עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KaPuT,

אני נמצא בשלבים של קניית מערכת שבעיקר תהיה לOC ואני מתלבט בן כמה לוחות וזכרונות הלוחות שחשבתי לקנות זה האסוס P5K-E שמבוסס על התכנון של הלוחות היותר יקרים בסדרה מבחינת הPWM וגם הקירור, או הDFI P35-T2R שהוא מפלצת OC. או פשוט לקחת IP35-E בקצת מתחת ל600 שקל ולא לקנות משהו overkill. וכרגע קירור למעבד אני הולך על הTR ULTRA EXTREME 120 עד שיגיע הCRYO של OCZ שיחליף אותו.. מבחינת זכרונות זה הקטע היותר חלש שלי בגלל שלא שמתי לב הרבה זמן מה קורה בשוק הבנתי שכל זיכרון 800MHZ יחזיק אבל לא משנה כבר BRAND? חשבתי לקחת את הGSKILL 6400HK בגלל שאני זוכר את החברה שהיא היתה מעולה בזמני הBH5 או איזשהו OCZ ,בכל מקרה צריך המלצה לזיכרון עד 600 גג

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by gabbay,

אני כרגע על 4 GHZ עם i7 920 20X200 זיכרונות על 1600 MHZ ומתח 1.64V VCORE 1.35 קירור Noctua nh-d14 מארז antec 1200 טמפ במאמץ 67-72 מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ZUMARA1,

היי לא יצא לי מעולם להתעסק עם קירור מים רציתי לדעת אם צריך לתחזק אותו ? חוץ מניקיון יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by SubX,

כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by kaki356,

טוב אז אני קונה את המארזCM690 עכשיו אני צריך להוסיף לו 3 מאווררים.. ואני לא יודע גם לא רוצה יותר מדי יקרים חשבתי על אלה מה אתם אומרים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by yakir1111,

היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..

7. Started by guy1235,

שלום רב לכולם, הייתי רוצה לקבל בבקשה כמה מבחני OC של הלוח P5LD2 deluxe וכמובן לקבל את דעתכם האישים עליו בתור OCER ולוח בכלל. עוד משהו קטן, בין הלוח P5LD2 deluxe לבין הלוח P5LD2 הרגיל יהיה הבדל משמעותי ביכולות ה- OC? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. ברצוני להוריד את גופי הקירור על מנת לנקותם מאבק ולרענן את המשחה הטרמית. גופי הקירור תפוסים עם פינים שעל פניו יכולים לעבור רק בכיוון אחד, כלומר אחרי הקצה הם מתרחבים כך שאחרי שמעבירים אותם דרך חור, לא נראית דרך בה ניתן לשלוף אותם ללא חיתוך עם קאטר של הפינים. מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by aviv00,

שלום רכשתי לוח אם עם כרטיס מסך 965G פנימי והוא מגביל את ה OC שאני יכול לעשות האם ברגע שאני יקנה כרטיס מסך וישים אותו ויבטל את הכרטיס מסךהפנימי [אם אפשר] יפתחו לי דלתות חדשות ל OC ?? עד עכשיו הגעתי ל 2.4 יציב תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by nico,

יש ברשותי את הכרטיס כ3 חודשים תמיד הייתי על אובר ל 390 לליבה ו380 לזיכרונות... (אובר קטן לדעתי עדיין לא עשיתי אחד רציני כי חיכיתי שאני יחליף קירור ועדיין לא עשיתי את זה...) עכשיו כשאני משחק ועושה את הOC הרגיל יש לי ארטיפקטים.. מה שמוזר זה שהם לא כמו ארטיפקטים רגילים כאלה שברים שחורים על המסך אלה כמו עמודים לבנים כאלה לאורך של המסך. אחרי שזה לא נפסק החלפתי DRIVER מ 4.9 ל5.11 עדיין עושה אותה בעייה. סיבות שחשבתי אליהם למה כן ולמה לא: בעיית חום: לא נראה לי. למה? כי הייתי על האובר הזה יציב בקיץ ועכשיו חורף ואני בלי חימום ויותר קר בחדר. בעיית מתח: אני על ספק 250W גנרי (של KSP..) עכשיו מה שמוזר למה הייתי על הOC הזה יציב באותם תנאים אם אותו ספק ועכשיו אני כבר לא? טוב חב…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by PeaS,

בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by iyehuda,

יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by 3liran,

שלום, ברשותי מארז שמותקנים בו כרגע 2 מאווררים של 120מ"מ, אחד בקידמת המארז שמכניס אוויר, והשני בגב המארז מתחת לספק שמוציא אוויר. העניין הוא שיש לי אופציה גם להתקין מאווררים של 80מ"מ על הדלת הצדדית של המארז. אחד שיושב בדיוק מול המעבד ושני שיושב קצת יותר למטה, פחות או יותר מול כרטיסי ה-PCI. השאלה שלי היא אם כדאי להוסיף שם מאווררים או לא, ואם כן, האם להרכיב אותם בצורה שיוציאו או שיכניסו אוויר למארז? או שפשוט מספיק להישאר עם שני המאווררים הקיימים של ה-120מ"מ. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום ראיתי את הגוף קירור הזה במדור יד שניה.הנה האתר שלו ... http://www.swiftnets.com/products/mcx6400-V.asp הגוף הזה יחודי בכך שהוא מתיישב על תושבת מיוחדת שיושבת בגב הלוח ולא על הפינים הרגילים בצידי הסוקט.הבעיה היא שהוא לא בא עם הברגים ועם הקפיצים הדרושים להרכבה.אני מניח שאפשר לאלתר ברגים וקפיצים שזה ידרוש קצת חיפוש.השאלה שלי האם מישהו נתקל בבעיה דומה והאם הגוף הזה כדאי ??? ואיפה אפשר להשיג קפיצים וברגים חליפיים תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  16. אני זוכר שהיה אבל לא זוכר את החברה והכל..אפשר לינק? ועוד שאלה,זה יתאים ללוח ABIT NF7-SL? הזכרון הוא Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline והוא צריך בין 3.3ל 3.5 וולט. הלוח יעמוד בזה? והבנתי שהזכרון צריך קירור אקטיבי..נדאג לזה.

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by e.t,

חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Eliya,

למישהו יש המלצה בשביל OC בינוני??

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. ואם שמעתם עליו אולי תוכלו לספר לי אם שווה לקנות ? וגם אם אתם לא מכירים אולי תגידו לי אם אתם מכירים קירור אוויר שיותר טוב מקירור מים ? דרך אגב המעבד שיתקרר לו הוא ה920 החדש אבל לדעתי כל קירור רציני לאינטל יכול להגיע עם מתאם

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by matvey99,

שלום לכם , הרבה זמן כבר לא יצא לי להגיב פה בפורמים אוקי אז ככה , יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה + בערך ל OC נטו המפרט הוא C2D E4300+TUNIQ TOWER GA-965P-DS3 2GB TWINMOS TWISTER 800MHZ BFG 8800GTS 320MB ENERMAX LIBERTY 400W ANTEC P182 כפי שאתם רואים המחשב שלי מצויין ל OC גם מבחינת חומרה וגם מבחינת קירור. הבעיה שלי היא כזאת , כשאני מבצע OC הביצועים שלי במשחקים יורדים מאוד ( משהו כמו 5 - 10 FPS ב COD4 ) בעוד שלפני ה OC המשחק פעל חלק על ההגדרות הכי גבוהות. יש לציין שלפעמים כשאני מנסה לעשות OC המשחק פועל מצויין אבל זה מקרה חריג ומוזר כי כשאני מנסה אחרי זה לעלות עוד את ה OC המשחקים מתחילים שוב להיתקע בעוד שלפי CPU-Z ה OC עבר והוא עומד על ה GHZ הרצוי לפי קביעת ה OC…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by soundv,

שלום לכולם נפל עלי פרוייקט- המחשב שלי נכבה, עושה RESTART וקצת משתגע- מקוה שתוכלו לעזור לי להרגיע את הבחורצ'יק. חילקתי את הכתוב לשניים: חלק 1: הבעיה וחלק 2: המלצות/עזרה לבחירת מאוורר חלופי ושקט למעבד 1. הבעיה זה התחיל לפני כיומיים כשהחלטתי לנסות ולהשקיט את הייצור. הבנתי שמאוורר המעבד הוא מקור הרעש, והתחלתי לנקות גם את המאוורר שהיה ממש סתום מאבק. לאחר שפירקתי את העסק, ניקיתי והחזרתי למקום המחשב התחיל להכבות לאחר 30 שניות חיפשתי באינטרנט והגעתי לכך שכנראה חסרה משחה טרמית. קניתי אחת, מרחתי ועכשיו זה יותר טוב. השאלה האם הטמפ' העדכניות תקינות כי הטמפ' של המעבד עולה כל 15 דק' במעלה , טמפ' ההרדיסק נראית גבוהה- מה דעתכם? ובזמן שאני כותב הודעה זו המחשב עשה RESTART ללא הודעה מוקדמ…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  22. שלום, המערכת שלי קיום היא E6300, GIGABYTE GA-965P-S3, DDR2 667,7800GT, ENERMAX 500, BT,AC ביצעתי אוברקלוק לעבד שלי E6300 1.86.... ל - 3.00 מכפיל 7 באס 429. DDR 852~ הסיפור הוא ככה: בהתחלה אצל חבר שלי שעזר לי מאוד היה לי במחשב אוברקלוק של 3.15 באס 450 מכפיל 7 DDR 900וכשהגעתי אלי פשוט הוא לא קיבל את האוברקלוק והוא היה פשוט נדלק (הייתי לוחץ מדליק אותו) לא כלכך מגיב פשוט מסך שחור רגיל והיה מצפצף כאלה ציפצופים לזמן קצר מאוד ופשוט ממשיך ככה עד לכיבוי בכח אחרי הכיבוי פשוט עוד DISABLE לאוברקלוק ושוב הייתי צריך לעשות לו ENABLE לשנות כמה דברים SAVE... ושוב הציפצופים עד שהשארתי על 3.00. למרות שאצל חבר שלי הוא עמד על 3.15אם כל הבדיקות יציבות והכל... עד שהבנתי שאני לא כל כך יכול לעבו…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by YRP99,

הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by tamos,

הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. יש לי TUNIQ TOWER ובמצב צנוחה הוא מוגבל לסביבות ה 900RPM. במצב הזה בבקר מאחורה הוא נמצא באמצע, אם אני מסובב אותו אחורה אז הוא מגיע למינימום של 300RPM כאשר לפי היצרן המינימום בכלל זה 1000RPM. אם אני מסובב אותו מעבר לחצי לא קורה כלום. גם במצב מאמץ שהוא מגיע לי ל 1500RPM, מאחורה זה עדין באמצע, והוא לא עובר לי את ה 1500RPM גם אם מאחורה אני מסובב עד הסוף. (מאמץ: Q6600 ב 100% בכל ליבות). אז דבר ראשון אני רוצה להעביר את זה למצב ידני, כך שאפילו במצב מאמץ הוא לא יפעיל אותו לבד - ידני לגמרי. (DS3L) דבר שני אם אפשר להעביר אותו למצב ידני, אני רוצה לבדוק אם אני אוכל לעבור את ה 1500RPM - אולי יש משהו אחר שמבקיל גם את זה ? תודה לעוזרים טל

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים