עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם - יש לי הזדמנות ליקנות את המערכת קירור מים הבאה: ZALMAN RESERATOR XT הייתם ממליצים עליה לקירור מעבד + כ. מסך ואולי בעתיד גם לגשר... אשמח לתגובות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. קניתי השבוע מחשב חדש ורציתי לראות לאן הוא מסוגל להגיע באוברקלוק(תודה לסטינגר על העזרה) ובמקום לדבר הרבה אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן המפרט בחתימה... תמונות של המחשב יעלו בהמשך היום המהירות הכי יציבה שהצלחתי להגיע עם המעבד על 1.52V בתמונה כתוב 1.3 אבל זה מזייף http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31567 270MHZ בזכורנות 2-2-2-5 3.4V, מתח גבוה יותר לא עוזר.. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31565 זהו לבינתיים, אני אעדכן אתכם אם יהיו שינויים כלשהם... ד"א : בוצע מוד לכרטיס מסך, תמונות בתגובה הבאה, יש גם הפתעה קטנה

3. Started by Mishmish,

יש בבעלותי לוח אם של ג'יגה בייט 8s655fx ultra וזכרון פשוט 512מ"ב /400 מג"ה .... אני מתכנן oc בעתיד הקרוב.... רק שאני יודע שהרכיבים לא מזהירים.....(תקנו אותי אם אני טועה).... יש לי אלף ש"ח ורציתי לדעת מה כדאי לקנות....זכרון או לוח אם....?? ( למרות שאני כמעט בטוח שרובכם תגידו לוח אם) אני חשבתי ללכת על הלוח אם של אסוס ( גרסת הדלוקס ..... למרות שהיא כמעט לא שונה מהגרסא שאינה דלוקס) על מה אתם ממליצים?? נ.ב. : יש לי מעבד אינטל 2.8 512 קאש (למרות שגם הוא לא מומלץ לאוברקלוק) / קירור sp94 ...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  5. יש לי 6600 gt של גיגהבייט.. עשיתי אוברקלוק והעלתי מהירות שעון ל540 ומהירות זיכרון ל1.04.. שיפר לי ב3דימארק 05 כמעט ב200 נקודות..עכשיו אני מקבל 3519 הטמפרטורה אחרי המבחן היא 84..במאמץ 67 אין לי ניסיון בדברים האלה..עד כמה אפשר להעלות?אני אני רוצה להגיע ל3700.. זה המפרט amd athlon 64 +300 venice core nforce 4-k8nf9(משהו כזה..) 512 ראם זכרונות דפוקים שפועלים על 133.. טוב עד כמה אני יכול להעלות בלי לסכן תכרטיס? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by redead,

אני רוצה לשים גם למעבד וגם לכרטיס מסך ואין לי מושג איפה ואיך..?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by THE FOX,

מישהו התנסה עם התוכנה הזו? כמה מתח להעלות? NV42 מהם הטמפרטורות הבטוחות?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by dragon051,

קיבלתי את המחשב החדש שלי מהחנות foxpc ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הלוח אם אחרי שהתקנתי את ה-windows או שמצב כזה יאפס את ה-OC??

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by waveburst,

היי. אני מחפש תוכנה שבודקת את טמפרטורת הליבה של הכרטיס הגרפי שלי בזמן מעמץ. אשמח מאוד אם תמליצו לי על אחת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  10. Started by Deron,

יש לי מארז k-62B ושמעתי שניתן להוסיף עוד מאורר 140 מקדימה (במקום של הכוננים). לא הבנתי איך לחבר אותו כי לא ראיתי שמה חורים של ברגים, אבל ראיתי שאנשים עשו את זה. העלתי תמונה של מישהו שעשה בשתי דרכים, אחת שם קרטונים מתחת ומעל המאורר ואחת שהוא ממש הכניס את זה. איך אני עושה כמוהו(לא עם קרטונים)?? ואיזה מאורר 140 אתם ממליצים??? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by nahum8,

האם ACCELERO S1 תואם ל-4890, והאם כדאי בכלל להחליף לו את הקרור? הכרטיס המדובר SAPPHIRE 4890.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בIDLE על 100% מאורר ( אני שם אותו ככה בגלל שלא שומעים את זה בכלל ) - 40 מעלות בFURMARK על ההגדרות האלו: STABILITY TEST + EXTREME BURNING MODE FULL SCREEN 1440X900 AA X 8 וכמובן הכל על 100%LOAD 56 מעלות במקור 4870 של GIGABYTE תודה מראש.. ד"א שני ריבועים קטנים ששמים על הזכרונות לא מותקנים אצלי כי הם כל הזמן נפלו והדבק שAC נתנו הוא חרא - רציתי לשאול באותה הזדמנות האם דבק מהיר/מגע מהווה אלטרנטיבה ?

