אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה, המאוור שנמצא על הספק נכנס כל משהו כמו 30-40 שניות לפעולה, מסתובב במלוא העוצמה לאיזה 7-8 שניות ונכבה. (זה מאוורר חדש שהחלפתי היום..גם בקודם היה ככה) . כל פעם שהוא נכנס ומפסיק לעבוד יש פה רעש כאילו מינ' איזה אפאצ'י נוחת לי בחדר. מבחינת טמפרטורות בדקתי בEVEREST וזה נראה נורמאלי. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שהמאוורר יפעל באופן רציף? או לשלוט על המהירות סיבוב? תודה רבה!!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשתמש בזיכרון של המחשב כדי לפעול (אונבורד) לכן אני מנסה להעלות את המהירות לראם הראם שלי אמור להגיע ל 166 MHZ בתיזמון CL2.5 אבל הוא על 72 מגה הרץ כרגע ולא ניתן להעלות כי איך שמעלים מתחילים ארטפקטים מטורפים והמחשב קופא כמעט כל הזמן (העלתי FSB) השאלה שלי זה איך לעלות את המהירות של הראם בלי לעלות את ה FSB ודרך אגה זה ביחס 3:2 אז אולי איך אפשר לשנות את היחס? ואל תגידו לי דרך הביוס בבקשה כי חרשתי על כל הביוס של המחשב הזה ואין אפשרות כזאת... מצטער שאין סימני פיסוק פשוט מיהרת ילכתוב את ההודעה... תודה מראש.(ד"א הכל נבדק בעזרת התוכנה CPU-Z ) המחשב: intel pentium 4 1.7GHZ @ 1849 MHz FSB @108.49 Samsung 256mb SDRAM MOBO: ECS\elitegroups p4s5mg Graphic card o…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 3.0 775 פרסקוט ועליו מורכב ביג טייפון (הורכב על ידי טכנאי מהחנות). הטמפ' במנוחה ללא כל מאמץ אפילו בלי אינטרנט ובלי שום תוכנה פתוחה היא 48 מעלות צלזיוס. מדוע הטמפ' כזאת גבוהה???(יש לציין שהחדר אינו חם מידי ויש לי עוד מאורר של 80 מ"מ במארז). טמפ' נוספות: Field Value Maxtor 6Y080M0 44 °C (111 °F) Field Value Aux 41 °C (106 °F) Field Value Motherboard 42 °C (108 °F) הטמפ' נמדדו ע"י תוכנת אברסט. אבקש ממכם המלצות איך לקרר את החלקים(אולי הוספת מאוררים או רכיבי קירור לחלקים מסוימים במחשב ). התקציב הוא עד 500 ש"ח בלבד.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT לא עשיתי לו OC וגם המארז שלי מאורר טוב אפילו מצוין אין שום ליכלוך על הכרטיס הכרטיס הוא די חדש... האם הטמפ הם בסדר? טמפ של הכרטיס במנוחה היא 54 מעלות טמפ של הכרטיס במאמץ היא 80-85 מעלות אגב הצלעות של הכרטיס הם בכיון ריצפה כך והאוור החם לא עלה למלה בגלל שהכרטיס "הפוך" אז פשוט לשים מאוור על האזיקונים על הכרטיס וזהוא נכון?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה עדיף ? וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קירור מים בלי רדיאטור (דלי גדול אז המים די מתקררים) אבל לא מספיק אני רוצה לקנות גוף קירור מאלומיניום שהיה זול והדרישה החשובה היא: שהצלעות קירור מלמעלה היו חשופות או שהיה ניתן להסיר את המאוורר כי אני הולך לרתך עוד צלעות למעלה(שהיו ארוכות יותר) תודה מראש יונתן 8)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי מפרט שמכיל : מארז ANTEC 1080B , זלמן 7700CU , כ.מסך GIGABYTE X800XL SILENTPIPE הסיבה העיקרית לחלקים האלו היא הרעש המינימלי שהם אמורים לעשות. המחשב רועש !! -- נראה לי שבגלל המאווררים של הANTEC זה מבאס לי את התחת -- מה דעתכם ?? מה לעשות מה להחליף ולמה ??
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קירור מים שכוללת: 1 מיכל מים של 3 ליטר (קירור פסיבי) עם משאבה של 800L 1 רדיאטור 240 ממ 1 בלוק קירור APOGEE של SWIFTECH למעבד 1 בלוק קירור של SWIFTECH לציפסט. הטמפ' שלי נמוכות יחסית וחשבתי להכניס ללופ גם בלוק לכרטיס מסך לאור העובדה שאני לא הולך לOC מטורף אני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. מה דעתכם בנושא? איזה בלוק לכ. מסך כדאי? איך כדאי לי לתכן את המערכת? כרגע הכל הינו בטורי כלומר מיכל-> רדיאטור-> מעבד-> ציפסט
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס 8800 gts 640 mb של leadtek.. תודה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אוקי הבעיה שלי מאוד מוזרה תמיד לאחר שאני מבצע oc הpci אצלי יורד לאחד במקום 16 הנה תמונה http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4kawilh הלום אם שלי הוא gigabyte 965pds3 מעבד e6600 כרטיס 8800gts אם אפשר הסבר מה הדבר הזה עושה (pci ) הזה אני יודע שזה החיבור של הכרטיס שלי ללוח אבל לא מודע למה זה ירד ל1 מ16 ואיך מחזירים את זה ל16 כי כל פעם שאני מבטל את הoc זה חוזר להיות 16 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם יש דרך לשים מאורר כלשהו לגשר הצפוני בלוח אם על מנת לצליח להגיע ל-FSB גבוה יותר?? אפילו אולי להוסיף מאורר שיכול לבוא מעל קירור היטפייפס קיים.. האם יש דרך ל-FSB גבוה יותר ב-OC גם בלי לקרר את הגשר הצפוני??
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אולי אני יביא קירור מים זול הכי זול שיש (כמובן בגבול האמינות שלא יקצר את המחשב) בסביבות מה 500-700 שקל?....ולהביא איזה מקפיא קטן יד שניה כמו סתם לדוגמא http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1461107&SalesCatID=1 ב300 + להכניס את הרדיאטור ומיכל לתוך המקפיא לעשות חורי יציאה וכניס לצינורות ולתת לו לרוץ זה לא יהיה הרבה יותר אפקטיבי מקירור מים ב1000+??
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-