו.. אני יודע מהן האפשרויות הנ"ל ותכלס הדאגה היחידה שלי היא בזבוז מיותר של חשמל בידי המעבד. מדובר בהבדל משמעותי של צריכת חשמל בין אם האפשרויות הנ"ל עובדות או לא? כמו כן, יש טעם להשאיר אותן מבוטלות גם בגמר בדיקות היציבות,כשהמחשב עובד כראוי? ידוע לי שרצוי לבטל את האפשרויות לפני ביצוע ההמהרה בשביל יציבות בבדיקות, וזה מה שאני עושה. אבל נראה לי מוזר העיניין הזה.. באמת רצוי לבטלן או …
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני שם פלורסנט במחשב....? ואיך אני מוסיף צבעים יפים(מנורות)...?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי הארדקנו 2 ושמתי חיישן אחד על הכרטיס מסך מאחורה איפה שהליבה שלו! ואת השני אני רוצה לשים שימדוד את המעבד, איפה לשים בדיוק? נ.ב רציתי לראות על כמה הטמפרטורה של הכרטיס מסך הקודם שלי (GEFORCE 2 MX 400) וראיתי שהמעלות הם כאלו: תנוחה:48 מעלות מאמץ:51~ מעלות בחדר היה 29~ זה בסדר? תודה! מתן!
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הזמנתי מזיגזג את את גוף הקירור הזה לאחר שראיתי שבפורומים ממליצים עליו (גם לאלה שקונים AMDX2 ) וכרגע דיברתי עם זיגזג והם אמרו לי שהTUNIQ בכלל לא מתאים לסוקט AM2. 1. בטוח שזה הדגם הישן שלו שבגלל זה הוא לא מתאים? 2. אפשר לנסות להתאים אותו איכשהו לAM2? 3. אם חייבים להחליף, איזה גוף קירור אפשר לקחת במקומו?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחשב שלי נשמע כמו מפעל. אני צריך עזרה בשדרוג הקירור, חשבתי על תקציב של כ-400 ש"ח, לביצועים סבירים ללא OC דגש על שקט. מה שיש לי כרגע: מארז MID שני מאווררי 80 מאחורה ואחד בצד קירור מעבד סטוק (AMD 64 939) כ. מסך GF6600GT עם גוף קירור+מאוורר סילברסטון92 עם בקר מהירות. (המאוורר הקודם הפסיק לעבוד ולכן הוסר) ספק ג'נרי 500W את כל אלה אני רוצה להחליף/לצמצם למינימום כדי שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור שיהיה שקט,הוא ישב על המעבד I5 3470. רצוי שלא יהיה גדול מאוד כי זאת מערכת ITX. שקט ככל האפשר,עד 200 ש"ח,ורצוי לחסוך כמובן.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-