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by questionman,

שלום, יש לי arctic freezer pro 7 rev 2 שהפסיק לעבוד פתאום (אחרי 3 שנים). חיפשתי באינטרנט ומצאתי שניים: Freezer pro 7 rev 2 כמו שיש לי שעולה 101 ש"ח Arctic alpine 11 rev 2 שעולה 38 ש"ח האם ההבדלים ביניהם שווים את המחיר? האם ניתן לקנות רק את המאוורר? עוד שאלה: האם ניתן להשתמש במחשב בלי מאוורר למעבד רק לגלישה באינטרנט ויוטיוב?

15. שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  16. Started by parlux,

עשיתי OC לכרטיס מסך Asus Radeon HD7950 3GB DDR5 עם העלת מתח גם Core Voltage, המקסימום שהתוכנה MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 נותנת לי בהעלת תדר ל Core Clock היא 1100Mhz. נראה לי לא הגיוני שהמקסימום OC לכרטיס מסך זה 1100Mh. איך יש לי אפשרות לעלות עוד ב Core Clock? ה OC שעשיתי יציב לגמרי! בדקתי עם OCCT ,3DMark 11 ,3DMark13 וגם שחקתי ב Far Cry 3, Metro Last Light הכל עובד חלק התקנתי גם Asus Tweak GPU ובתוכנה הזו היה לי אפשרות המקסימום ל Core Clock 1095Mhz מה אני עושה? איך יש לי אפשרות לעלות ליותר מ 1100Mhz ב Core Clock?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בהודעה המקורית שעסקה בקירור NB שמגיע עם הABIT NF7SL: שאר החלקים המרעישים, בהמשך התארד..

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  18. אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638 מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8) http://photos.walla.co.il/asafay1

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ob,

שלום לכולם . אחרי ששברתי את הראש כבר חודש עשיתי השוואות מחירים מול תועלת והכל , התייאשתי ואז ראיתי את הקירור הזה באחת החנויות . חיפשתי עליו השוואות וביקורות אבל לא מצאתי כלום . כל מה שהיה לי זה מחיר מצויין וכמובן של חברת AC . אז אמרתי אני הולך להמר , הימור בטוח . כמו שאתם רואים קצת צפוף לו כרגע , אני מחכה ל Antec 900 שיבוא . והוא נכנס רק כשהאוויר יוצא למעלה \למטה (כרגע כמובן למעלה) כי הספק לא מאפשר לו להיות בצורה שהוא מופנה כלפי האקזוסט. אלה הטמפ' במצב מנוחה עוד לא עשיתי עוד בדיקות ואני גם צריך לחזור ל OC . המאוורר פועל על 1500 RPM . (הסטוק נתן במנוחה 50מ' 2800 RPM על OC 3.2Ghz) . כמובן יהיה שיפור כשאני יקבל את המארז + הוספת 1\2 מאווררי 120 , והעלאת הסיבובים R…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by BigO,

שלום האם קיים כרטיס שהינו מאוור שמקבל את המתח שלו מה- PCI BUS, כך שניתן להצמיד אותו לכרטיס (מסך) מחמם אחר לצורך קרור ??? עודד

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by master17,

קודם כל סיפור על כל הבעיות במחשב שלי : )amd athlon 1700 geforce2mx: - ויש לי רק שני מאווררים - ספק ומעבד.. המחשב פתוח המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 76 מעלות - והמחשב פתוח .. וגם שאר החלקים במחשב בטמפרטורות מאוד גבוהות.. לפעמים המאורר שלי מפסיק לעבוד בכלל - ואז יש ריח של שרוף .. וגם הכרטיס מסך שלי לא עובד טוב.. אני חושד שבגלל זה .. 1- האם כדאי לי לקנות קולר ב200 שקל של זלמן ? (אני פוחד שהוא יעשה רעש) 2- עוד כמה מאוורים כדאי לי לקנות ואיזה ? (אני רוצה שיהיו שקטים ) - וגם אם אפשר.. אז איפה למקם אותם 3- מה לעשות עם כרטיס במסך ? איך אני בודק האם הוא מת לגמרי..אם הוא חיי אז איך אפשר לעשות שהוא יעבוד טוב ? יש לי תקציב גג 250 שקל מה כדאי לי לקנות כדי שתהיה טמפרטורה טובה. לא יהי…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  24. איך לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים