אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טמפ הלוח אם והמעבד ניראות לי ממש גבוהות . מה אתם אומרים ? המיפרט רשום בצד . התצלום במנוחה, שום דבר לא פועל ברקע. גם שאני מעלה את הקירור של המעבד ל 1500 rpm זה נישאר אותו דבר. כרגע,כמו בתצלום הוא על אוטומטי- לפי הטמפ. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600 על לוח ASUS P5B-E עם קירור ZALMAN CNPS9700. כשהרכבתי את המעבד שמתי את המשחה הטרמית הטובה של זלמן שבאה עם הקירור הנ"ל. אחרי שהרכבתי את ההיטסינק כמו שצריך מחוץ למארז והרכבתי הכל הייתי צריך לפרק את ההיטסינק ולהחזיר אותו כשהלוח בתוך המארז, תהליך זה היה די קשה ודרש הרבה משחק עם ההיטסינק, בהסתכלות על המשחה היא לא הייתה בצורה יפה ואחידה כמו אחרי המריחה הראשונה. לפי התוכנה CORE TEMP הטמפ שיש לי (במהירות סטוק) הם 34 ו 45 מעלות במנוחה ובעומס ולפי התוכנה של ASUS 36 ו 47. (עומס נבדק בעזרת ORTHOS ו INTEL THERMAL ANALASYS TOOL. מאורר במהירות מקסימלית. כל הטמפ נמדדו בטווח של שבוע מההתקנה כך שלא בטוח שהמשחה הגיע לביצועים מקסימליים. האם הטמפ האלה בסדר לקונפיגורציה? האם י…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
70 מעלות???????? הוא רותח כמו לא יודע מה.. מה עושים??? יש לי מערכת קירור מים.. אולי איזה בלוק?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..
-
- 16 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב, המפרט: Msi k8n neo 4 AMD 64, 3500 ללא OC המארז, פוול טוואר, עבר מודינג. בנוסף קניתי בתור גוף קירור את ה AC פרייזר 64. 2 מאווררים של 120 TT, 2 של 80. תמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/2224416/9080411.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224417/9318540.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224418/1310331.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224419/9575345.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224420/4287625.jpg הבעיה היא ככה: לפעמים הטמפ הנורמלית היא 30 (אחרי חצי יום שהמחשב פתוח) ולפעמים הטמפ היא 40, כמו עכשיו, המחשב לא אחרי פעילות עמוסה, הוא פשוט היה פתוח ופתאום אני רואה שהטמפ 40. זאת לא פעם ראשונה שהמחשב מגיע לטמפ גבוהות סתם. …
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי השבוע שעבר מחדש חדש, אינטל CORE2DUO E6400, לוח אם של אסוס P5B. לפני שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, הטמפ' בתוכנה SPEED FAN הייתה נורמלית.. כשהתקנתי את הדרייברים, אז הטמפ' בתוכנה הזאת וגם בתוכנה שבאה עם הלוח אם ASUS AI SUITE, מראות על : CPU TEMP: 84 מעלות, ועולה ויורד מדי פעם במעלה אחת. קראתי כאן בפורום שמומלץ לבדוק עם התוכנה INTEL thermal analysis tool, ושם התוכנה מראה: CPU 0 - 25/45 מעלות CPU 1 - 28/27 מעלות מה נכון? אם הטמפ' של המעבד באמת 84 מעלות, הוא במצב קטסטרופלי.. אשמח לעזרה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…
-
היי אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל הפעלתי את הSPEED FAN וראיתי ש... המעבד של הכרטיס מסך על 53 מעלות במנוחה! זה הגיוני? זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הטמפ' של הCPU גבוהה יותר משל הליבות(בלתי אפשרי ). עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת??
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המעבד במאמץ עד 75 מעלות בCALL OF DUTY הכרטיס מסך 92 במאמץ ללא מאמץ מעבד 40-45 כ.מסך 50-55 על המעבד קירור זלמן 7700ALCU זה בסדר???
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כשהרצתי את פריים כחלק מתהליך בדיקת היציבות והטמפ באחד נסיונות האוברקלוקינג המתחים והיציבות היו בסדר אבל 2 ליבות הגיעו ל73 מעלות בזמן שלא היתי נוכח לבדוק ושחזרתי ביטלתי והורדתי את רמת האוברקלוק. עכשיו נשאלת השאלה האם בטמפ' כזו נעשה נזק למעבד וכדומה? נ.ב הבדיקה רצה כשעה וחצי כמדומני עם הטמפ' הנ"ל המעבד הוא Q6600 G0
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם נתוני הטמפרטורה של המעבד שלי. קירור - Vendetta2. מצורפות אחרי זה תמונות של המארז. 4 מאווררים. כחול אחד מכניס (ליד ההארדיסק... לא רואים שהוא כחול...) וכחול אחר מוציא. אותו דבר עם האדומים. הגיוני שהטמפרטורות כאלה? המחשב במנוחה. יכול להיות שכרטיס המסך HD4870X2 משפיע? הטמפ' שלו הם 46 ו-32. המחשב היה בתיקון, והוחלף לוח אם. יכול להיות שהמשחה הטרמית נפגעה? או שאולי אני סתם פרנואיד. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה טמפ' אופטימלית במנוחה לכל אחד מהרכיבים? מעבד intel dual core 2.80 geforce EN7300GT SILENT HDD WD 250 giga אגב צריך להתחשב בעובדה שכבר קיץ, מה ההפרשים ב+ ?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-