אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את הפריזר פרו 7 כי הוא היה יכול להספיק לי אבל הבעיה היא שהפסיקו למכור אותו בחנות שאני רוצה. אז אני מבקש המלצה מכם לקירור מעבד Q9550, לא מתוכנן OC אבל חייב שהקירור יקרר היטב מכיוון שהחדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר חם מאוד (במיוחד בקיץ). כבר היה לי מקרים של מעבדים שרופים בגלל התחממות יתר לכן אני לא לוקח צ'אנסים עם מעבד מרובע ליבות שבטח יספק לא מעט חום. התקציב הוא 150-200 ש"ח, שתיהיה חברה אמינה וטובה ובבקשה להביא את הקירור מהחנות הזאת: http://www.p-see.co.il/index.asp תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי השאלה היא: האם הכרטיס החדש של ATI 4870 מתחמם מעל המידה המומלצת? ואם כן איך אוכל לשפר את מצבו ( על ידי איזה חומרה אשר עליי לקנות?) כי בידיוק הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס המדובר. ושאלה נוספת: האם אפשר לעשות לכרטיס המדובר אוברקלוקינג כדי להגביר את תפוקתו? אם כן האם יש מדריך ? או מישהו נחמד אשר יועיל לעזור לי ? תודה מראש אלירן, משתמש חדש באוברקלוקינג וחומרה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם בכל שאר המשחקים גם יש, אבל בזה רואים בבירור. יש לי 8800GTS 320MB ועשיתי לו OC לתדרים של GTX. אולי זה המעבד מגביל? או שהOC נכשל? (כל המפרט נמצא בצד).
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם קיין באתר TMS קירור ל מעבדים I7 חוץ מהקירור הזה Thermalright Ultra 120 Xtreme Socket 1366 הנה הלינק לאתר... תקציב לא חשוב רק אם אתם יכולים לבדוק קירור שיתאים למעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX http://tms.co.il/cat/107
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת קצת יותר על מערכות מים. קראתי את הנעוץ והבנתי הרוב אבל יש לי שאלה. זה לא מסוכן כאילו שאם אפילו טיפת מים אחת נודעת במשהו הכול נדפק לא.? וגם האם המשאבה והריאדיטור נמצאים מחוץ למארז או בתוכו? ???
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר אך לא בפורומים, שמי ליעד ואני יודע טוב מאוד במחשבים ואני פעיל מאוד בפורומים רבים. אני רוצה לעשות OC אך אינני מבין דבר בעסק, הינה פרטי המחשב שלי ותגידו לי אם כדאי לי או לא: CPU: Name : Pentium 4 Code Name: Northwood Package: mPGA-478 Specification : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHZ FSB: 132.9 MHZ BUS SPEED: 531.4 MHZ Motherboard: Compaq Model : 0804h Chipset: Intel i845G DDR RAM : 512 יש לי שני מאווררים סטוק אחד מקדימה אחד מאחורה עם פתחים כאלה מקדימה של המחשב, חום מחשב בדר"כ 29-30 מעלות. המחשב עובד נחמד מאוד, בלי וירוסים וכלום. אנא תגידו לי, עם קירור סטוק אני יכול לעשות OC יחסית נחמד? ואם כן עד לאן? אם תעזרו לי, תודה רבה! =]
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-